Palikot, idź straszyć gdzie indziej, bo w tym biednym Lublinie mamy cie już dość
|
|
jakoś nie słyszałem o tej znanej społeczniczce....
|
|
Znana ?? A kto to w ogóle jest ??
|
|
przecież to popiołkowa z serialu "dom" |
|
Popieram cię Janusz w 100%
zgadzam się z myślą ''URZĘDNICY NIE MOGĄ DECYDOWAĆ O LOSIE LUDZI''
OBY TAKICH POLITYKÓW BYŁO WIĘCEJ
|
|
http://prezydentzuk.pl/?p=62
|
|
Mam nadzieję, że są to listy obywatelskie tak jak zapowiadał palikot...
Ciekawe czy choć jeden obywatel załapie się do pierwszej dziesiątki.
Bo była przewodnicząca raczej nie jest z listy obywatelskiej.
Miała być świeża krew.
|
|
ruch zaparcia Palikota najwyraźniej dostaje sraczki przedwyborczej
|
|
Cieszę się że nareszcie będę miała na kogo głosować i moi znajomi też się cieszą.Panie Januszu dziękujemy, dużo zdrowia, pokarzemy naszą siłę 09.X
|
|
Janusz Palikot POtrafi tylko toczyc pianę, gdy był przewodniczącym Komicji przyjazne państwo nie zrobił kompletnie NIC oprócz działań piarowskich. To POzer, który nic z soba nie reprezentuje i nic nie zrobi dla Lubelszczyzny Ostatnio edytowany 9 sierpnia 2011 r. o 11:40
|
|
Lublin głosuje na Pana Rzetelskiego z listy PSL. Młody, a już doświadczony i przedsiębiorczy człowiek i wreszcie ktoś z poza starego układu.
|
|
Lublin wstydzi się za kazdego kolesia z tej partii |
|
A kim jest Zofia Popiołek bo pierwsze słyszę? No jak się Janusz Bez Penisa rozpędzi to w samym Lublinie zdobędzie ze trzy promile czyli tyle ile zazwyczaj ma w organiźmie.
|
|
Śmieszą mnie goście, ktorzy delkarują ze będą głosować na tego typa, oszusta finansowego populiste byłego redaktora ultra katolickiej gazety , syna szmalcownika. LUDZIE CO WY MACIE ZAMIAST MÓZGU ??
P.S. tej znanej Pani nie znam ... jak równie mądra jak niejaka środa no to .... żal patrzeć i słuchać
|
|
"Nie możemy pozwolić, aby ... geje, z powodu przesądów, byli spychani na margines"
Możemy pozwolić! MUSIMY POZWOLIĆ!!!
|
|
I ja popieram Palikota! Wreszcie jakaś rozsądna alternatywa dla PO, bo PISu chyba już nikt nie bierze na poważnie.
Właśnie na to czekałem!
@ marianoitaliano: W Komisji Przyjazne Państwo zostało zmienionych bardzo wiele ustaw.
Gdyby nie (kontrowersyjne dla wielu ludzi, ale zwracające uwagę) akcje pana Palikota to sprawa chociażby gwałtów w lubelskiej policji zginęłaby w urzędniczo-sądowym kotle.
To tyle.
Pozdrawiam.
|
|
Ja też będę głosował na Piotrka Rzetelskiego, znam go osobiście i uważam, że to odpowiednia osoba do sejmu.
|
|
Po co tyle agresji?! Ja idę na wybory i głosuje na Rzetelskiego z PSLu.
|
|
Palikot mówi ciagle o sztucznych podziałach, mowie nienawiści etc, a sam dokonuje sztucznych podziałów , sam kieruje sie nienawiscią do naszej 1000 letniej chrzescijanskiej kultury i cywilizacji. Walka z "wiatrakami" Panie Palikot. Jedynym gwarantem spokoju w naszej polityce jest PSL, a bynajmniej nie Palikot i jego maleńka, krzykliwa grupka ( coś w rodzaju sekty antykatolickiej).
|
|
Muszę napisać, że bardzo się cieszę z tak dużego poparcia PSL jakie widzę na forach internetowych. Tak jak ktoś wcześniej pisał - jedyna normalna, spokojna partia i przynajmniej na jej listach widać jakiś nowych ludzi takich jak właśnie Rzetelski czy Hetman.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|