Heh śmieszny koleś pewnie nie zebrał wymaganej liczby podpisów
|
|
on chyba jest nienormalny zebrał ok 4000podpisów i teraz ściemnia ze rezygnuje bo nie chce rozbicia prawicy co za pajac won won won o my takich wybraliśmy na Posłów Europarlamentu
Marszałek Marek Jurek = PREZYDENT
|
|
Czapki z głów! W czasach, gdy jesteśmy zagrożeni dyktaturą ze strony PO taka postawa wymaga silnego charakteru,
|
|
ale pajac!
|
|
Bardzo dobra decyzja.
|
|
Jaki on narodowo-chrześcijański. Czyta namiętnie gazetę wyborczą".
|
|
Podziwiam i dziękuje!!!
|
|
Dziadku - daj spokój. Już wyglądem rozśmieszasz
|
|
Obóz chrześcijańsko-ludowo-narodowy. Nóz się w kieszeni otwiera na dźwięk samej nazwy.
|
|
Łolaboga!!!
|
|
A czy wielebny teraz nie ma jakiejś mszy ? No to jazda na spotkanie z legionami a nie tyłek na forum zawracać !!! |
|
Podobno zebrał tylko 176 podpisów i to go załamało |
|
Jak to ładnie brzmi "nie chciał osłabiać..." a przecież mógł sie przyznać że nie było chętnych do popierania przypadku kwalifikującego się do skansenu jako lokalny koloryt. Może by pomyślał o emeryturze wszak już ustawił następców.
|
|
TO DOBRA DECYZJA GRATULUJE POSTAWY I CZEKAM NA KOLEJNEGO KANDYDATA PRAWEJ STRONY SCENY POLITYCZNEJ KTÓRY TEZ PODEJMIE MĘSKĄ DECYZJĘ ABY NIE DAC SZANSY PLATFORMIE OBYWATELSKIEJ DZIĘKUJĘ
|
|
No cóż - brak możliwości zebrania wymaganej liczby podpisów, świetnie działa na poprawę działania mózgu.
Nie śmiem nawet sądzić, że tutaj także.
|
|
Nie pisz że nie zebrgl głosów ja sam z jednej malej gminy zebrałem 1689 i z tego co wiem to nie obawa przed zebraniem wymagalnej ilosci glosow skłoniła do podjęcia decyzji ale juz na początku kampani poprosil o wystawienie jednego prawicowego kandydata aby nie zozbijać głosów i nie dac szansy na jednowladzę PO. Slowa dotrzymal i ciekawe kto nastepny postąpi podobnie tj. odpowiedzialnie za ojczyznę POLSKĘ
|
|
|
|
A po co ma tak samo postępować? Kolego teraz mamy demokrację, może jeszcze ułomną ale mamy i nikt nikomu nie może nakazać, zakazać itd. A ten pan to się już raz na kolesiów obraził bo go nie chcieli w tej "chłopskiej niby partii" do skoczył do jakiego Piasta. A ponadto jest na tyle bezczelny że się nazwał (sam) "królem chłopów polskich" czy jakoś tak podobnie. |
|
Mógbyś mieć trochę wstydu i nie pisać takich pierdół. |
|
DZIAŁAŁEM W STRONNICTWIE PIAST, MIAŁEM KONTAKT ZE ZDZISŁAWEM P. I JEGO SYNEM PRZEZ 8 LATM, TO BYŁ MÓJ NAJWIĘKSZY BŁĄD W ŻYCIU. TO LUDZIE KLĘSKI, CIĄGNĄ WSZYSTKICH W DÓŁ...
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|