A widzieliście plakaty niejakiej Ani z infantylnym "Lubię to" jak na Facebook? Nie chcę by Lubelszczyznę reprezentowała jakaś infantylna "Ania" - na pewno nie zagłosuję.
|
|
Powinni zdjąć wszystkie plakaty! Nie mam ochoty patrzeć na bezczelne gęby darmozjadów!
|
|
dzwinym trafem Mucha ma takie same plakaty jak ten gach Franaszek z Marszalkowskiego w tamtym roku.(agent oo6 ) czy cos takiego
|
|
Dokładnie, zobaczymy po wyborach kto posprząta po sobie. |
|
Trójka kandydatów powinna być nagrodzona za przedsiębiorczość a nie karana.Pozostali kandydaci cwanie chcą powiesić plakaty w ostatniej chwili,aby gawiedź ich zapamiętała.Czysta socjotechnika,ale może gawiedź zmądrzeje....?Nie jest to możliwe,bo mądrość to dar a nie cecha nabyta!!!!!
|
|
Niedawno czytałem, jak dobrze pamiętam, artykuł o tym, że któraś z partii musiała zdejmować swoje plakaty wyborcze, ponieważ je rozwiesiła przed zarejestrowaniem list wyborczych. To jak to jest w tym przypadku? Poza tym 2000zł na trzy osoby i to tak sytuowane to żenada, nie wspomnę o wysokości opłat za wynajęcie miejsc na te plakaty...
|
|
ja już dawno nie zwracam uwagi na te wszystkie plakaty, to raczej antyreklama się już robi. Polecam lepiej wybierać sprawdzone kalendarze, łatwiejszy wybór LINK
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|