Kur.. Prawie 63%?! I jak ma być dobrze... Nie ma to jak sprzedać się za 500 zł, gratulacje ciemny narodzie. Obyście już niedługo nie obudzili się z płaczem, a będzie już za późno...
|
|
Znowu górą żydosyjoniści...
|
|
To 500 zl tak was zaslepilo?
|
|
Ludzie krzyczą... NIE dla WCISŁO, a wy dalej swoje...
|
|
Lepiej otrzymywać 500+, niż kraść PO 500 milionów zgodnie z koństytucjom.
|
|
Jak można urwa po latach upokorzeń Katyniu, Zsrr, 68 rok, Grudzień 70, Wujek 81, stan wojenny głosować na lewicę? No jak ?
|
|
Brawo PiS, szkoda, że nie większość Konstytucyjna ale i to dobre.
|
|
Ale PO-krak bolą wyniki. Ale to nic, to ma boleć.
|
|
Dziękujemy naszemu wspaniałemu POLSKIEMU RZĄDOWI za niebywale ciężką pracę dla Polski i Polaków.
Dziękujemy Panu Jarosławowi Kaczyńskiemu za mądre przywództwo.
Okradani, niszczeni, poniżani przez PO i PSL Polacy wreszcie odzyskali godność i wiarę w swoje możliwości.
,Ci, którzy bogacili się kosztem Polaków, teraz wyją z rozpaczy, bo tracą źródło nielegalnych dochodów.
Pozostało im tylko obrzucanie uczciwych Polaków szambem obelg . Przecież dla nich uczciwy to głupi.
POdłe to i małe.
BOŻE BŁOGOSŁAW POLSCE I POLAKOM
|
|
Kur.. Prawie 63%?! I jak ma być dobrze... Nie ma to jak sprzedać się za 500 zł, gratulacje ciemny narodzie. Obyście już niedługo nie obudzili się z płaczem, a będzie już za późno...Żyj dlaej złudzeniem, że to przez 500 plus. Nie wspominajac, że to absolutnie nc złego, ze ludzie dostali w końcu swoje pieniądze. |
|
Skoro Koalicja Obywatelska w okręgu nr 6 procentowo zdobyła około połowy, a w okręgu nr 7 nieco więcej, poparcia uzyskanego w skali ogólnopolskiej, to kiedy Platforma Obywatelska wy...stawi za drzwi swego szefa wojewódzkiego - to jest pana doktora Krzysztofa Żuka? Parę miesięcy temu życzliwie podpowiadałem, by szefową wojewódzką PO została pani dr Joanna Mucha, która posłuchała mej rady i uniknęła powtórki z kampanii do Parlamentu Europejskiego - podczas której wpuściła na swe reklamy doktora Krzysztofa Żuka, czyli lokalnego partyjnego aparatczyka, kompromitującego (PO, siebie i swoich kandydatów) "opcją na rzecz deweloperów" (a szczególnie jednego z nich).
|
|
Gratulacje dla Pani Muszki, mądra kobieta. Natomiast precz z WCISŁO......
|
|
To teraz sprzątać te banery i plakaty!!!
|
|
JURKOWSKI Zbigniew Wiktor - cieniutko, ale to kara za bezczelna kampanię
|
|
Skoro Koalicja Obywatelska w okręgu nr 6 procentowo zdobyła około połowy, a w okręgu nr 7 nieco więcej, poparcia uzyskanego w skali ogólnopolskiej, to kiedy Platforma Obywatelska wy...stawi za drzwi swego szefa wojewódzkiego - to jest pana doktora Krzysztofa Żuka? Parę miesięcy temu życzliwie podpowiadałem, by szefową wojewódzką PO została pani dr Joanna Mucha, która posłuchała mej rady i uniknęła powtórki z kampanii do Parlamentu Europejskiego - podczas której wpuściła na swe reklamy doktora Krzysztofa Żuka, czyli lokalnego partyjnego aparatczyka, kompromitującego (PO, siebie i swoich kandydatów) "opcją na rzecz deweloperów" (a szczególnie jednego z nich).spadaj trollu |
|
Platforma miała najgorszą kampanię z możliwych. Dostali wielokrotnie więcej głosów niż obiektywnie na nie zaslugiwali.
|
|
Gdzie mogę odebrać moje mieszkanie plus i auto elektryczne ??
|
|
Tak, dostali 500 zł, które najpierw zabrano im w podatkach. Dostali pieniądze, które muszą zostawić w sklepach, gdzie obecnie zapełniasz zakupami pół reklamówki i płacisz 100 zł! Szkoda słów...Kur.. Prawie 63%?! I jak ma być dobrze... Nie ma to jak sprzedać się za 500 zł, gratulacje ciemny narodzie. Obyście już niedługo nie obudzili się z płaczem, a będzie już za późno...Żyj dlaej złudzeniem, że to przez 500 plus. Nie wspominajac, że to absolutnie nc złego, ze ludzie dostali w końcu swoje pieniądze. |
|
Pan Doktor raczy się uspokoić lub zgłosić PO kropelki do "Doktora TBV-a"!Skoro Koalicja Obywatelska w okręgu nr 6 procentowo zdobyła około połowy, a w okręgu nr 7 nieco więcej, poparcia uzyskanego w skali ogólnopolskiej, to kiedy Platforma Obywatelska wy...stawi za drzwi swego szefa wojewódzkiego - to jest pana doktora Krzysztofa Żuka? Parę miesięcy temu życzliwie podpowiadałem, by szefową wojewódzką PO została pani dr Joanna Mucha, która posłuchała mej rady i uniknęła powtórki z kampanii do Parlamentu Europejskiego - podczas której wpuściła na swe reklamy doktora Krzysztofa Żuka, czyli lokalnego partyjnego aparatczyka, kompromitującego (PO, siebie i swoich kandydatów) "opcją na rzecz deweloperów" (a szczególnie jednego z nich).spadaj trollu |
|
Gdzie mogę odebrać moje mieszkanie plus i auto elektryczne ??Mieszkanie - chyba na Górkach Czechowskich. Autobus elektryczny - być może w ZTM'ie? |
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|