Jak można tak kłamać w żywe oczy ! Oczywiście Polacy nie chcieli kopertowych wyborów, ale decyzję podjął sam Kaczyński po rozmowie z Gowinem i to bez żadnego Konstytucyjnego trybu ! Druga sprawa to to, że zgłoszenie do prokuratury dotyczy tego, że Morawiecki i Sasin wydali 70 mln bez żadnego podstawy prawnej. Zlecenie drukowania kart wyborczych należy do Centralnej Komisji Wyborczej a nie do Premiera ! Po trzecie, jeżeli ktokolwiek zablokował wbrew Konstytucji wybory to przecież Prokurator Generalny powinien kogoś takiego postawić przed Trybunałem Stanu ! Dlaczego tego nie robi ?
|
|
Czyli w tym kraju jednak rządzi nieudolna opozycja... kur.... jak w przedszkolu (dla wyborców piss: pszeczkolu) to nie ja, to oni. Strach pomyśleć na kogo zrzucą winę jak to wszystko pier... na dobre.
|
|
Sorry ale Ciemny wyborca pisu to łyknie że to ta wredna totalna opozycja jest wszystkiemu winna a nowy ewangelista jest nieskazitelnie czysty a Banaś kimże jest ten pan co atakuje ludzi dzięki którym jest tam gdzie jest
|
|
Morawiecki też kłamie. Już nawet na arenie międzynarodowej.To ośmiesza ten kraj. Oni zapomnieli że w Polsce poza ciemnym ludem żyją jeszcze ludzie myślący którzy nie wierzą w tą ściemę
|
|
Panie Ziobro - takie teksty świadczą o panu dość jednoznacznie: odkleił się pan od rzeczywistości. Pan mi pokaże jakikolwiek kraj, wktórym to opozycja podejmuje decyzje, a większościowy rząd nie może nic z tym zrobić.
|
|
PiS i jego przystawki kłamią, niczym Łukaszenka.
|
|
Eee tam nie ważne co robią ważne że 13 emerytury dają a kobitkom 500 + Zbynio dobry minister aferę pocztową schowa pod dywan i wyciągnie przy najbliższych wyborach jako argument żeby nie głosować na totalną opozycję a wtedy Prezes będzie świętować kolejny tryumf ło matko boska co ja godam co ja godom
|
|
PiS i jego przystawki kłamią, niczym Łukaszenka.kaczenko jest po tej samej "szkole" |
|
... decyzje bez podstawy prawnej ... wszystko to wina opozycji !!! Ciemny lud wszystko kupi !!!
|
|
... decyzje bez podstawy prawnej ... wszystko to wina opozycji !!! Ciemny lud wszystko kupi !!!Wychodzi na to, że mamy najpotężniejszą opozycję wszechczasów, a rząd lepszej zmiany cec***e... Jak to było? Imposybilizm? XD |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|