Oprócz prezentu ważna jest też forma jego zapakowania - super kartonowe opakowania ma firma www.kartondlaciebie.pl , którą serdecznie polecam :) Z takim opakowaniem nawet zwykły prezent nabiera wyjątkowości.
|
|
Ja się właśnie zastanawiam nad alkomatem na prezent, jak wybrąc dobry i co ile się taki alkomat kalibruje?
|
|
miskaa najlepiej szukac alkomatów elektrochemicznych, które dają bardziej dokładne wyniki. do jakiej ceny chcesz ten alkomat? możesz spojrzeć na strone alkohitu, tam mają pere dobrych modeli.
a tu masz dobry artykuł na temat wyboru
***mbrokers.pl/motoryzacja/aktualnosci/jak-wybrac-alkomat-rodzaje-i-sposob-dzialania-alkomatow
kalibrujemy alkomaty co ok roku, chyba, ze wczesniej zrfobi się sporo pomiarów, to wcześniej.
|
|
No właśnie, też czytałem, że elektrochemiczne sa najlepsze. A co z gwarancją, bo widziałem takie, które mają 6 lat. Czy to ma jakieś znaczenie?
|
|
Łapcie namiary - prezentmarzen.com/flyboard-ewolucje-na-wodzie/
Oczywiście wszystko zależy od tego, jakie macie oczekiwania, co lubi ta osoba, bo dawanie byle jakiego prezentu totalnie mija się z celem.
|
|
Dużo zalezy od faceta, sama swojemu ostatnio kupilam strzyzarkę babyliss, słuchałam jak narzeka na starą która kiedys w lidlu kupił i pomyslałam ze lepszy bedzie taki praktyczny prezent, bo wiem ze sie ucieszy :)
|
|
Mam w domu alkohita x50, mam do niego gwarancje na 3 lata i na sensor i na urządzenie, wg mnie to wystarczający czas tym bardzej ze przez cały czas gwarancji mam darmową kalibrację, więc też parę zł w kieszeni zostaje |
|
Tak gwarancja jest ważne, tylko większośc firm daje gwarancje na sprzęt, a taki alkohit ma też gwarancje na sensor. Co myśle, jest bardzo ważne. |
|
Prezent Marzeń, od nich pakiety. Znajdziecie na bank coś fajnego pod siebie, aby tylko robiło to wrażenie. Może jakieś spa, relaks, wypoczynek? Coś w takich klimatach? Nie sądzicie, że to będzie bez porównania lepszy pomysł? Ja tak to właśnie odbieram...
|
|
Dla przyjaciółki kupiłam dobrą suszarkę Panasonic. Naczytałam się o jonizacji i recenzja przyjaciółki potwierdza internetowe opinie, że to dobry sprzęt.
|
|
Mojemu mężczyźnie na urodziny zakupiłam Beard Designer, to taki trymer do brody, jest sporo opcji regulacji długości, mąz ma dosyć problematyczny zarost i ten sprzęcik daje spokojnie rade, no i też fajnie wygląda, a wiadomo że faceci lubią gadżety ;)
|
|
Mój dostanie zegarek - przymierzam się do marki Albert Riele.W aparcie oglądałam kilka ciekawych modeli.
|
|
Ja tam kupiłam Aztorina :)
|
|
Aztoriny nie są drogie z tego co widziałam. Podobają mi się zwłaszcza te na bransoletach.
|
|
swojemu mężczyźnie na 30tkę kupiłam alkomat :d kilka razy wspomnał ze coś takiego by mu się przydało i po przeszperaniu infomacji na forach wybrałam elektrochemicznego alkohita x50, fajny, poręczny alkomat, pomiar w kilka sekund i długa gwarancja na sensor, widziałam że się pozytywnie za***ył prezentem :)
|
|
ja się zastanawiam nad kupieniem trymera do brody, co sądzicie o tym ******mediaexpert.pl/trymery/trymer-babyliss-t830e,id-668292?gclid=cj0keqia4jncbrdq5be3nkcphpwbeiqajwn1bt709jptlb9avu9sf6km09d3np1k0p2kwt-jox7a6hwaaphd8p8haq&gclsrc=aw.ds&dclid=cmuohmqz39acfc7hgwodqtaova zależy mi żeby działał bez kabla, ciekawa wydaje się ta opcja pojemnika na zarost, bo ja nie lubię jak mąż wszędzie te włosy po strzyżeniu gubi :/
|
|
tatiano, trymer to może być strzał w dziesiątkę :) panowie sami sobie takich zakupów nie zrobią, a dostać od kogoś to inna kwestia. ja bym proponował fajną, dobrą jakościowo męską piżamę :) sam chętnie bym dostał taką.. ***s://***mewa24.pl/pl/p/pizama-cotton/182
|
|
może fajna nawigacja ******dobryton.pl/kontakt.html
|
|
widziałem w internecie mapy motywacji lub karty życzeń, jakoś tak są nazywane. dobry i ciekawy prezent dla tych, którzy mają
|
|
Może jakiś fajny, ciekawy gadżet? Ja proponowałabym np. wideorejestrator do samochodu albo coś w tym stylu. W Teletorium mają sporo fajnych gadżetów.
|
Strona 2 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|