Hejka :) szef zlecił mi zorganizowanie imprezy firmowej. Nigdy tego nie robiłem i nie wiem jakie atrakcje sprawdziłyby się na takiej imprezie. Czy możecie się podzielić z doświadczenia co najlepiej się sprawdza?
|
|
jako atrakcję, możesz zamówić pokaz sztuczek piłkarskich prowadzony przez dawida krzyżowskiego :) dawid robi skomplikowane sztuczki, które zawsze przyciągają uwagę. może poprowadzić także konkursy. dobiera muzykę i rekwizyty w zależności od okazji. ma za sobą wiele takich imprez, więc na twojej też z pewnością się sprawdzi. wszystko znajdziesz na tej stronce
***kojakfree.com
|
|
Zapytaj w lokalu, w którym organizujesz impreze, jeśli specjalizuja w imprezach tego typu, na pewno moga polecic sprawdzone ekipy :)
|
|
cudowna miejscówka w bieszczadach, raczej spełni oczekiwania każdego, zobaczcie - ***s://***zielonapolana.com.pl/oferta_dla_firm.php
tam macie dosłownie wszystko, łącznie z basenem, plażą, genialnym chłopskim jadłem.
tam absolutnie nie ma się czego czepiać, wszystko jest dopieszczone.
ale to sami musicie ocenić, czy to wasze klimaty.
|
|
Zielona Polana jest faktycznie cudowna - zaliczyliśmy to miejsce dwukrotnie.
Zapewnili nam ogrom atrakcji i po prostu było warto się tam wybrać.
Największe plusy? Basen, plaża nad Sanem, kajaki, chłopskie jadło, pieczenie prosiaka i kulig.
Coś wyjątkowego ;-)
|
|
Teraz sezon więc można zorganizować też gry zespołowe jeśli uczestnicy lubią tego typu aktywności. Żeby nie było problemów to możesz też obszar gry ogrodzić piłkochwytami z fulo.pl i przynajmniej nie będzie szkód
|
|
Jak śledzi się serwis ***s :// agencjapower . pl / incentive / to można się szybko przekonać o tym dużym zróżnicowaniu jeśli chodzi o promowane wyjazdy. Można brać pod uwagę między innymi na różne kraje, do których organizowane są takie wyjazdy.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|