" Bycie posłem to misja, a nie sposób na dorobienie. Jeśli ktoś motywuje się chęcią zysku to robi błąd, bo na wolnym rynku może zarobić więcej – mówi Małgorzata Sadurska, posłanka PiS "
He he he. BZDURA !!!
Większość eks-posłów to nieudacznicy, nie potrafiący zarobić poza parlamentem nawet 20 - 30 % tego, co brali jako posłowie.
Tylko jednostki mają lepiej poza parlamentem.
A o ich nieudacznictwie świadczy fakt, że w Sejmie sa czasem od kilkunastu, a nawet od 20 lat ... na garnuszku państwa.
|
|
CIĄGNIE ŚWINIE DO KORYTA OT TACY SPOŁECZNICY!!!!! ZMNIEJSZMY ILOŚĆ PARLAMENTARNYCH PASOŻYTÓW KTÓRZY OPRÓCZ ZWIĘKSZANIA DZIURY BUDŻETOWEJ NIC NIE ROBIĄ!!!!!!
|
|
takie artykuły tylko człowieka .... i ciągle im mało a dziura budżetowa rośnie, a człowiek tyra może za 1.000
9.000 miesięcznie razy 400 osób piękna suma.!!!!!!
|
|
kur*a co to za marka MERDES? do szkoły!!!!!!!!!!!!! uczyć się pisać i czytać to co się napisało!!!!!!!!!!
|
|
Sierakowska obecnym parlamentarzystą? Panie Panas chyba pana pop....
|
|
"Bycie posłem to misja, a nie sposób na dorobienie. Jeśli ktoś motywuje się chęcią zysku to robi błąd, bo na wolnym rynku może zarobić więcej – mówi Małgorzata Sadurska, posłanka PiS." - masakra, widać już od kilku lat jaka to misja po "pracy" posłów, większa dziura budżetowa, bezrobocie i coraz więcej ludzi korzystających z pomocy społecznej, nie mówiąc już o tym co dzieje się w służbie zdrowia. Kto wierzy w tą bzdurną wypowiedź to gratulacje dla poczucia humoru.
|
|
Tak, tak, oczywiście, rynek tylko czeka na takich specjalistów jak pani Sadurska z propozycją zarobków od 20 tys. złotych wzwyż. Bycie posłem, to jak widać żadna tam misja, ale głownie hipokryzaja ... Należy mieć nadzieję, że niektórzy z nich będą mieli wkrótce okazję zweryfikować się rynkowo ....
|
|
...słyszałem ,że w Lublinie zabrakło Mucho-zolu.
|
|
WSZYSTKICH KANDYDATÓW NA POSŁÓW POWINIEN ZBADAĆ PSYCHIATRA I TO KILKUKROTNIE, WTEDY NIE BĘDZIEMY SIĘ WSTYDZIĆ JAK OBECNIE ZA POSŁANKĘ: MUCHĘ, KRUK, GĄSIOR-MAREK, CZY POSŁA PALIKOTA, OPRÓCZ BADAŃ PSYCHIATRYCZNYCH KAŻDA OBIETNICA POWINNA BYĆ ZAPISYWANA, TE NIE SPEŁNIONE POWINNO SIĘ WYGRAWEROWAĆ NA CZOLE KŁAMCY!!!!
|
|
Ale ogólnie i tak są to psie pieniądze.. Bo cóż można zdziałać za 12 tys brutto miesięcznie? Bieda
|
|
Za takie pieniądze to rzeczywiście nie warto iść "w posły".Ponieważ jest takie przysłowie "masz za co płacisz" ,to oddaję honor "wybrańcom ludu" i już zmieniam opinię na ich temat.Nie rozumiewm tylko prostego ludu Bożego,ale to już inna bajka...........!!!W socjaliźmie lud Boży zarabiał ponoć 20 dol.miesięcznie;-)))))))))))Teraz ponad tysiąc i narzeka......:-)))))))))))))))))Co to znaczy statystyka i zrobienie gawiedzi wody z mózgu.........:-)))))))))))))))
|
|
Panie Kabaciński, Pan pozwoli, że opowiem Panu kawał o tymitunie - Ty mi tu nie pier ...
|
|
TE SADURSKA Z PO...PARTII PiS, MISJA CHYBA W PRZESTRZENIALBO W CZADZIE,CHA,CHA!!JESTEŚCIE BANDĄ NIEROBÓW,KRĘTACZY I OLEWACZY!!460 DARMOZJADÓW!!I 100 ĆWOKÓW!!
|
|
Nie ma co narzekać!Najważniejsze,że prosty lud Boży jest szczęśliwy,bo nie ma "znienawidzonego socjalizmu i biedy".Jest "światły kapitalizm",ogólny dobrobyt i czekanie chyba na "gorsze czasy" ,bo te lepsze wybrane w głosowaniach przez gawiedź własnie nastały..........!!!Szczęść Boże niewierzącym ,a wierzącym daj odrobinę rozumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Cóżmamy takich polityków na jakich zasłużyliśmy albo innaczej klasa polityczna jest odzwierciedleniem społeczeństwa i nie ma znaczenia czy głosujesz czy nie jeśli jesteś olewaczem darmozjadem i ćwokiem to będziesz ich widział wszędzie. |
|
NIECH ŻYJĄ NAM POLSCY POSŁOWIE,CO DOBRZE MAJĄ UŁOŻONE W GŁOWIE,NIECH ROZTACZAJĄ WIZJĘ KRAJU,A GAWIEDŹ TŁUKĄ PO ..........wiadomej części ciała!!!
|
|
W Folwarku Zwierzęcym Napoleon (knur rozpłodowy) tłumaczy zwierzętom, że co prawda wszystki jabłka zjadły świnie i dla reszty już nic nie ma, ale to dla dobra zwierząt, ponieważ jabłka tak na prawdę nie smakują świniom. Świnie zjadły jabłka żeby być w dobrej kondycji, ponieważ misją świń jest dobre rządzenie folwarkiem.
|
|
no tylko że zwykły obywatel nie może zostać posłem !!! ja chcioałbym zostać ale nikt mnie nie chciał wciągnąc na listę - żadna partia !!!! TAK WIĘC KORYTA TYLKO DLA WYBRANYCH !!!! Całe społeczeństwo głosuje, żeby 460 osobom w kraju żyło się lepiej !!! SKANDAL !!!!
|
|
|
|
Dajcie parlamentarzystom najniższa średnią krajową ,a zobaczymy cz będa chętni do sejmu . Wątpi
Więc po co to gadanie chęci zrobienia czegoś dla Polski.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|