Cześć! Szukam sprawdzonego i skutecznego doradcę kredytowego z Lublina. Planuję wziąć kredyt hipoteczny na zakup mieszkania i potrzebuję pomocy z wyborem odpowiedniej osoby! Będę wdzięczny za komentarze! :)
|
|
polecam zdk-lublin.pl, korzystałem z ich pomocy własnie przy zakupie mieszkania.
Ostatnio edytowany 31 sierpnia 2016 r. o 16:00
|
|
Podpowiem w Lublinie biuro na Bursaki, dobre doradztwo finansowe, zawsze jak u nich jestem z jakąś sprawą to widać indywidualne podejście zamiast podrzucania w kółko tych samych rozwiązań. Dokładna rozpiska rzeczy którymi się zajmują jest na kredyt-lubelskie.pl. Najbardziej polecam ich w temacie kredytów firmowych, leasingu i ubezpieczeń.
|
|
Nam pomogła Pani Edyta Szcerba z HF Broker tel 505235568 i będę ją polecać gdzie się da. Byliśmy u innego doradcy, złozył wnioski do 4 banków, w każdym podobno odmowa. Sprzedaliśmy już nasze mieszkanie i gdyby nie Pani Edyta wylądowalibyśmy sama nie wiem gdzie !!!! :/ Pani Edyta złożyła wnioski w PEKAO SA (wcześniejszy doradca też) i po ok 2 tyg mieliśmy decyzję pozytywną. Nie mogę opisać wdzięczności!!!! Wkońcu mogłam spać spokojnie, kupiliśmy większe mieszkanie, nie straciliśmy zadatku. Poprostu najlepszy doradca !!!
|
|
Jeżeli chcesz wiedzieć, co się dzieje na bieżąco z rynkiem kredytowym to polecam poczytać ***s://piotrgrudniewski.pl/#aktualnosci i ewentualnie porozmawiać bezpłatnie ze specjalistą, bo naprawdę sensowny i rozumie, co się teraz dzieje ze zdolnością kredytową klientów. |
|
Jak radzicie sobie w sytuacji, gdy bank odmawia wam przyznania niewielkiego kredytu przez zbyt krótko trwającą umowę, brak historii kredytowej lub coś podobnego? Z pożyczaniem od rodziny bywa różnie. Czy pozostają więc tylko oferty typu ***s://***zadluzenia.com/pozyczki-na-raty/
|
|
Konsultanci Kredytowi Albert Finanse
Wolisz telefonicznie zapoznać się z ofertą kredytową i złożyć wniosek przez telefon?
Wejdź na stronę:
***s://albertkredyty.pl/konsultanci-kredytowi/
Wybierz Konsultanta i zamów rozmowę z wybranym konsultantem kredytowym,
Konsultant oddzwoni do Ciebie. To nic nie kosztuje
Po czym możesz złożyć wniosek telefonicznie u niego.
Dostępni są Konsultanci:
Kredyty i Pożyczki Gotówkowe Bankowe i ,Pozabankowe
Pożyczka samochodowa , Leasing, Wynajem
Kredyty: Hipoteczny, Mieszkaniowy, Konsolidacyjny, Refinansowy
Kredyty dla Firm. Upadłość Konsumencka .
Oraz Informacje na temat pożyczek prywatnych, czyli od innych osób.
Lista konsultantów jest na bieżąco aktualizowana.
Rozmowa z konsultantem jest bezpłatna i niezobowiązująca
***s://albertkredyty.pl/konsultanci-kredytowi/
Lub wpisz w Google: Konsultanci Kredytowi Albert
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|