witam
chciałbym polecić wszystkim stronę, która pomoże w wyborze konta bankowego
www.wybierz-konto.pl
znajdziecie tam wszystkie najważniejsze informacje o kontach, co pomoże podjąć najlepszy wybór
|
|
ja polecam stronę www.konto365.pl
|
|
ja polecam strony, de facto z kategorii finansowej ale dotyczace posrednio lub bezposrednio kont. dziele je na kategorie.:
1. konto bankowe
2. konto oszczędnościowe
3. lokaty bankowe
4. kredyt
|
|
Od siebie mogę polecić konto w Skok Wołomin Konto jest oprocentowane i rocznie można zarobić nawet do 5%. Ważne też że nie płacę za wpłaty i wypłaty (w bankach od tego są prowizje)
|
|
A przeglądałeś tą ofertę http://www.vwbank.pl/konto-osobiste.html ? Z tego co czytałam u nich na stronie , oferta zapowiada się bardzo ciekawie.
|
|
Ja ostatnio zakładałem konto i polecam strony:
http://www.zestawfinansowy.pl/. Naprawdę bardzo duże źródło wiedzy na temat rożnych kont bankowych.
Ostatnio edytowany 12 grudnia 2013 r. o 12:02
|
|
Moim zdaniem warto byłoby założyć konto oszczędnościowe - dzięki temu możesz zyskać nawet do kilku procent w skali roku:)
Jeśli wahasz się na jaki bank się zdecydować radzę wejść w linkowany tutaj artykuł - znajduje się tam fajne zestawienie aktualnych ofert banków - dzięki temu łatwiej będzie Ci się zdecydować na konkretną ofertę ;) Pozdrawiam.
|
|
Szczerze mówiąc ja zawsze wolę całkiem darmowe konto najlepiej z możliwością wypłaty we wszystkich bankomatach bez prowizji :) . Nie opłaca mi się przy moich wpływach szukać konta na którym mam zarabiać bo to i tak grosze by były. Więcej zachodu niż to wszystko jest warte.
Mam konto w bzwbk i polecam.
Ja zawsze sprawdzam oferty kilku banków i wybieram ten który ma akurat najkorzystniejszą
|
|
Sprawdzone i rzetelne źródło informacji oraz bezpłatnej porady finansowej znajdziecie na
banki.finansefakty.pl/kontaosobiste/porownanie-ofert/
W razie jakikolwiek pytań zapraszam do kontaktu poprzez zakładki na stronie.
Pozdrawiam serdecznie.
|
|
Prównaj pare znanych banków te które ci np polecili znajomi wybierz ofertę przystępną i korzystną dla ciebie bo jak np na konto będzie wpływać co miesiac jakaś kwota to są banki co oferują oferty że jeżeli wpływają pieniądze co miesiac to bez kosztów dodatkowych za posiadanie konta.
|
|
Ja polecam konto w banku Millennium, mają tam wszytsko za darmo, ale trzeba zrezygnowac z dodatkowych ubezpieczeń.
|
|
Założyłem konto w Bank Smart, Całkowicie darmowe, bez żadnych ukrytych opłat. To bank mobilny z fajną aplikacją na smartfona pozwalającą na dostęp do konta w kazdym miejscu. Założę jeszcze konto oszczędnościowe smart procent, bo ma dobre orpcentowanie 4%
|
|
A ja ma stare dobre inteligo i sobie chwalę
|
|
też się nad tym zastanawiam i powiem Ci, że najbardziej kusi mnie pkobp, Teraz mają fajną opcję, bo możesz mieć przelewy krajowe i stałe zlecenia bezpłatnie. Daj znać jak coś wybierzesz :)
|
|
W bank smart nie ma żadnych opłat.
|
|
Ja mam w mbank i jest ok.
|
|
Ja mam konto osobiste i konto oszczędnościowe w ING i bardzo sobie chwalę ten bank.
|
|
Aktualnie trzena uważac z kontami bankowymi ponieważ wiele banków oferuje konta za 0 zł ale jak przychodzi co do czego to okazuje się że za te darmowe konto trzeba spełnić określone warunki a więc utrzymać określone wpływy miesięczne, robić zakupy za pomocą karty dołączonej do konta co miesiąc a może i jeszcze coś.
jako że szukałem darmowego konta dla znajomego to wg. mnie obecnie warte polecenia są trzy opcje a mianowicie stare, sprawdzone ekonto w mBanku, konto Smart bank i T-Mobile. Mi to ostatnie szczególnie najbardziej przypadło do gustu ma dodatkowe darmowe przelewy ekspresowe i zwrot wydatków na zakupy w wysokości 5%. Trochę to konto prześwietlili tutaj - jak bym miał zakładać to chyba zdecydowałbym się na to.
|
|
najlepsza oferta jeśli chodzi o konto osobiste jest teraz w mbanku i millennium. po spełnieniu kilku prostych warunków wszystko jest za darmo. szczegółowe prześwietlenie ofert znajdziecie na stronie oszczednoscionline.pl/konta-osobiste
Ostatnio edytowany 30 sierpnia 2016 r. o 16:52
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|