Podajcie jakies nazwiska kto mógł się dostać.
|
|
Wstyd mi za Lublin , że mieszka tu taka ciemnota. Lublin = Ciemnogród w 41% i jak tu ma się cos rozwijać i budować jak tu wszystko wstecz idzie. Ludzie apeluje do WAS pójdźcie po rozum do głowy , spójrzcie na zachód Warszawa, Gdańsk, Poznań, Kraków, Łódź, Wrocław itp. czy nie widzicie, że tam gospodarka idzie do przodu, miasta się promują i rozwijają i ludzi mądrzy glosują na PO. A tu, co mamy największa wieś w POLSCE, największa biedę i bezrobocie i dalej chcecie żyć w ciemnocie i ubóstwie?? Na szczęście ludzie mądrzy w Polsce wybrali PO i z tego można być DUMNYM, że normalność zawita do naszej ukochanej POLSKI.
|
|
Podajecie że PiS 6 PO 5PSL 3LiD 2to daje 16 mandatów, a w okręgu wybiera się 15
|
|
No cóż możemy sobie pogratulować. Lublin zawsze wierny PiS.
|
|
też się cieszę wygrała PO.Przegrało kłamstwo chamstwo i kołtuństwo
|
|
ale zyjemy w ciemnogrodzie lubelskim... PIS wygrywa tylko w zaściankowych obszarach polski.
|
|
To przez nasz region - takie populistyczne osóbki z PiS osiągnely tak wysoki wynik - ale nic dziwnego , ludzie na wsi nie mysla nie mają czasu i nieznają sie na polityce - SŁUCHAJĄ TYLKO PRL-owskich hasełek Kaczek.WSTYD , WSTYD , WSTYD i ... Hańba
|
|
Czy naprawdę nie było komu oddać głosu ?
|
|
wolność wyboru...polacy wybrali współpracę...czy się tusk nie zagubi?/?
|
|
Sam się wstydź grubianinie za swoją niedyspozycję umysłową.
|
|
A nie wstydzisz się za burżuja Palikota, który demonstracyjnie kocha gejów, SLD, obnosi się z penisem i pistoletem. Nie przeszkadza ci że ten palant - filozof zostawił swoją rodzinę, bo się przestał rozwijać duchowo przy niej. Tak trzymaj, a platfusy cię zaprowadzą do dobrobytu ... wkrótce się obudzisz z tego letargu, zapewniam cię
|
|
gdzie ty widzissz 16? 6+5+2+1 to jak drut wychodzi mi 14! tez źle, to też nie 15!
|
|
Jak się ma takich kandydatów,to nie trzeba dziwić się wynikomLid powinien mocno zastanowić się kogo wpisuje na listy wyborcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wcześniej podali rozkład 6+5+3+2
|
|
nie wiem czy jest czego gratulować ... chyba, że głupoty zaściankowej
|
|
REDAKCJO!!!!!!!!!!!!!gdzie jeden mandat????????? 6+5+2+1=14
|
|
Wstyd mi za tych którzy głosowali na Palikota. 44186 tys. osób oddało na niego swój głos podczas gdy w sejmie ubiegłej kadencji opuścił 60% posiedzeń sejmowych. Ładnego sobie wybrali reprezentanta!! . Wielu niestety mysli, że gdy wybiorą Palikota to choć trochę zamożności spłynie na nich....PO w Lublinie powinna pozbyć się tego dywersanta
|
|
I znów bezimienny syn zdzisława podkańskiego nie wszedł do sejmu. zdziuchu kup mu ten mandat! szkoda chłopaka.
|
|
Cham i kołtun to ty jesteś, skoro nie potrafisz okiełznać swojego plugawego języczka
|
|
wow pani S. też się załapała - widziałam ją raczej na zaawansowanej emeryturze - ale cóż jaki kraj takie posłanki
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|