Zgadzam się PSL będzie trzecią partią ,która w tych wyborach uzyska poniżej progu wyborczego.Jeśli stanie się inaczej to na następne wybory pójdę po Francusku w rękawiczkach żeby rąk nie brudzić.
|
|
PSL, czyli Partia Socjalistów Ludowych to największe zbiorowisko działaczy obiboków, opoji, gumofilców, oszołomów i zdrajców chłopskiej sprawy. To rozwodnicy (Pawlak), agenciaki, nepoci i zwykłe głąby. Dostaną w kość i niewiele procent. Na pewno mniej, niż ich ulubiony trunek.
|
|
Marzyć wolno każdemu. Śnić również. Lecz po śnie następuje przebudzenie i obraz rzeczywisty, w którym posłem zostaje np: Krzysztof Podkański, a z wymarzonego 20% poparcia dla Was zostaje kilka, a w tych kilku % brakuje głosów nawet najbliższej rodziny.Wasz hurrra optymizm najpierw przeradzał się u Was w pychę, teraz w zwykłą głupotę, Panowie Koledzy. Historia zakręcła Wami w kierunku wysypiska z majtkami na głowie.
|
|
Możesz mu śmiało zapakować te 6 zszywek i tak nie poczuje, bo on rzeczywiście ten łeb ma pusty. Co najwyżej ma tam koniczynę, ale to też nie będzie boleć,
|
|
Ty też już jesteś pusty, ale jeszcze nie martwy. Zamiast korka zakorkuj prytę i walnij ją w gumofilcach.
|
|
Nie zagłosuję na tą partię! Wystarczą powody osobiste. Jeden z PSL-owskich kacyków pozbawił moją rodzinę dchodów. Wsadził swoją znajomą, a zwolnił mnie. Wystarczy....
|
|
PSL chroni przyrody,czysta nekologia.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|