Mam nadzieję, że zachowały się filmy i łatwo będzie wyłapać wszystkie te wszy z Urzędu Marszałkowskiego, które podczas godzin pracy robiło bydło na palcu Litewskim. Won z urzędu śmiecie. Na wasze miejsce są ludzie którzy chcą pracować.
|
|
Czas na przewietrzenie Urzędu Marszałkowskiego. Jak nie teraz to nigdy. Należy wyrzucić nierobów peowskich.
|
|
Szkoła Podstawowa w Krępcu, ul. Szkolna 3 Krępiec
|
|
Pakujcie się w marszałkowskim! Po 20 latach przegraliście w elektoracie wiejskim. Tak się kończy brylowanie po salonach Europy Hetmana i homoseksualne debaty w CSK. Chłopi nie zdzierżyli.
|
|
Mam nadzieję, że zachowały się filmy i łatwo będzie wyłapać wszystkie te wszy z Urzędu Marszałkowskiego, które podczas godzin pracy robiło bydło na palcu Litewskim. Won z urzędu śmiecie. Na wasze miejsce są ludzie którzy chcą pracować.śmieć to cie spłodził, a wesz urodziła. |
|
To nie przekręt idzie a dobra zmiana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
|
|
Normalni, uczciwi ludzie z radością przyjmą zmianę w urzędzie marszałkowskim.
|
|
Osoby bez minimum wykształcenia średniego z maturą powinny mieć odebrane prawa wyborcze.
|
|
Głodni i spragnieni stołków pisowcy przejmują władzę. Myślicie, że będzie lepiej. To myślcie dalej hehe
|
|
PiS wygrywa tylko tam gdzie nie ma cywilizacji.
|
|
Co to jest > Rano podajecie że komitet Żuka zdobył 18 mandatów na 33 miejsca w sejmiku Teraz że PIS zdobyło 18 mandatów Ludzie ! Czekajcie na oficjalne wyniki
|
|
Do Ci. Prawa wyborcze winny mieć odebrani tacy pacani jak ty ( z małej litery). Magistry nowej epoki. Durnie z papierkiem po filozofii lub ochronę środowiska , bądź tym podobnym.
|
|
wiocha popycha nasze województwo w stronę Bialorusi.
|
|
Ja bym poszedł dalej. Prawa wyborcze powinny być zabierane ludziom nie potrafiącym sklecić prostego zdania w ojczystym języku. Mierną uczelnie może skończyć byle głupek ...
|
|
Komitet Zula startował do Rady Miasta nie do Sejmiku
|
|
Pisowska mafia się kruszy
|
|
Komitet Żuka startował do Rady Miasta nie do Sejmiku
|
|
No i pięknie jeden Grabczuk odpalony w Chełmie drugi w sejmiku województwa. Zostaje mu iść do roboty do Żuka.
|
|
Całe szczęście że Lublin ominęła "dobra zmiana". BRAWO LUBLIN !!! BRAWO PANIE PREZYDENCIE !!!
|
|
Kolejny sukces KO. Małopolska podobnie. Śląsk blisko.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|