Wyjeżdżam z lublina, to jest nienormalny region normalnie wstyd na cały kraj
|
|
Wyjeżdżam z lublina, to jest nienormalny region wstyd, co sobie pomyśli reszta kraju
|
|
Cos mi się wydaje, że na tych senatorów w lublinie głosy oddała Moskwa i Nowy Jork, ponieważ w Lublinie nie ma tyle ludzi!
|
|
Mnie rodzice nauczyli, że wstyd to kraść.
|
|
|
|
można było głosować jednocześnie na 3 osoby, a głosy są z całego regionu od janowa lubelskiego po annopol i sieldce
|
|
|
|
W Lublinie każdy mógł oddać głos na 3 kandydatów. Gdyby wszyscy głosujący z tego skorzystali, czego nie wiemy, wystarczyłoby sumę głosów podzielić przez 3 i wyszłaby liczba głosujących. A więc: dodaj wszystkie głosy, co już zrobiłeś, podziel przez 3 i dodaj trochę dla tych, którzy głosowali na jednego albo na dwóch kandydatów. Proste
|
|
coś Ci popsuli
|
|
A ja zostaję w Lublinie. 41% myślących ludzi - to fantastyczne
|
|
jedź ino szybko to wybory będą za rok bo obiecanki cacanki wywalą koalicję pslidpo na księżyc a my nie będziemy zmartwieni oczywiście ci co zostaną
|
|
i znowu PiS? lubelskie to najbiedniejsze wojewodztwo i PiS z tym dobrze nie zrobi..;/ bez kituu..:(
|
|
Jak chcesz to sie wieszaj, ale myślę, że powinnas zobaczyć czy to własnie przez PiS. Poczekaj a przekonasz sie kim sa ludzie z PO. Według mnie ktoś kto odcina sie od swioch korzeni jest po prostu zerem. mam na mysli Donalda
|
|
Szerokiej drogi będzie o jednego barana mniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
To jak chcesz sie powiesić to idź to zrób a nie robisz nadzieję uczciwym ludziom. Ja tam się cieszę że chociaż w naszym okręgu PIS Wygrał. A im mniej takich "mundrych" ludzi którzy chcą się dowartościować głosując na Platformę bo podobno PO popierają inteligentni i wykształceni tym lepiej :)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|