Góra w Bełżycach jest burmistrzem a nie wójtem!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
jakt przecież w Zadupie wygrał Jacek Gmoch!
|
|
I znowu nie kompetencja dziennikarzy Dziennika...W Modliborzycach Pan Kowalik nie został Wójtem...będzie druga tura. Nie ma jeszcze wyników z okręgu nr 1. Radzę dziennikarzowi dokładniej śledzić strony PKW...widać za kim stoi Dziennik Wschodni. Już Kowalika mianowali Wójtem... ŻENADA !!!
|
|
Bardzo mi się podoba że wielu wójtów jest bezpartyjnych. Powoli kończy się w lokalnych samorządach feudalizm i wasalstwo
|
|
w gminie Godziszów pow.janowski Wójtem został Andrzej a nie Józef Olech
|
|
kolego co piszesz o tych wójtach bezpartyjnych,widzę że nie wiesz za bardzo o czym piszesz,bezpartyjni to przeważnie zawsze mają jakis komitet za sobą,przeważnie lokalny a poza tym nie wiem,czy byłoby się czym chwalić że się kandydowało kiedyś z listy np.samoobrony,a partyjnym może by jeszcze zależało na reputacji partii a tym pseudobezpartyjnym nie zależy na niczym poza swoją kieszenią,tak jest np.w naszej gminie a ludziska jednak dalej ich wybierają,chyba z przyzwyczajenia bo innego wytłumaczenia nie widzę
|
|
HAHAHA! Ale artykuł - wszystkie "pary" samorządowców, którzy spotkają się w II turze przedstawiono tak, że wyżej jest nazwisko kandydata z wyższym poparciem, a niżej - kandydata z niższym poparciem. Od powyżej reguły musiał być oczywiście 1 wyjątek - p. Czubiński! Pytanie do autora - sypmatyzujemy z kimś, że tak na Krzycha go promujemy?
|
|
oj zbłaźniliście się tzw. "dziennikarze" z "Dz W" co przewidywaliście ? Sprawka miał mieć 1,2 % , a ile miał ? Sprawdzcie . Oj śmieszni jesteście z robieniem tej swojej małej POlityki
|
|
|
|
to samo miałem napisać, dziwny przypadek no cóż piotruś zaczyna trząść portkami w końcu Kraśnik przejżał na oczy brawo Kraśniczanie w końcu trzeba piotrusia odesłać na emeryturę
|
|
Oj piszący może byś przejrzał słownik ortograficzny bo wstyd sobie przynosisz. |
|
A jeśli on nie ma wstydu i słownika ortograficznego to nic z tych rad. Może przypomnę tylko,że po j piszemy rz. |
|
Mam nadzieję że w Józefowie n/Wisłą zwycięży mądrośc i ludzie wybiorą młodego człowieka. Dosyć marazmu i nic nie robienia przez poprzednią ekipę ,27 lat rządów i stoimy przez ostatnie 10 lat w miejscu.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|