to nie oni wygrali to ty przegrałeś
|
|
"Książki pod strzechy" dawne hasło.-"Władza dzięki strzechom"-nowe hasło.
|
|
to nie oni wygrali to ty przegrałeśTak się dzieje gdy "elity" mieszkające w dużych miastach zapomniały, że większość katolickiej Polski mieszka w małych miastach i na wsi. |
|
POdobno tyle HOMO w narodzie, a tu okazuje się, że np. w powiecie lubelskim w gminie Zakrzewo LGBT tylko 0,68%.
|
|
.....na podstawie powyższego Państwo rozumieją, dlaczego nie mam zamiaru wracać do kraju? Nasza "medyczna kolonia" tutaj na północy rozrasta się w szybkim tempie i chyba tak już zostanie na dłuższy okres czasu!
|
|
Tak, im głębsza wieś tym więcej PiSu... Chłop to jednak ciemny jest i basta.. Zgodnie z tym co słyszałem ostatnio od mojego teścia: "może nam nie bedzie lepiej ale im pozabierajo... ukróci sie..." I tego się trzymajcie!!!
|
|
Większość homo wyjechało do miast ps ja lubię w tyłek a glosowalem na konfederacje
|
|
ciekawe jak w Godziszowie
|
|
W skali Polski u osób z podstawowym wykształceniem PiS ma 70%.
Z wyższym wykształceniem 55% na KE, a na PiS 30%.
Trzeba edukować ludzi, żeby nie dali się nabierać na propagandę i nie dali się przekupować własnymi pieniędzmi wyciąganymi w coraz to nowych podatkach.
|
|
Pani - Ewa- mam wyższe wykształcenie, pracuje w lotnictwie, znam trzy języki, potrafię redagować strony internetowe, pisać programy komputerowe, naprawiać komputery, telewizory, radia, pralki, zakładać instalację elektryczną. Interesuję się historią i fizyką jądrową oraz teoretyczną i dlatego nie dałem się ogłupić i wyprać mózg ulegając bzdurom głoszonym przez KE (czytaj Koryta Europejskie) i zagłosowałem na PIS. Kiedyś popierałem PO, ale nie lubię oszołomów. Proszę więc, nie pisać, że na PIS głosują nie wykształcone barany, znam nawet popierających PIS Profesorów.
|
|
Panie Patryku ale ortografia szwankuje: nie "nie wykształcone barany" tylko niewykształcone barany
|
|
Gratuluje glosowania na Patologie Okradajaca I KOmusza. Widze, ze sluzba nazistom germanskim dobrze Pani nie robi.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|