Czapski i Broniewicz poprzyjcie Litwiniuka poproście oficjalnie swoich wyborców o przekazanie głosów w II turze na MichałA!
|
|
Tylko po co Litwiniuk to gościu co nic nie potrafi .
|
|
Bialczanie ... Pan Litwiniuk Wam nie odbierze 500+, nie bójcie się... MOBILIZACJA !!!!!!!
|
|
PIS zrobi wszystko żeby Stefaniuk wygrał. Wykorzysta cały aparat Państwa, służby i prokuraturę. PIS trzeba pogonić z Białej...
|
|
A co potrafi Stefaniuk ??!?!? Zwalił Warszawską i nic więcej nie zrobił !!!!
|
|
Ciekawe czy kurdupla ściągnął żeby poparł Stefaniuka?
|
|
Żmijan co zrobiłeś z bialską platformą.
|
|
Bialska PO z twarzą Goździołki ,Sosnowskiego ,Stolarczuk (Vanessa) i koalicja z byłymi i obeznymi komuchami pogratulować .
|
|
Na drugą turę tylko z własnym długopisem. Komisje wyborcze w Polsce znalazły łatwy sposób na fałszowanie wyborów. Zmazywalne długopisy przy kartach wyborczych!!!
|
|
są szanse pognać Stefaniuka wraz z Biereckim z Białej.
w mieście gdzie stanął pierwszy chyba w polsce pomnik małego i bloki +. w mieście gdzie mieszka nieformalny skarbnik pisu.
zróbmy to! warto spróbować!
|
|
czerwona zaraza sie wzieła za kometarze
|
|
Czerwona zaraza poszła do wyborów razem z peło czy nie tak?
|
|
Michał pogoń Goździołkę!!!!to kula u nogi....
|
|
a ta żonka Goździołki ciągle lajkuje dyzmę! Jaki wstyd!!!
|
|
pani Gożdziołkowa wstydu oszczędź......to jest pani z mężem czy przeciwko?bialczanie nie głupi
|
|
Bialczanie dali się ograć, już widać, że sitwa wraca prawie w całości ,, aby było tak jak było". Nawet Godlewski bez wahania poierający przez cztery lata Stefaniuka i nibyPiS wybrany przez tak zwany elektorat lewicowy. Wstyd !
|
|
pani Gożdziołkowa wstydu oszczędź......a ja znalazłam w google tylko Panią Goździkową :( czy to ta sama? |
|
Pan Czapski stwierdził:
"Zastanawiam się czy kogoś poprę w drugiej turze. Wstępnie myślałem że tak, ale jest to układ koalicyjny, który mnie przecież wyprowadził 4 lata temu z rządzenia miastem."
I dobrze że "wprowadził".
|
|
Do Inspekcji Transportu drogowego w Białej jest 30 osób na jedno miejsce. Dobrze obecny prezydent pracuje skoro jest takie bezrobocie w Białej . I do tak słabo płatnej pracy jest aż tylu chętnych. Obecnie byle robol zarobi 4 tys zł netto (na rękę ) pracując od poniedziałku do piątku na legalną umowę .
|
|
Jakoś Litwiniukowi przez 4 lata nie przeszkadzały rządy Stefaniuka i nagle przed wyborami oświecenie... Już Czapski jest mniejszym oszustem.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|