Miliardy dla regionu, miliony dla swoich.
|
|
praca, pokora, umiar. Wystarczy tylko nie kraść a pieniądze się znajdą...
|
|
Jakie miliardy? panie Sobon! Coś pan zrobił dla regionu będąc 4 lata posłem? Coś pan zrobił dla PZL Świdnik? Wszystkie zlecenia poszły do mielca, a Świdnik został sam, co innego zes pan obiecywał w kampanii 4 lata temu! A teraz miliardy :) :) daj pan już spokój!!!
|
|
Te miliardy to chyba jak coś zostanie po ich pazerności
|
|
Konkretnie, co zrobił Tulajew będąc posłem dla Lublina? Konkrety ... a propos, czemu Michała m. odstawiliście na boczny tor? W ogóle go nie widać, co się z nim dzieje? Gdzie się zapodział? Żadnej konferencji, żadnego zdjęcia, żadnego wywiadu?!Czyżby nie dostał miejsca na liście?
|
|
Pan Sobon chce zabrac pieniadze na deorzec metropolitarny stad te miliardy jak mniemam
|
|
A może by tak w skrócie przedstawić osiągnięcia... z 4 ostatnich lat ?
|
|
tylko,że z tych zapowiedzi nic nie wynika,raczej region coraz więcej traci
|
|
Oby lubelski nieformalny pakt PO-PiS (zuk+michałkiewicz+deweloperzy), który jest nieszczęściem tego miasta, nie przetrwał tych wyborów
|
|
Żadnego kato-pisu!
|
|
- Babciu, babciu, kto to jest? W telewizji rozmawia trzech panów w garniturach a słychać pięciu ?
- To politycy wnusiu.
|
|
Soboń to taki typek który w czasie kampanii wyborczej obiecuje złote góry, a dzień po wyborach słuch o nim ginie. Aż do kolejnej kampanii. I tak w kółko.
|
|
Bardziej do mnie ten schab przemawia ze sztucznie hodowanych świń.
|
|
Jak czytam że sobuń miliardy sprowadził to od razu wieże w W-wie stają mi przed oczami ! Bo tu u nas w Lublinie to ten obłudnik i kłamca nie pokazał złotówki ! No oprócz setek tysięcy, które razem z cała bolszewicką sektą pislam przytulają co miesiąc za nic nie robienie, kradzież, rabunek i niszczenie Kraju ! Oto wizytówka całej sekty ! Pytanie brzmi jak ludzie tu u mnie wokół na Lubelszczyźnie mogą popierać takie kanalie ! Przecież tam gdzie się tkną już zepsute ! Wszystko obojętnie co nawet to pseudo-słynne 500+ ! Czy tak jak pinokio krzywousty mający ileś set milionów ma dostawać to pięćset ! To dla ludzi biednych, nie zaradnych i w ciężkiej sytuacji a nie dla całej bolszewickiej sekty bo im się należy !
|
|
złotousty acz gołosłowny Soboń, bezrobotny ministrant Tułajew i łowca genderów Pitucha - trzech muszkieterów których jedyną sprawną szablą jest legitymacja partyjna
|
|
Miliardy dla regionu? Te miliardy to jak mniemam pensje Pruszkowskiego, Muszyńskiego oraz innych pisowskich misiewiczów powsadzanych na ciepłe posadki do spółek państwowych? ***s://***dziennikwschodni.pl/lubelskie/ile-zarabiaja-prezesi-panstwowych-spolek,n,1000247054.html
|
|
Miliardy dla regionu? Te miliardy to jak mniemam pensje Pruszkowskiego, Muszyńskiego oraz innych pisowskich misiewiczów powsadzanych na ciepłe posadki do spółek państwowych? ***s://***dziennikwschodni.pl/lubelskie/ile-zarabiaja-prezesi-panstwowych-spolek,n,1000247054.htmlTak, Soboń miał na myśli program KORYTO+ |
|
Soboń. Schab wieprzowy bez kości. I bez kręgosłupa
|
|
z własnej kieszeni daje frajer czy co? że takie głupkowate banery walną...
|
|
milardy czego?:))) pewnie chodziło o miliardy złotych, ale uważajcie może dostaniemy od ministra miliardy komarów. z politykami nigdy nie wiadomo:)))
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|