co wy gadacie o co chodzi w tych wyborach
nic nie mowiliscie ze beda to wybory na partje
a na burmistrzow prezydentow i radnych miast
a to co wy robicie to DYKTATURA
|
|
A M.Wac i K.Zinczuk sie nie dostali HA HA HA Z tego powodu zrobie dzis impreze :
|
|
Załamka totalna.Pora wyjeżdżać za ocean,Tam wybrali murzyna,ale to i tak rozsądniejszy niż tutejsze PiSiaki.
Kto wogóle rozsądny oddaje głos na PiS i na ZSL?Jak to wygląda,aby chłop i rolnik rządził miastem uniwersyteckim i w dodatku pretendującym do euopejskiej stolicy kultury.
Niech żyje sojusz chłopo-PiSdniętych.Zielony sztandar dio góry wznieś.Teraz to już Lublinowi grożą rządy kleru (a przedstawiciele kleru dostakli się do lokalnych rządów w Lublinie).Niebawem większoś majątku przejdzie w ręce kościoła.I w dodatku lokalna wladza będzie utrzymywać te nieruchomości.
|
|
|
|
przepraszam a co chłop nie może być wykształcony? jakieś wypaczone podejście masz! Dzisiaj nie jeden rolnik ma mgr i z rządami dałby radę elektryk mógł to dlaczego chłop nie? a zamiast biadolić trzeba było iść i głosować Bardzo się cieszę że PSL tak dobrze wypadł |
|
POKAŻ MI GDZIE JEST ZAPIS O ZSL -JEŻELI TAK MYŚLISZ JAK CZYTASZ TO SIĘ LEPIEJ NIE ODZYWAJ
|
|
Znowu w Lublinie mamy w plecy, tak jak kazał ksiądz na kazaniu tak w Lublinie głosowano, wstyd. Ludzie chyba całkowicie pogłupieli, myślą, że kościół ich nakarmi i da pracę. W miastach wojewódzkich tylko Lublin znowu został tam gdzie był i teraz może być tylko gorzej.
|
|
masz racje lublin jest tam gdzie zawsze czyli w d...e nigdy sie nie wyrwiemy z tego dna
|
|
czy Grabczuk już zbiera swoje plakaty, może ktos wie?
|
|
Tylko zdrowe ryby płyną pod prąd!!!! GRATULACJE LUBLINIANOM
|
|
Ludzie. Ja już w tym wszystkim straciłem orientacje!!. Dzisiaj wszedłem na forum w jednym tylko artykule. Napiepszałem tam Na PO i PiS i też PSL, a i również na bezpartyjnych w Lublinie, pomimo, że tam nie mieszkam. Potem skupiłem się na forum z zamojskiego. Tam też napier***ałem na PO i PiS, a w szczególności na PSL jak i też na karierowiczów rządnych władzy.W obu przypadkach straciłem artykuły i watek. Byłem zdruzgotany. Potem znalazłem forum w powiecie swidnickim. Tam też napier***ełem na PO, PiS i PSL. a w szcególmości na aparatczyków z tego miasta. No moze do końca tak nie jest, bo znam takich nierobów związkowych z obecnej Agusty Westland. Chciałem jednemu takiemu łobuzowi Z SLD odpowiedzieć ale musiałem pujśc do ubikacjji i po artykule było. Potem Przeniosłem się do Puław. Tam też napier***ałem Na PSL, a w szcególności na PO i PiS,Dojebałem też aparatczykom bezpartyjnym. A co do cholery! Wszystkim się należy. Wszyscy tylko chcą brać pieniądze, nic nie robić, a tylko bawić się za nasze pieniadze z dziewczynkami.Niestety nie mogłem kontynuwać dalszej działalności na tym forum, bo musiałem wyjść do sklepu. Jak wróciłem to już nie było tego artykułu i nie mogłem się intelektualnie produkoeać na tym blogu. Znalazłem więc artykuł z Białej Podlaskiej. I oczywiście zacząłem napier***ać tym razem na chłopów bezrolnych, którzy czepiali się wybranego wójta w tej gminie. Stanęłem więc w jego obronie winiąc za nieszczęscie tych ludzi Hannę Gronkiewicz Walz z Warszawy, która wg mnie była w zmowie z kandydatem SLD Napieralskim.Z tego wszystkiego wypiłem dwa piwa i usnęłem. Jak się obudziłem nie mogłem odszukać juz tego artykułu. Ale za to znalazłem artykuł o wynikach wyborów w Chełmie.Zaczołem się wykłucać na forum w obronie przegranego z Polskiej Partii Chłopskiej. Niestety, zagłuszyli mnie prawosławni, którzy też się wymądrzali. I tak zrezygnowany tam na tamtym forum też straciłem watek bo artykuł zniknął. Teraz jestem tutaj i nie będę napier***ał na PiS a w szcególności PO i dam sie innym wypowiedzieć.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|