Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wyniki wyborów do Sejmiku Województwa Lubelskiego. Kto wygrał, kto będzie rządził?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 22 października 2018 r. o 12:55 Powrót do artykułu
To już jest szczyt! Siedzący w areszcie Zbigniew W., wójt gminy Daszyna, zdobył 48,5 % głosów. Jest podejrzany o 92 przestępstwa, w tym o kierowanie zorganizowaną grupą przestępczą. Ludzie, co z Wami ???
Odpowiedz
W stolicy Patryk Jaki zrobił moim zdaniem najlepszą kampanię tych wyborów  - niestety 80 lat komuny pod palacem STALINA wyprało ludziom mózgi - stali się HOMO SVIETICUSAMI
Odpowiedz
W stolicy Patryk Jaki zrobił moim zdaniem najlepszą kampanię tych wyborów  - niestety 80 lat komuny pod palacem STALINA wyprało ludziom mózgi - stali się HOMO SVIETICUSA
W Lublinie i w Warszawie mieszkaja madrzy ludzie i wiedza na kogo glosowac.Moze jakby Pan Jaki startowal jako bezpartyjny  to mialby duze poparcie, chyba nie rozumiesz kolego tego, ze ktos inny decydowal by w Warszawie.
Odpowiedz
Okręg zamojski PSL katastrofa. Najprawdopodobniej tylko jeden mandat-Bratkowski. PiS najprawdopodobniej 3 mandaty, a KO 2.
Odpowiedz
Jeśli PiS nie będzie  miało samodzielnej większości, a Koalicji Obywatelskiej w wyborach do sejmiku uda się wyprzedzić PSL to powinna powstać koalicja KO-PSL tym razem z marszałkiem z KO. Czas odświeżyć samorząd.
Odpowiedz
Ktoś cytując Orwella obraża inteligencję i moralność warszawiaków. Mam już trochę lat i wydaje mi się , że prezdentem zostaje nie ten co ma lepszą kampanię . Prezydentem zostaje ten który jest lepiej do tej funkcji przygotowany pod każdym względem. Jeśli to do ciebie nie dociera , to parafrazując Orwella ....raz głupek - zawsze głupek...
Odpowiedz
Mam już trochę lat i wydaje mi się , że prezdentem zostaje nie ten co ma lepszą kampanię . Prezydentem zostaje ten który jest lepiej do tej funkcji przygotowany pod każdym względem.  
Ja w Lublinie widzę dużą zależność wynik - liczba bilbordów. Dodatkowo co widać po całej Polsce ciężko pokonać obecnego prezydenta, jeśli ten nie jest zły (co nie oznacza, że jest dobry). Dla mnie wyniki w Lublinie oznacza jedno - dalszy marazm (oczywiście Tupolew oznaczałby nic lepszego). Niby będziemy się rozwijać, inwestować a przepaść do największych miasta w Polsce będzie rosła. Parafrazując Orwella - Twoja prawda, gówno prawda.
Odpowiedz
Warszawiaki lubia gdy HANKA & Przyjaciele  ich okradają  ?
Odpowiedz
  W stolicy Patryk Jaki zrobił moim zdaniem najlepszą kampanię tych wyborów  - niestety 80 lat komuny pod palacem STALINA wyprało ludziom mózgi - stali się HOMO S0VIETICUSAMI
Odpowiedz
Warszawiaki lubia gdy HANKA & Przyjaciele  ich okradają  ?
Człowieku!!! Jedź do Warszawy, powiedz to w twarz Warszawiakom i nie zaśmiecaj tego forum, bo tutaj nikogo nie obchodzi co ty myślisz o wyborach w Warszawie. 
Odpowiedz
Jeśli PiS nie będzie  miało samodzielnej większości, a Koalicji Obywatelskiej w wyborach do sejmiku uda się wyprzedzić PSL to powinna powstać koalicja KO-PSL tym razem z marszałkiem z KO. Czas odświeżyć samorząd.
 mam nadzieje że PiS wyprowadzi 1 z PO , 1 z ZSL i bedzie samodzielnie rządzic.
Odpowiedz
Nie każdy miał odwagę jak Bury osobiście rozdawać gazetki. Cóż, szacunek za odwagę, ale dalej nie wiem po co się Pan pcha do polityki.
Odpowiedz
a gdzie schował się Soboń?coś nie wspierał Kolegów! sukces ma wielu ojców PORAŻKA ŻADNEGO!
Odpowiedz
Bzdury jak przestemcy mogą wygrać ja na PiS nie głosowałem więc nie mają mojego poparcia jak tak będzie składam zawiadomienie o fałszerstwie wyborczym
Odpowiedz
dobrze,że zostal Jakson,ktory zaprzyjaźniony mocno jest z Soboniem! załatwią helikoptery i może lotnisko będzie rentowne.
Odpowiedz
Pis ma wiekszość w sejmiku. Sprawdzone w 10%. Bedzie zmiana rządów.
Odpowiedz
W domu 10%? To bardzo słaba podstawa
Odpowiedz
100% PSL kiepsko wypadło.
Odpowiedz
Ja na miejscu PIS pozabierał bym tym burakom socjal który otrzymali i wysłał do KO (PO + Nowoczesna) I niech kwiczą
Odpowiedz
Naucz się pisać 
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...