U mnie w rodzinie to najbardziej sprawdzają się praktyczne prezenty. Razem z bratem kupiliśmy w tym roku rodzicom na rocznicę porządny odkurzacz pionowy Ergorapido Allergy, ma podświetlaną szczotkę, lekki, wygodny, tata szczęśliwy bo można używać go też do czyszenia samochodu.
|
|
Moim zdaniem na takie okazje najlepiej sprawdza się fotoksiażka. Może nie jest to coś specjalnie oryginalnego, ale w takiej roli się po prostu sprawdzi. Macie na Empik Foto aplikację online, w której wszystko ustawiacie. Zero problemów, wszystko powinno pójść łatwo i bez komplikacji. A efekt jest naprawdę dobrą pamiątką i powinien się sprawdzić w roli prezentu.
|
|
Moi są wielkimi fanami teatru, wykupiłam im bilety na Twist and shout w Rampie, spektakl dopiero we wrześniu ale wtedy właśnie przypada ich rocznica, oprócz tego zarezerwowałam już stolik w restauracji dla całej rodzinki, będziemy świętować wspólnie.
|
|
Jak szłam do znajomych na rocznicę to jej zamówiłam ksiązkę z dedykacją z poczty kwiatowej, a jemu kupiłam dobry trunek. Skromnie, ale obdarowani byli zadowoleni :)
|
|
Swoim kupiłam roombę, mama ma problemy z kręgosłupem i ciężko jest jej odkurzać i nachylać się, a tata nie miesza się w babskie obowiązki jak to mówi.
|
|
jeśli mowa o prezencie dla rodziców to mnie wpadło w oko grawerowane serduszko z dedykacją. Bez większych problemów znajdziemy kilka takich na sprzedajemy.pl Dużym walorem jest forma obrazu i spersonalizowana forma.
|
|
dla faceta można kupić karafkę z grawerem, a dla rodziców moim liderem jest ażurowe serce z osobistym grawerm w formie obrazu - do sprawdzenia na sklep.tuprezenty.pl Tanio i oryginalnie
|
|
Uważam, ze fotoksiążka to strzał w dziesiątkę ! Wspólne zdjęcia na pewno wywołają wiele emocji. Zachęcam do odwiedzenia strony : ***s://printu.pl/fotoksiazka/ i zapoznania się z szablonami. :)
|
|
Rocznica ślubu to ważna sprawa więc może zorganizujcie coś wspólnie? Jakiś wypadzik/wakacje.
|
|
Widzę że stawiasz na dosyć praktyczny prezent. Ale no dokładnie zależy co się komu podoba. U mnie też mają za miesiąc rocznicę i tez myślę nad prezentem ale chyba bardziej bym się ukierunkowała na jakieś ozdoby dla domu. Koleżanka pokazywała mi ostatnio na ***s://***srebrne-obrazki.pl/srebrne-obazki piękne obrazki ze świętą rodziną i inne. Wiem że mojej mamie i tacie by się coś takiego spodobało. Nie wiem tylko jeszcze który wybrać.
|
Strona 8 z 8
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|