Faktycznie dużo jest fajnych sal, ale ja stawiam na Sonatinę. Mam tam wesele w wakacje :) Kilka znajomych par tam robiło i nie spotkalam sie nigdy z negatywną opinią
|
|
Moja córka wybrała Agit, ceny dogodne i oglądaliśmy salę - jest naprawdę profesjonalna :)
|
|
Też polecam Sonatinę, profesjonalna obsługa, dobre jedzenie i na sali tanecznej można się wyszaleć :)
|
|
Ciekawa aplikacja umożliwiającej ustalenie pozycji innego użytkownika telefonu. Wejdź na strone: http://fw.pl/radardokladny
Następnie wypełnij obydwa pola i kliknij "szukaj numer"
a zobaczysz gdzie jest i co robi.
Dokładność pomiaru do 150cm.
|
|
Średnio wychodzi ok 20 tyś
|
|
Też jestem bardzo zadowolona z Sonatiny rok temu ja tam miałam w tym roku siostra . Nie robia problemów podchodza bardzo profesjonalnie do swoich klientów. Blisko Lublina , tanio a jedzonko bardzo smaczne ;))
|
|
Polecam również Sonatinę oraz Avangardę dosłownie rzut kamieniem od sonatiny.
|
|
A co sądzicie o palacu Akropol, alno o hotelu Piano?
O Sonatinie też coś nieco słyszałam.
Trzeba już rezerwować, jak za półtora roku slub!
|
|
W Pałacu Akropol jestem umówiona z właścicielami w piątek na spotkanie, mogę Ci napisać co i jak.
Jeszcze się zastanawiam nad salą w Wólce Lubelskiej, też dobrze wygląda.
|
|
hej my organizujemy ślub w Poniatowej niedaleko lublina, kojarzy ktoś? W hotelu słowik. Generalnie to w tej chwili poszukuję jakiegoś niedrogiego fotografa, kamerzystę a także zastanawiam się czy wynająć jakieś auto. Niedaleko są konie, co myślicie żeby zrobić sobie sesje na koniach lub podjechać do kościoła konno?
|
|
Lublin? Nie kojarzę takiej miejscowości:)
|
|
Hej, ja zamówiłam właśnie sale w Piano! Dziewczyny któraś jeszcze tam miała wesele? Piszcie, pogawędzimy;)))
|
|
ja byłam w zeszłym roku na weselu tutaj ******rozanna.pl. i tak mi sie spodobało że zdecydowaliśmy się pojechać tam również na sylwestra i było super. widac tam mega zangażowanie całegopersonelu do kazdej imprezy. lokal bardzo ładny z super pokojami. jedzenie świeże, smaczne, i ładnie podane. obsługa miła i szybka. napewno wrocę jeszcze do rozanny
|
|
jesli byście szukali ładnych, na prawde wyjątkowych zaproszeń, winietek itd polecam sprawdzić u nich ***s://bialykot.com.pl . nsam wykonali przepiękne zaproszenia, unikalne , ręcznie robione na bardzo ładnym włoskim papierze
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|