![]() |
Naszym rodzicom z okazji rocznicy ślubu razem z rodzeństwem postanowiliśy podarować pobyt w hotelu ze spa. Zrobiliśmy research w internecie i wybraliśmy Hotel Lubicz w Ustce, bo miał świetne opinie. Sprawdziło się bo rodzice wrócili z weekendu bardzo zadowoleni i wypoczęci. Mówili, że spa jest rewelacyjne, a hotel bardzo elegancki i czysty. Fajnie, że trafiliśy z prezentem :)
|
![]() |
Nie każdego stać na spa dla rodziców. Ja kupiłam odlew gipsowy w firmie Ramy Czasu i moi rodzice są zadowoleni. Tata ma zdolności plastyczne więc zrobił z tego piękny kwiat i teraz stoi to u rodziców na kominku.
|
![]() |
Najlepsze prezenty zawsze znajduję na stronie 4gift. Dlaczego? Przede wszystkim mają tam spory wybór dla każego: dla młodszych i starszych, dla kobiet i mężczyzn, dla dziewczynek i chłopaków. Można we wszystkim wybierać. Tylko zarezerwuj sobie sporo czasu, aby to wszystko przejrzeć :)
|
![]() |
ładne szklanki czy filiżanki porcelanowe idealne na prezent znajdziesz w duka, ja wręcz uwielbiam ten sklep ***s://dukapolska.com/szklo/szklanki
|
![]() |
Prezent z Ram Czasu jak dla mnie jest świetny. Ja dałam swoim rodzicom na rocznicę ślubu i zaraz ojciec fajny posążek z tego ulepił. Zrobił dla mamy różę. Bardzo im się podoba!
|
![]() |
to głównie zależy od preferencji danej osoby, ale fajny przykład to choćby - ***s://prezentmarzen.com/poznaj-nurkowanie/ głównie radzę dobierać takie prezenty, które będą spełniały wasze oczekiwania. nie dawajcie byle czego - starajcie się robić dużą róznicę i pozytywnie za***yć drugą osobę ;-)
|
![]() |
Załatw im piękny film, dobre wino i popatrz na stronę Ramy Czasu. znajdziesz tam coś dla nich!
|
![]() |
sesja na prezent, Łódź
bon podarunkowy/voucher/karta podarunkowa/ zaproszenie na sesję – czeka na ciebie!!!
***multiarte.pl
voucher na profesjonalną sesję zdjęciową to wspaniała pamiątka dla twoich bliskich! oryginalny prezent na każdą okazję: na walentynki, na dzień kobiet, na dzień mężczyzny, prezent mikołajkowy, prezent pod choinkę. podarowana sesja zdjęciowa może odbyć się w studio fotograficznym, w plenerze, wnętrzu hotelu itp. sesja zdjęciowa dodatkowo z metamorfozą lub stylistą to wyjątkowy sposób na udany prezent. zapewniam profesjonalny makijaż i fryzurę. do wyboru: sesja portfolio, sesja portretowa, sesja ciążowa, sesja we dwoje, sesja rodzinna, sesja artystyczna, sesja pin-up. voucher jest ważny 6 miesięcy. realizacja w dogodnym terminie. posiadam różne tła, rekwizyty. klient wybiera satysfakcjonujące go ujęcia, które następnie poddawane są retuszowi. voucher jest ważny 6 miesięcy.
sesja na prezent ***multiarte.pl/sesje-na-prezent/
fotograf, katarzyna jarońska
fotograf Łódź śródmieście, 604190272, ul. narutowicza 47/34
|
![]() |
a ja właśnie jestem w trakcie szukania prezentu dla rodzicow i chyba znalazłam :) prawdopodobnie wykupie im dwudniowy rejs, znalazłam bardzo fajne oferty ***s://***stenaline.pl/wycieczki/rejsy-jednodniowe . co wy na to ;d ?
|
![]() |
Rejs to genialny pomysł, chociaż pewnie podoba mi się tak bardzo bo sama też na niego wpadłam, tyle tylko, że ja dłuższy rejs po Wyspach Kanaryjskich z Itaki itaka.pl/rejsy-statkiem/pomysl-na-prezent/ wykupiłam i to jest świetna sprawa, wydaje się, że niby wypoczynek taki na statku mogłby być nużący ale tam jest tak aktywnie to rozplanowane, że nie sposób się nudzić i na statku i na lądzie
|
![]() |
ja swojaj żonie sprezentowałem coś takiego ***ramyczasu.pl/glowna/37-zestaw-do-odlewow.html. nie jest to może mieszkanie w hiszpanii jak to tutaj ktoś pisał, ale coś żeby wiedziała, że do końca życia jej nie opuszczę.
|
![]() |
Piękinie napisane Michał. Niech Wam sie wiedzie!
|
![]() |
też teraz jestem na etapie zakupu prezentu dla męża, bo to juz 15 lat razem. piętnaście bardzo udanych lat. mnie się podoba taki zestaw ***ramyczasu.pl/16-zestawy-dla-doroslych . idealnie nas odzwierciedla!
|
![]() |
Najlepszym wydaje się po prostu fotoksiążka.
Raz, że coś takigo na Empik Foto kosztuje kilka dyszek, dosłownie.
Bardziej - kosztem jest praca, bo jednak wszystko trzeba ustawić, zegrać ze sobą, żeby dobrze wyglądało. A przy takich okazjach, tego typu prezenty się naprawdę genialnie sprawdzają i dają to coś.
Bo jednak widać wspomnienia, widać też pracę włożoną przez drugą osobę.
|
![]() |
Moi rodzice mają swoje lata ale nie brakuje im gdzies takiej młodzieńczej iskry. Ode mnie dostali 2 wejściówki do aerotunelu w Wilkopolsce, od sostry weekednd w Spa. Cieszyli się z obu prezentów. Zazdroszczę czasem rodzicom że są aktywni, ja mam 26 lat i czasem mi się nie chce.. Wolałabym posiedzieć pod kocem z kubkiem ciepłej herbaty
|
![]() |
Moi rodzice też lubią czasem zaszaleć, dlatego zawsze przy okrągłych rodznicach skłądamy się z rodzeństwem na jakieś bardziej szalone prezenty. Zazwyczaj są to włąśnie wejścia do różnych albo wycieczki. Teraz zbliża się ich 35 i planujemy wykupic im wycieczkę do Rzymu.
|
![]() |
bardzo wymownym prezentem jest taki oto zestawik do wykonania ***ramyczasu.pl/16-zestawy-dla-doroslych
|
![]() |
Całkiem fajne dzieła sztuki można kupić w Ramach Czasu!
|
![]() |
W Empik Foto macie takie fotoksiążki - pewnie kojarzycie.
W małym albumie można skleić ogromną liczbę fotek i to już daje wizualnie to coś.
Prezent wymaga sporo pracy, zebrabia odpowiedniej liczby fotek, ale jest konkretny i na bank wam się sprawdzi.
Sztuką jest zawsze takie dopasowanie wszystkiego, żeby komuś zrobić, przyjemność, a fotoksiążki należą do takich mocno emocjonalnych prezentów.
|
![]() |
hej, możesz dokupić fajny wartościowy zestaw dobrych kaw i herbat, sama jak szukam prezentu zawsze zaglądam na ***cupandyou.pl, możesz tam znaleźć gotowe zestawy dedykowane dla danej osoby lub nawet zamówić coś wyjątkowego na daną okazję. ja częstro korzystam z ich oferty, fajne, widać że dobrej jakości i oryginalne - zawsze wzbudzają powszechne zainteresowanie gości i obdarowywanych... :) pozdrawiam,
|
Strona 6 z 8
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|