Sylwester Tułajew dobrze mówi i DZIAŁA (wcześniej w radzie dzielnicy i to aktywnie:)
Hmmm....Dziwne, że Pani Gąsior-Marek nie popędziła dzisiaj z kwiatami do Ministra Grabarczyka, czyżby była zajęta drukowaniem plakatów "Lubelszczyzna jest najważniejsza"? Przed wyborami sobie o tym przypomniała? O nie pannico... My pamiętamy o kwiatach dla Grabarczyka i nie zamierzamy zapomnieć o tym przy głosowaniu, bo wtedy na pewno lubelszczyzna nie była najważniejsza Mam nadzieję, że ludzie i o innych gafach Pani Gąsior nie zapomną
|
|
A niech sobie wiszą, albo i nie. Kogo to obchodzi. Dla nas i tak się nic nie zmieni, chyba że na gorsze. Prawdziwymi problemami nie zajmie się ani dbająca - ale tylko o siebie - Mucha, ani nierozgarnięta kwietnikowa, ani mająca problemy z alkoholem Krukowa. Przecież jest coraz gorzej. I kogo oni chcą teraz uwodzić - przymierających, nieleczonych emerytów, głodne dzieciaki, niedouczoną młodzież? - Chyba że takich cwaniaków jak oni sami.
|
|
A po cholerę wieszać te plakaty? Powinni zakazać wieszania tego śmiecia. Większość i tak olewa i nie zwraca uwagi na to co na nich jest oraz wkurza ich że zaśmiecają miasto. Głupimi plakatami nie przysporzą sobie głosów.
|
|
Istotna wielkość plakatów'
Magdalena Gąsior-Marek i Maciej Kulka zamieścili plakaty o stadardowej wielkości natomiast Pani Mucha powiesiła plakaty ponad dwukrotnie większe niż pozostali, poza tym "wisi" praktycznie na każdym słupie, każdym drzewie i każdej możliwej powierzchni. Platakty Magdy Gąsior Mareki Macieja Kulki są "normalnej" wielkości i są rozwieszone (przynajmniej w centrum) na co drugim/trzecim słupie.
|
|
Chleba bezdonmym kupcie, zamiast miasto plakatami zaśmiecać. Kto ma na Was zagłosować, ten zagłosuje. To nie wybory Miss czy Mistera.
|
|
takie plakaty przypominaja mi ogłoszenia, że cyrk przyjezdza... praktycznie klimat ten sam i odbiór tych ludków podobny... byle oblepić swoja facjatą całe miasto, niech se ludziska popatrzą jak ja ładna
|
|
Ciekawe czy te PO-wskie nieroby po wyborach też tak szybko będą usuwać plakaty - ŁĄCZNIE Z DRUTAMI NA KTÓRYCH WISIAŁY?! Pan Kulka lepiej by zadbał o poziom kształcenia przyszłych kierowców w swojej szkole bo ostatnio "szału' nie ma, natomiast BUKIETOWA miała dziś ostatnią szansę wręczyć kwiaty GRABRZOWI. Jeżeli tacy ludzie mają być przedstawicielami Lubelszczyzny w parlamencie to czarno widzę przyszłość regionu.
|
|
Fakt, jak Kulki jadą to od razu jest robi się korek. |
|
2000 pln za zaśmiecenie całego miasta przez troję "frajerów" ??!!! POWINNO BYĆ ZE 200.000PLN - TE NIEROBY PO WYBORACH JAK ZAWSZE "ZAPOMNĄ" POSPRZĄTAĆ SWOJE "EKSREMENTY" I JAK ZAWSZE KOSZTA PONIESIE PODATNIK.
PS. na biednych nie trafiło
|
|
pisuary chyba powinny się cieszyć, że PO wisi?
|
|
Chleba bezdonmym kupcie, zamiast miasto plakatami zaśmiecać.Ale on i pewnie by woleli prytkę.Jak by nadużywali chleba to by nikt ich z domu nie eksmitował. |
|
racja. Druty na których wiszą plakaty wyborcze PO wyborach nie są zdejmowane razem z dyktą i zostają na słupach ulicznych, przez co te rdzewieją i krajobraz miejski Lublina prezentuje się wyjątkowo nieestetycznie. Szkoda, ze żuk wycofał się z propozycji podniesienia opłat za wieszanie plakatów. NIGDZIE nie ma takiego bałaganu z plakatami wyborczymi jak w Lublinie |
|
Etam... Latarnia to świetne miejsce dla tych oszustów...
|
|
ZA KAŻDYM RAZEM GDY WIDZĘ PLAKAT WYBORCZY UŚWIADAMIAM SOBIE JAK BARDZO BRZYDZĘ SIĘ NIEROBÓW, PASOŻYTÓW I MIERNOTY KTÓRZY CO 4 LATA PRZED WYBORAMI ŻEBRZĄ O MÓJ GŁOS PO TO BY PO WYBORACH OKRADAĆ MNIE I MOICH BLISKICH KARMIĄC MNIE OBŁUDĄ ŻE TO DLA DOBRA SPOŁECZEŃSTWA!!!
ŻENUJĄCE KAN...LIE!!!!!
|
|
Poslanka Mucha dwoi sie i troi zeby zrodelko z pensja poselska nie wyschlo. Kredyt we frankach a w glowie nie za wiele .... Ale glosujcie na kogo chcecie i tak jestescie przegranym spoleczenstwem glosujacym na nieudacznikow, kombinatorow i zlodzieji
|
|
Kwiaciara-lodziara i muszka-pawulonka
- super drużyna Donalda!
|
|
Mucha na latarnię! - Albo pod.
|
|
Jak patrze na te plakaty to robi mi się niedobrze.
|
|
Pan Jastrzębski chyba powinien być w pracy głosząc propagandę swej partii - jeśli ktoś może niech sprawdzi czy był wtedy w pracy czy na urlaupie....
|
|
Te plakaty to już jest przesada...co krok jedna wielka twarz..to się zaczyna robić nudne i irytujące. Jeżeli ktoś ma głosować to chyba nie potrzebuje do tego foty z nazwiskiem co metr. Ciekawe tylko czy owe plakaty w tak szybkim tempie w jakim zostały zawieszone też znikną... bo realia są takie, ze nikt tego nie ściąga i wala się to do zimy:/
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|