Zaleski niech lepiej powie jak zatrudniał synów w swoim biurze poselskim. Wstyd i hańba, że taki poseł ma czelność ubiegać się o reelekcje. A do tego żona jeździ z lawetą wyborczą - dość kompromitacji Lubelszczyzny i dbania tylko o swój portfel. Dosyć defraudacji unijnych pieniędzy na cele prywatne (rodzinne)!
|
|
Formuła Parlamentu Europejskiego już się przecież wyczerpała. Unia jest rządzona na podstawie rozporządzeń urzędników i PE o tym wie i nic w sprawie przepisów nie jest w stanie zrobić.Jest to raczej rodzaj "klubu" dyskusyjnego dla dobrze opłacanych przedstawicieli państw UE
Nikt przecież w PE nie spowodował mimo powrzechnych żądań,
zmniejszenia dysproporcji między ceną producenta żywności,
a ceną jaka jest w sklepach.Różnic jest więcej,nawet w dopłatach dla rolników i lepiej byśmy na tym wyszli jako Polska gdyby te dopłaty zostały całkiem w Unii zniesione.
Proponuję więc BOJKOT tych wyborów,a kandydatów potraktować
jak wydrwigroszy i hipokrytów.
|
|
Zaleski- Ju king tonk tu mi??
|
|
Niech Pan Poseł wykupi sobie czas antenowy i popisuje się angielskim
Dlaczego nie wezwał swoich 9 kandydatów na rozmowę po angielsku niech po wykupi czas antenowy lub w czasie darmowym niech każdy kandydat odpowie na 2-3 zadane pytania po angielsku i nie te umuwione tylko losowane z emaili stelewidzów
dziś każdy dziennikarz boi się po bo jak wszyscy wiemy wczoraj przegłosowali ustawę i będzie nowe rozdanie
życzę miłego dnia bez kandydatów w PPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOO
|
|
moim zdaniem-> świetny pomysł... mam dosc kaczkopodobnych tworów ktore ze stopniami naukowymi nie potrafia nawet gadac po angielsku , co gordza , słuchawek nawet nie potrafia zalozyc zeby gadac sluchac tlumaczenia ! , no ale ... w komunie wystarczyło podlizywac sie jedynej slusznej partii zeby zrobic sobie stopen naukowy.......
|
|
Profesorze panu już dziękujemy! I tak dużo czasu zabiorą panu zeznania przed prokuraturą - tam nie potrzebna jest znajomość j. obcych. Dobra polszczyzna, uczciwość i prawdomówność - a tego panu brakuje. Niech Pan lepiej nauczy angielskiego swojego asystenta Pawła Markiewicza...
|
|
bez jaj, facet rzeczywiście sporo potrafi i jako jeden z nielicznych nie ma n..rane w głowie. ale najlepiej się poczepiać
|
|
Zwolenników to ten pajac ma tylko w swoim sztabie co pokaże wynik wyborów. Nie ma miejsca w PE na takich "złodziejaszków", którzy tylko prywate uprawiają. Nie dajcie się nabrać na znajomość języków... Zaleski to wydmuszka - oprócz języków pustka!
|
|
PROFESORZE!!!
NIE WPRASZAJ SIĘ TAK NACHALNIE WYSYŁAJĄC KAŻDEMU ZAPROSZENIA DO ZNAJOMYCH NA NASZEJ-KLASIE.
NIE KAŻDY CHCE MIEĆ CIEBIE ZA ZNAJOMEGO, NA SIŁE WPRASZASZ SIĘ.
KUMPLI SZUKASZ???
|
|
Jak dla mnie przykre jest że największe miasto po tej stronie Wisły nie może wystawic na pierwszej pozycji listy PO - bądź co bądź partii rządzącej, swojego kandydata... wystawianie spadochrona z Warszawy, prof Kolarskiej Bobińskiej, która po wygranych wyborach przyjedzie tutaj może ze dwa razy przez 5 lat jest policzkiem dla wszystkich mniejszych lub większych sympatyków PO w Lublinie... Ja zagłosuję na Zaleskiego wyłącznie dlatego żeby utrzec nosa warszawce i udowodnic ze sami potrafimy o sobie decydowac i Wam radze to samo. Może przestaną nam w końcu zsyłac Giertychów, Bobinskie, Borowskich bo to jest już żenujace aha, chciałbym dodac że nie jestem z zadnego sztabu wyborczego - po prostu żal patrzec jak inni chcą o nas decydowac, myślę że większosc mieszkańców tego województwa uważa podobnie. Miłego dnia!
|
|
znalazł już ich ponad 20000 więc o jakim zapraszaniu na siłę piszesz? |
|
panie zaleski, jeśli pan jesteś polakiem to popisuj się przed publiką w polskim języku, a jeśli po angielsku to jedź na wyspy brytyjskie i tam niech na ciebie głosują.
|
|
Ależ głupoty piszesz!!! Kandyduje do Parlamentu Europejskiego, a tam po polski raczej się nie dogada! Nie jestem jakimś ogromnym fanem Zaleskiego, ale za znajomośc 5 języków obcych wielki szacunek dla niego! |
|
ja głosuję na Zaleskiego. Popieram PO, ale nie wyobrazam sobie zeby głosować na spadochrona z Warszawy, którym jest Kolarska-Bobińska. Zaleski jest pierwszą osobą z Lubelszczyzny na liście i ma mój głos
|
|
Mam nadzieję, że na debacie będzie prokurator i zada zaleskiemu konkretne pytania na temat jego przekrętów - obawiam się, że wówczas zaleski nie będzie miał nic do powiedzenia w żadnym ze znanych mu języków. Lena Kolarska-Bobińska to autorytet, a Zaleski to zwykły złodziejaszek, działający na szkodę PE i Polski.
|
|
buuuuahaha Kolarska-Bobińska to autorytet buuuuahahabuuuuahaha!!! A jak masz coś na Zaleskiego to idź na prokuraturę i złóż doniesienie. jeżeli nie to zamknij się wreszcie, bo na wszystkich forach w Lublinie piszesz o jakiś konszachtach Zaleskiego, a z tego co wiem nie toczy się przeciwko niemu żadne dochodzenie. Więc nie rozsiewaj plotek i nie pisz głupot! |
|
ta, autorytet Kolarska? ciekawe dla kogo? lewicowa, czerwona sympatyczka Millera i Kwaśniewskiego. Nie mogę pojąć co ona robi na listach PO. to SLD powinno ją wystawić, a nie PO! Do Warszawy niech wraca i doradza kolegom z lewicy! |
|
po pierwsze chcialbym powiedziec ze to co sztaby wyborcze wyprawiaja jest jednym slowem obrzydliwe, pani leno, gratuluje wspolpracownikow. ja zaglosuje osobiscie na pana piotrowskiego, lecz staje w obronie pana zaleskiego, poniewaz jesli rzuca sie oskarzenia bez zadnego pokrycia o malwersacje i przestepstwa, ubliza sie czlowiekowi ktory jest szanowany w kregach akademickich i wsrod najwazniejszych ludzi pe i wysmiewa sie tego ze zna 5 jezykow to ja sie wstydze ze jestem polakiem bo jak widze, zeby zdobyc uznanie trzeba sie zaliczac do choloty. a wy ile jezykow znacie, dajcie przyklady przestepstw i zgloscie je na prokurature jacyscie tacy madrzy! |
|
Już niedługo drodzy zwolennicy zaleskiego będziecie mogli się wykazać w jego obronie podczas postępowania prokuratorskiego - cierpliwości. To są fakty - o których szary wyborca nie wie, a powinien się dowiedzieć i przejrzeć na oczy, powinien mieć prawo wybrać faktycznie najwartościowszych ludzi, a nie tych, których jedynym celem jest wyciągnięcie jak największej kasy z PE.
Ponadto zatrudnianie zarówno w biurze syna Sebastiana, jak i drugiego, którego dodatkowo promował na kalendarzach wydawanych na koszt PE jest haniebną praktyką, o której wyborcy również powinni się dowiedzieć. Dosyć kolesiostwa i promowania własnej rodziny.
Wyborco miej oczy szeroko otwarte! Nie daj się oszukiwać!
|
|
ta, sebastian zostal zatrudniony przez miasto po wygraniu konkursu i jesli dobrze pamietam to bylo za czasow pis-u wiec raczej "kolesiostwa" trudno sie doszukac. wiem bo sam startowalem w tym konkursie. co do 'tego drugiego' to nie wiem. ale jak juz oskarzac to prosze przynajmniej wiedziec o co chodzi. |
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|