Mam wrażenie, że po tych wszystkich popularnych kosmetykach od znanych producentów moja skóra nie wygląda zbyt dobrze i tak się zastanawiam na co ewentualnie można się obecnie zdecydować, by skutecznie o nią zadbać, czy są jakieś dobre kosmetyki naturalne, które ewentualnie będzie warto kupić.
|
|
Mam dobre naturalne kosmetyki od soho cosmetics peeling idealnie pilęgnuję moją skórę. Ładnie pachnie i co najważniejsze nie uczula moje skóry.
|
|
Jak szukasz kosmetyków naturalnych, które rzeczywiście są w 100% wykonane z naturalnych składników to zobacz sobie sklep ***s://e-naturalne.pl/. Maja sporo ciekawych produktów, a jednocześnie dbają o to, by poszczególne produkty faktycznie były jakościowo na jak najlepszym poziomie i nie miały w składzie żadnych innych dodatków.
|
|
Moje nowe odkrycie jeśli chodzi o kosmetyki to oferta przygotowywana przez Naturikke ( ***naturikke.pl ). Myślę, że to będzie dla Ciebie właściwy kierunek. Sensowne produkty w dobrych cenach, widać że firma dba o jakość i wszystkie produkty są ze składników, które były bardzo dobrze dobrane, starannie dopasowane od siebie.
|
|
jesli chodzi o kosmetyki naturalne to ja używam tylko APIS :) mam do nich pełne zaufanie. A zamawiam je po prostu bezpośrednio z ich e-sklepu. Tam są najlepsze ceny :)
|
|
Ja tam ostatnio zamówiłam po prostu z Notino, razem z paroma innymi zamówieniami :-) mają cały dział kosmetyków naturalnych i organicznych jak ktoś lubi.
|
|
kosmetyki naturalne to proste Bielenda ma serię eco sorbet zawiera tylko naturalne receptury ja mam krem i serum są rewelacyjne.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|