To już jest szczyt! Siedzący w areszcie Zbigniew W., wójt gminy Daszyna, zdobył 48,5 % głosów. Jest podejrzany o 92 przestępstwa, w tym o kierowanie zorganizowaną grupą przestępczą. Ludzie, co z Wami ???
|
|
W stolicy Patryk Jaki zrobił moim zdaniem najlepszą kampanię tych wyborów - niestety 80 lat komuny pod palacem STALINA wyprało ludziom mózgi - stali się HOMO SVIETICUSAMI
|
|
W stolicy Patryk Jaki zrobił moim zdaniem najlepszą kampanię tych wyborów - niestety 80 lat komuny pod palacem STALINA wyprało ludziom mózgi - stali się HOMO SVIETICUSAW Lublinie i w Warszawie mieszkaja madrzy ludzie i wiedza na kogo glosowac.Moze jakby Pan Jaki startowal jako bezpartyjny to mialby duze poparcie, chyba nie rozumiesz kolego tego, ze ktos inny decydowal by w Warszawie. |
|
Okręg zamojski PSL katastrofa. Najprawdopodobniej tylko jeden mandat-Bratkowski. PiS najprawdopodobniej 3 mandaty, a KO 2.
|
|
Jeśli PiS nie będzie miało samodzielnej większości, a Koalicji Obywatelskiej w wyborach do sejmiku uda się wyprzedzić PSL to powinna powstać koalicja KO-PSL tym razem z marszałkiem z KO. Czas odświeżyć samorząd.
|
|
Ktoś cytując Orwella obraża inteligencję i moralność warszawiaków. Mam już trochę lat i wydaje mi się , że prezdentem zostaje nie ten co ma lepszą kampanię . Prezydentem zostaje ten który jest lepiej do tej funkcji przygotowany pod każdym względem. Jeśli to do ciebie nie dociera , to parafrazując Orwella ....raz głupek - zawsze głupek...
|
|
Mam już trochę lat i wydaje mi się , że prezdentem zostaje nie ten co ma lepszą kampanię . Prezydentem zostaje ten który jest lepiej do tej funkcji przygotowany pod każdym względem.Ja w Lublinie widzę dużą zależność wynik - liczba bilbordów. Dodatkowo co widać po całej Polsce ciężko pokonać obecnego prezydenta, jeśli ten nie jest zły (co nie oznacza, że jest dobry). Dla mnie wyniki w Lublinie oznacza jedno - dalszy marazm (oczywiście Tupolew oznaczałby nic lepszego). Niby będziemy się rozwijać, inwestować a przepaść do największych miasta w Polsce będzie rosła. Parafrazując Orwella - Twoja prawda, gówno prawda. |
|
Warszawiaki lubia gdy HANKA & Przyjaciele ich okradają ?
|
|
W stolicy Patryk Jaki zrobił moim zdaniem najlepszą kampanię tych wyborów - niestety 80 lat komuny pod palacem STALINA wyprało ludziom mózgi - stali się HOMO S0VIETICUSAMI
|
|
Warszawiaki lubia gdy HANKA & Przyjaciele ich okradają ?Człowieku!!! Jedź do Warszawy, powiedz to w twarz Warszawiakom i nie zaśmiecaj tego forum, bo tutaj nikogo nie obchodzi co ty myślisz o wyborach w Warszawie. |
|
Jeśli PiS nie będzie miało samodzielnej większości, a Koalicji Obywatelskiej w wyborach do sejmiku uda się wyprzedzić PSL to powinna powstać koalicja KO-PSL tym razem z marszałkiem z KO. Czas odświeżyć samorząd.mam nadzieje że PiS wyprowadzi 1 z PO , 1 z ZSL i bedzie samodzielnie rządzic. |
|
Nie każdy miał odwagę jak Bury osobiście rozdawać gazetki. Cóż, szacunek za odwagę, ale dalej nie wiem po co się Pan pcha do polityki.
|
|
a gdzie schował się Soboń?coś nie wspierał Kolegów!
sukces ma wielu ojców PORAŻKA ŻADNEGO!
|
|
Bzdury jak przestemcy mogą wygrać ja na PiS nie głosowałem więc nie mają mojego poparcia jak tak będzie składam zawiadomienie o fałszerstwie wyborczym
|
|
dobrze,że zostal Jakson,ktory zaprzyjaźniony mocno jest z Soboniem!
załatwią helikoptery i może lotnisko będzie rentowne.
|
|
Pis ma wiekszość w sejmiku. Sprawdzone w 10%. Bedzie zmiana rządów.
|
|
W domu 10%? To bardzo słaba podstawa
|
|
100% PSL kiepsko wypadło.
|
|
Ja na miejscu PIS pozabierał bym tym burakom socjal który otrzymali i wysłał do KO (PO + Nowoczesna) I niech kwiczą
|
|
Naucz się pisać
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|