Rządy Zjednoczonej Prawicy to najgorsza rzecz jaka spotkała Polkę po 89 roku. Mam nadzieję, że wszyscy którzy łamali Prawo w tym Konstytucję odpowiedzą za to i odbędą zasądzone kary.
|
|
Francja: NGO żądają zaprzestania polowań i hodowli zwierząt na futra - lewusy oszczędzają krytykę rządu w PL???
|
|
Rządy Zjednoczonej Prawicy to najgorsza rzecz jaka spotkała Polkę po 89 roku. Mam nadzieję, że wszyscy którzy łamali Prawo w tym Konstytucję odpowiedzą za to i odbędą zasądzone kary.Konstytucję podpisaną przez Alka, który uniewinnił skazanego na 25 lat mordercę? |
|
A to prezydent może uniewinnić? Myślałem, że jedynie ułaskawić. Czy lepsze jest ułaskawienie pedofila i człowieka znęcającego się nad rodziną? Czy lepsze jest ułaskawienie ministra, który jeszcze nie miał prawomocnego wyroku?Rządy Zjednoczonej Prawicy to najgorsza rzecz jaka spotkała Polkę po 89 roku. Mam nadzieję, że wszyscy którzy łamali Prawo w tym Konstytucję odpowiedzą za to i odbędą zasądzone kary.Konstytucję podpisaną przez Alka, który uniewinnił skazanego na 25 lat mordercę? |
|
Poza tym owszem, prezydent Kwaśniewski podpisał Konstytucję, ale jej przyjęcie zatwierdził naród w ogólnokrajowym referendum.Rządy Zjednoczonej Prawicy to najgorsza rzecz jaka spotkała Polkę po 89 roku. Mam nadzieję, że wszyscy którzy łamali Prawo w tym Konstytucję odpowiedzą za to i odbędą zasądzone kary.Konstytucję podpisaną przez Alka, który uniewinnił skazanego na 25 lat mordercę? |
|
Sprawa rodzinna.Rządy Zjednoczonej Prawicy to najgorsza rzecz jaka spotkała Polkę po 89 roku. Mam nadzieję, że wszyscy którzy łamali Prawo w tym Konstytucję odpowiedzą za to i odbędą zasądzone kary.Konstytucję podpisaną przez Alka, który uniewinnił skazanego na 25 lat mordercę? |
|
Rządy Zjednoczonej Prawicy to najgorsza rzecz jaka spotkała Polkę po 89 roku. Mam nadzieję, że wszyscy którzy łamali Prawo w tym Konstytucję odpowiedzą za to i odbędą zasądzone kary.Najgorsza dla tych, dla których POLSKOŠĆ to nierolmalność, dla twórców wolnych od POLSKOŚCI WOLNYCH MIAST I LANDÔW marzących o przyłączenie do Niemiec, najgorsza dla tych marzących o przemianie katolickiego społeczeństwa w tęczowową dyktaturę LGBT. Dzięki Zjednoczonej Prawicy tak się nie stało. |
|
Widzisz, Ksawyer , to nie jest takie zerojedynkowe. Nie macie na polskość żadnej wyłączności. Wręcz przeciwnie - rozpieprzacie Polskę wielokierunkowo. Ja na przykład jestem przeciwnikiem PiSu i wszystkiego, co związane z Kaczyńskimi, dosłownie od zawsze. Ale i do Niemiec mi daleko. Pracuję w Polsce, w Polsce płacę podatki, nigdy nie chciałem wyjeżdżać z kraju zarobkowo, na różne sposoby promuję turystykę po naszym kraju. A jednocześnie jestem za poszanowaniem wszystkich ludzi, bez zwzględu na orientację seksualną, czy wyznanie (albo jego brak), bronię osób LGBT przed takimi matołami, jak ty, którzy dali się zmanipulować PiSowskiej sekcie. Powiedz, proszę, jak to ci się nie kłóci - chcesz "katolickiego społeczeństwa", a więc zapewne i mocnej roli kleru w tymże społeczeństwie? Jesteś przeciwko ludziom LGBT. Wśród kleru jest wielu homoseksualistów - to raz. Dwa - czy nie przeszkadzają ci akty pedofilskie, jakże częste wśród księży? Jak ci się to wszystko spina w jednej głowie? Polskość, to nie jest katolickość!!!Rządy Zjednoczonej Prawicy to najgorsza rzecz jaka spotkała Polkę po 89 roku. Mam nadzieję, że wszyscy którzy łamali Prawo w tym Konstytucję odpowiedzą za to i odbędą zasądzone kary.Najgorsza dla tych, dla których POLSKOŠĆ to nierolmalność, dla twórców wolnych od POLSKOŚCI WOLNYCH MIAST I LANDÔW marzących o przyłączenie do Niemiec, najgorsza dla tych marzących o przemianie katolickiego społeczeństwa w tęczowową dyktaturę LGBT. Dzięki Zjednoczonej Prawicy tak się nie stało. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|