Co na szybką poprawę włosów? Mam mega zniszczone i w końcu chce mieć ładniejsze? Wszelkie porady przyjmę z pokorą i wdzięcznością. Zależy mi na takich sposobach, które mogą zastosować w domu, ale żeby nie były zbyt uciążliwe. Czekam na odpowiedzi.
|
|
Polecam zajrzeć do tego sklepu ***dzw.com.pl , bo mają naprawdę bardzo dobre produkty w korzystnych cenach i gwarantuję, że kupisz tam mężowi coś, co powstrzyma wypadanie i będziesz ty zadowolona i on zadowolony.
|
|
mnie włosy strasznie wypadały, do tego staly sie rzadkie, słąbe i miałam męzący łupieć. Tu nawet na forum wyczytalam o rewelacyjnym oleju do wypadajacyh włosów hasna, który sie nakłada na skóre głowy na godzine przed myciem, potem spłukuje i cały zabieg. Taj najlpiej co kilka dni ze 3 razy w tygdniu. I tak robiłam. Fajnie mnie wyprowadził ten olejek z wypadania, juznie zbieram garściami wlosów z wanny no i kondycyjnie tez fajnie zadzialal, włosy odzyskaly łady wyglad , z tygodnie na tyzień widze żesa lepsze. Jak to nie jest dla ciebie jakieś bardzo uciazliwe to warto szczeg olnie że nie kosztuje majątku
|
|
Hej, kup sobie jakąś mocno odżywczą maskę (najlepiej bez silikonów) i myj włosy na metodę OMO: Odżywka/maska na długość pod czepek na 20-30 min, potem myj skóę głowy delikatnym szamponem (raz na 2 tyg stosuj mocno oczyszczający na całe włosy), a po spłukaniu jeszcze raz nałóż na włosy odżywkę emolientową na 1-5 minut, żeby "domknąć" łuski włosa. Ważne, żeby była bez silikonów. Ja stosuje te metodę od jakiegś czasu są efekty. Mam taką odżywke emolientową: ***notino.pl/ziaja/argan-oil-maseczka-wygladzajaca-do-wlosow-suchych-i-zniszczonych/
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|