Dla mieszkaców lubelszczyzny i podkarpacia - wyznawców
1) Ziemią jest kulą, krążącą wokół Słońca. Ziemia nie jest dyskiem osadzonym na czterech aniołach.
2) Piorun to iskra elektryczna a nie gniew boga. Gromnica w oknie nie odgania pioruny.
3) Metalowe sznurki zawieszone nad ziemią to przewody elektryczne, przesyłające prąd z elektrowni.
4) Magiczne mówiące pudełeczka to telefony komórkowe, umożliwiające bezprzewodową komunikację. W środku nie siedzi mały mówiący diabełek:
|
|
[wpis usunięty]
Ostatnio edytowany 22 listopada 2010 r. o 19:41
|
|
Tak, coś jeszcze twórczego chcesz dodać?
|
|
PO+PSL- taka koalicja jest możliwa. Na chwilę obecną.Bo zaraz zacznie się wyciąganie co radnych przez PiS, w czym ta partia celuje. I koalicja skończy się po pół roku, przed wyborami do Sejmu...
|
|
Tak, tak - wiemy, wiemy: wyborcy PiS to zabobonne głupki, a ty jesteś GENIUSZEM starającym się trochę oświecić tych ciemniaków. No cóż - w sztabach wyborczych PO od dziś wiedzą, że najwięcej poparcia można zdobyć poprzez kadzenie różnym ćwierćinteligentom, którzy MUSZĄ poczuć się geniuszami, ale, hm... nie bardzo mają po temu warunki. |
|
to przykre że są tacy ludzie jak wy którzy takie rzeczy wypisują. wszyscy jestesmy polakami i powinnismy trzymac sie razem, bez wzgledu na to kto, jak głosuje i w co wierzy. politykom niestety udało się skutecznie podzielić społeczeństwo. a tymczasem tą są tylko jakies głupie wybory. z podziwem wyczytuję w internecie, jak ludzie obrzucają się błotem, a wiem ze w cztery oczy byliby sobie w stanie pomóc. opamiętajcie się, bo to przestaje być śmieszne |
|
Z PKW wynika że Grabczuk zdobył blisko 27 tys. głosów, więcej niż Sosnowski i Bratkowski razem wzięci
|
|
Każdy będzie lepszy od Platformersów. Powiem więcej. PO rządzi calą polską - mają swojego prezydenta, większosc w sejmie, senacie, we wszystkich urzędach mają swoich ludzi. W sejmiku województwa rządzila platforma z pslem.
Jaki to byl problem dogadać się Z PARTYJNYMI KOLEGAMI ABY BUDOWAC DROGI W WOJEWÓDZTWIE LUBELSKIM, ABY POWSTAWALY NOWE INWESTYCJE.
Rozumiem, gdybyśmy mieli w sejmiku sld, albo pis to moznaby wtedy powiedziec, ze w woj. lubelskim nic sie nie dzieje, nie ma zadnych inwestycji bo pis z po czy sld z po nie mogą się dogadać. ale skoro w rządzie i w sejmiku woj. lubelskiego są ludzie z tej samej partii, to znaczy ze wybralismy tępaków, którzy nie znaja się na rządzeniu. Precz z platformą
|
|
Hurra Hurra na wieść o wygranej, naszej wygranej...aż brakuje mi słów.....wyrwało mnie z gumofilców...... pozdrawiam was i kocham, będziemy was doić i strzyc jak dotąd
|
|
PiSomatole palnij się w ten pusty łeb!!! |
|
GRATULUJĘ1 dawno nie czytałam tak trafnego tekstu! |
|
Po czym poznać wyborcę Krzysztofa żuka, osobę? wierzącą w tuskowe cuda, w świętość niesiolowskiego? Po powyższym cytacie. Gratuluję platformie takich wyborców. Moje marzenie? Donald Tusk z dala od polityki Ostatnio edytowany 22 listopada 2010 r. o 20:27
|
|
szanujmy demokracje
|
|
cała Polska przeciw Podkarpaciu i Lubelszczyźnie.
nawet Podlasie przeciw PiSowi. To na Podlasiu zachodzą zmiany cywilizacyjne szybciej niż na reszcie ściany wschodniej
|
|
Wystarczy mże jiedyś PIS związał się z burakami z Ssamoobtony a zarzekali się ,że bigdy do tego nie dojdzie. Gołosłowie.Nic nie zrealizowali z obietnic.Specjalnie zachowałem program wyborczy.Ludzie nie bądźcie ciemnotą
|
|
nawet na Podlasiu zmądrzeli a tu w lubelskiem rozum nie mieszka ? Chyba się wyprowadzę
|
|
Ojciec mój mówił : Czemuś biedny ? Boś głupi. A czemuś głupi ? Boś biedny.-Do lubelszczyzny pasuje jak ulał |
|
Wstyd mi za tych buraków i kartoflarzy z Lubelszczyzny. Pomagacie wyjść z Polski D. Spadajcie.
|
|
Jak można wiedząc o tym, co zrobił Pruszkowski przez 8 lat w Lublinie (nic) głosować na niego w wyborach do sejmiku. Stracił czas w sejmiku, bumelował w radzie powiatu teraz nachapie się w sejmiku?
|
|
KWA KWA
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|