Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Znana społeczniczka jedynką na liście Ruchu Palikota w Lublinie

Utworzony przez kk, 9 sierpnia 2011 r. o 08:47
abdul-el-muhhamed napisał:
ruch zaparcia Palikota najwyraźniej dostaje sraczki przedwyborczej
hahaha, prawda!!!!!!
Odpowiedz
Komu znana jest ta pani społeczniczka. Miały być nowe twarze a nie znane!!!
Odpowiedz
tom napisał:
Muszę napisać, że bardzo się cieszę z tak dużego poparcia PSL jakie widzę na forach internetowych. Tak jak ktoś wcześniej pisał - jedyna normalna, spokojna partia i przynajmniej na jej listach widać jakiś nowych ludzi takich jak właśnie Rzetelski czy Hetman.
Bu ha ha. PSL ma takich właśnie karbowych, którzy wypisują pochwalne posty w całym internecie (od około 2 miesięcy). W każdym poście pierdoły typu : Hetman najlepszy, będę głosował na Hetmana, wierzę Hetmanowi itp. Pijarowcy po 2 grosze od wpisu, albo partyjne PSL-owskie młodzieżówki.
Odpowiedz
Popiołek to znane nazwisko w całej Polsce. Wspaniały był ten serial "DOM"
Odpowiedz
Będę głosował na Palikota,chyba jedyny co chce zrobić to czego boją się inne partie.Czas najwyższy zrobić rozdział i przestać oddawać place,budynki oraz dotować to towarzystwo.Dlaczego Państwo ma utrzymywać księży i ich/w większości/kochanki/gosposie itp./
Odpowiedz
kuba napisał:
Będę głosował na Palikota,chyba jedyny co chce zrobić to czego boją się inne partie.Czas najwyższy zrobić rozdział i przestać oddawać place,budynki oraz dotować to towarzystwo.Dlaczego Państwo ma utrzymywać księży i ich/w większości/kochanki/gosposie itp./
Oj ale mędrzec się znalazł!!! Czyżby znowu chłopaczek się naćpał? A może wóda rozum zjadła!!! A do tego dziewczyna żadna nie chce!!! Oj biedak!!!
Odpowiedz
Uważam, że Palikot jest wiarogodnym politykiem. Sam fakt , że odszedł z PO świadczy o jego uczciwości. Zagłosuję na Palikota. Pozdrawiam p. Januszu
Odpowiedz
Zgoda – różnie w życiu bywa, grunt to jest zdrowie, i dzięki Bogu w Polsce zjawiło się coś takiego - http://######/site/457news - bardzo mi pomogło.
Odpowiedz
siuśmajtek napisał:
Mam nadzieję, że są to listy obywatelskie tak jak zapowiadał palikot... Ciekawe czy choć jeden obywatel załapie się do pierwszej dziesiątki. Bo była przewodnicząca raczej nie jest z listy obywatelskiej. Miała być świeża krew.
Odpowiedz
siuśmajtek napisał:
Mam nadzieję, że są to listy obywatelskie tak jak zapowiadał palikot... Ciekawe czy choć jeden obywatel załapie się do pierwszej dziesiątki. Bo była przewodnicząca raczej nie jest z listy obywatelskiej. Miała być świeża krew.
Oczywiście że są to listy jak najbardziej obywatelskie! Wiem, bo byłem przy ich układaniu.
Odpowiedz
Jolcia napisał:
Komu znana jest ta pani społeczniczka. Miały być nowe twarze a nie znane!!!
Pani Zofia nigdy wcześniej nie udzielała się w polityce, więc wg mnie jest to jak najbardziej nowa twarz!
Odpowiedz
Ja też widzę , że to Ruch społeczny bo znam dużo ludzi z tego Ruchu
Odpowiedz
A co na to Palikot: http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110826/KRAJSWIAT/404144369
Odpowiedz
dobrze że to kobieta oby ich jak najwięcej w sejmie i w senacie. ciężkie będą te wybory, jak i w życiu codziennym, jaki wybrać kalendarz, ścienny, kieszonkowy, stojący? najlepszy wybór to zamówić na stronie www.prom.net.pl
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...