Zależy, jakie chłopak ma zainteresowania. A może dobrym pomysłem okazałby się bilet na jakiś koncert albo mecz ? ;)
|
|
a może dobre whisky? ale proponowałabym sięgnąć dalej niż popularne whisky dostępne w kazdym sklepie , zobacz sobie te japońskie whisky ***s://winezja.pl/szukaj?q=japonia
|
|
do whisky to i alkomat by się przydał ;) mój ma elektrochemicznego alkohita który dostał ode mnie w prezencie i wiem że mu się podobal ten prezent, zresztą sprzęcik pierwsza klasa a ni jakiś chiński szajs, na pewno nie warto oszczędzać na takich urządzeniach, one muszą mieć wiarygodne wyniki żeby w ogóle byly przydatne
|
|
A króry model? Bo na ceneo przeglądałem alkomaty i tych alkohitów jest trochę, a ceny także różne.
|
|
To zależy od Twoich potrzeb, czy będziesz sam używal, czy więcej osób, czy może jakiś bardziej profesjonalny do szybkich pomiarów...
|
|
W zasadzie tylko do mojego użytku, choć czasem może dziewczyna skorzysta. A okazjonalnie, to przy jakimś grillu może być więcej chętnych do sprawdzenia.
|
|
To fajnie byłoby kupić jakiś z lejkiem, mniej zachodu z wymianą ustników. Może x50 lub x60, to masz koszt około 500 zł.
|
|
hej nibynóżka, jeżeli jesteś z facetem już jakiś czas i macie jakieś wspólne chwile na telefonach upamiętnione to przemyśl stworzenie fotoalbumu ułożonego chronologicznie od początku waszej znajomości a zapewniam, że będzie wniebowzięty :) ja tak zrobiłam. i odrazu powiem ci, że nie musisz być żadnym specem od informatyki. ja ogarnęłam sobie stronę ***123drukujty.pl ale jest tych stron bardzo dużo. wybrałam szablon, wgrałam zdjęcia i w 4 dni miałam super prezent. a mina i powrót do wspomnień mojego misiaka bezcenne.
|
|
może jakieś elektronarzędzia? Mojemu kupiłam na urodziny wkrętarko-wiertarkę ryobi z tą wymienną baterią one+, facet zadowolony, ja zresztą tez bo nie muszę go długo prosic zeby jaką półkę przyczepił, wcześniej sie wykręcał że tyle to schodzi na to skręcanie, bo nie miał wkrętarki i wszytko śrubokrętem.
|
|
Alkomat to fajny pomysł moim zdaniem. Zawsze się przyda, a jak na prezent to można przeznaczyć większą kasę i kupic coś orządnego. Fajny elektrochemiczny alkomat można mieć za około 400-500 zł, alkohit, model np. x50, z sześcioletnią gwarancją.
|
|
Fajny pomysł z tym alkomatem, ale dlaczego ten model? Widziałam w sieci, że alkohit ma ich więcej, niektóre tańsze, inne droższe. Dlaczego x50 a nie na przykład x60?
|
|
Główna różnica między tymi akumulatorami że x60 ma wbudowaną baterię i można go ładować na ładowarce, a x50 działa na baterie paluszki, wszystkie parametry możesz sobie porównać na ich stronie ***alkohit.pl/
|
|
W sumie chyba prościej zestaw z ładowarką, bo o zakupi baterii chyba mało kto pamięta i potem brakują, kiedy są potrzebne. Z tego, co widziałam, to chyba x60 jest także nowszym modelem. Ogólnie podoba mi się pomysł na prezent na jakąś okrągła okoliczność
|
|
Generalnie alkomat sam Ci przypomni że trzeba go naładować lub wymienić baterię. Ale faktycznie z ładowarką mniej zachodu. A w alkomatach akumulatory praktycznie się nie zużywają więc o nic się nie będziesz martwić.
|
|
Prezent dla mężczyzny to tylko voucher na przejazd sportowym autem. W Devil-Cars mają duży wybór aut i torów, gdzie można taki przejazd zrealizować. Każdy znajdzie odpowiednie dla siebie auto oraz lokalizację. Adrenalina i emocje towarzyszące takiemu przejazdowi zapamiętuje się na długo :) Polecam.
|
|
Niekoniecznie, zależy też jeszcze czym np. sie interesuje. Ja mam znajomego, dla którego będę akurat zamawiać w superwnetrze.pl akcesoria barmańskie marki blomus. Miedzy innymi korkociąg, karafkę, takie specjalne kostki chłodzące. Lubi takie markowe gadżety więc powinny mu sie spodobać i będą pasować do jego ekskluzywnego barku.
|
|
Wszystko zależy od tego, co ta dana konkretna osoba lubi. Ja dostałam od znajomych skok ze spadorchonem + piękną maskę afrykańską (wiedzieli, że Sklep Afrykański jest jednym z moich ulubionych, jeśli chodzi o wystrój mieszkania) - ogólnie prezent był strzałem w dziesiątkę:)
|
|
Może portfel? Oryginalny ze skóry zawsze się przyda :-) Ja kupowałam narzeczonemu i ma go już dobre kilka lat ;) Skórzany portfel to naprawdę super sprawa, z pewnością każdy facet będzie zadowolony :D Ja zamawiałam na markoweobuwie.com.pl mają tam oryginalną galanterię w naprawdę dobrych cenach :D Polecam serdecznie :D
|
|
Na pewno polecam Empik Foto i fotoksiążki. W sumie to koszt niewielki, a pomysł dosyć ciekawy. Tylko, żeby uzyskać naprawdę fajny efekt, musicie zebrać sporo fotek, bo wtedy efekt jest zdecydowanie najciekawszy. Wiadomo, to prezent w pamiątkowych klimatach, sprawdzi się u większości, będą zadowoleni. A na dokładkę można po prostu dać coś śmiesznego.
|
|
mój facet lubi wino i często przy jakichś okazjach mu kupuję, posmakowało mu ostatnio gruzińskie kazbek peak Egrisi, wybrałam wytrawne, czerwone. Było bardzo intensywne w smaku, świetnie pasuje na wieczór, żeby sobie posiedzieć przy lampce
|
Strona 3 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|