Witam
Jak w temacie jeżeli znacie jakieś dobre kancelarie adwokackie, które polecacie przy prowadzeniu spraw: karnych, cywilnych oraz spraw o odszkodowanie piszcie. Proszę podawać ile mniej więcej biorą za sprawę. Dzięki temu nie będziemy tracić czasu na kiepsko prowadzone kancelarie adwokackie lub firmy dochodzące odszkodowania, które wyciągają 25 % prowizji od ugranych kwot. Chodzi mi tu głównie o odszkodowania za wypadki komunikacyjne oraz przy pracy.
|
|
Polecam usługi Kancelarii AnLex http://www.kancelariaanlex.pl/
Prowizja wynosi ok. 18 % brutto. Nie pobierają zaliczek. Wykonują czynności za poszkodowanych, gromadzą dokumenty itp.
|
|
Ja mogę polecić adwokata z Wrocławia bo akurat tam miałam sprawę. Jak ktoś jest zainteresowany niech pisze na priv!
|
|
W przypadku spraw związanych z prawem gospodarczym, czyli wszystkie zagadnienia dotyczące prowadzenia firmy a do tego windykacja należności, mogę polecić Kancelarię Koksztys. Mają zasięg ogólnopolski, chociaż główna siedziba we Wrocławiu. Ale kontakt na telefon czy mailowo bezproblemowo. Nigdy nie musiałem długo czekać na odpowiedź.
|
|
Witam. Polecam Kancelarię Adwokacką z Płocka Kamila Flatowa. Za profesjonalne porady prawne bieże około 150-200 zł więc wydaje mi się, że nie dużo jak na dyplomowanego Adwokata z doświadczeniem. Koszt prowadzenia poszczególnych spraw jest do uzgodnienia w zależności od sprawy. Polecam!!
|
|
By wiedzieć jaka jest dana kancelaria adwokacka warszawa trzeba najpierw poczytać opinie jej dotyczące. Nie można pozwolić sobie, by nasz adwokat warszawa nie był skuteczny i nie wygrał naszej sprawy.
|
|
Witam Jak w temacie jeżeli znacie jakieś dobre kancelarie adwokackie, które polecacie przy prowadzeniu spraw: karnych, cywilnych oraz spraw o odszkodowanie piszcie. Proszę podawać ile mniej więcej biorą za sprawę. Dzięki temu nie będziemy tracić czasu na kiepsko prowadzone kancelarie adwokackie lub firmy dochodzące odszkodowania, które wyciągają 25 % prowizji od ugranych kwot. Chodzi mi tu głównie o odszkodowania za wypadki komunikacyjne oraz przy pracy.W kancelarii adwokackiej położonej w centrum Warszawy profesjonalne usługi świadczy adwokat Radosław Borowiec. Udzieliłem mu pełnomocnictwa do oborny w sprawie karnej i dzięki jego staranności i rzetelnemu podejściu do zadań obrońcy uzyskałem I instancji wyrok uniewinniający, pomimo że uporzednio adwokaci wstępnie zapoznający się z aktami sprawy niemal przekreślali szansę na uniknięcie odpowiedzialności karnej. Co ważne, Pan Radosław Borowiec uczestniczy w rozprawach karnych bez wyznaczania substytutów i eliminuje niebezpieczeństwo działania na szkodę swojego klienta |
|
Jeżeli chodzi o prowadzenie spraw karnych, to polecam mec. Katarzynę Słapczyńską (http://adwokatslapczynska.pl/) - nie ma problemów z umówieniem się na spotkanie (można nawet w sobotę), Pani Mecenas działa bardzo szybko i widać spore zaangażowanie w sprawy klientów.
|
|
Każdy z tych prawników ma wady i zalety. Moim zdaniem trzeba szukać tak długo, aż trafi się na kogoś solidnego i budzącego zaufanie. W razie czego zajrzycie tutaj
|
|
Jeśli chodzi o sprawy karne to również polecam Panią adwokat Katarzynę Słapczyńską. Prowadziła moją sprawę, w którą bardzo się zaangażowała i oczywiście wygrała. Ma profesjonalne i indywidualne podejście do prowadzonych spraw, a do tego można się z nią spotkać nawet w weekend (co w moim przypadku było bardzo ważne).
|
|
Co do adwokata Radosława Borowca, to prowadzi także sprawy o wykroczenia w Sądzie Rejonowy w Otwocku i Pruszkowie. Mój znajomy zlecił mu jedną sprawę i miał dobre wrażenia ze współpracy. Facet ma zdrowy stosunek do klienta: nie obiecuje gruszek na wierzbie, nie wprowadza w błąd. A przy tym podobno jego usługi są niedrogie
|
|
Z czystym sumieniem mogę polecić Ci Kancelarię Adwokacką Beaty Skiby - http://kabs.pl/
Pomogła mi i mojej rodzinie więc jestem jej bardzo wdzięczna za wszystko :)
|
|
Ja kilka razy korzystałem z usług konsorcjum Kiwała i Wspólnicy z Wrocławia i szczerze mogę powiedzieć, że uratowali mi życie. To jest kancelaria Wrocław jedna z lepszych na Dolnym Śląsku. Traktują ludzi jak ludzi a nie klientów.
|
|
Ja mogę polecić Kancelarię Adwokacką Katarzyny Kamieniowskiej z Wrocławia - bardzo dobrze poprowadziła sprawę, która wydawała się już nie do wygrania... Naprawdę polecam!
|
|
Co do adwokata Radosława Borowca, to prowadzi także sprawy o wykroczenia w Sądzie Rejonowy w Otwocku i Pruszkowie. Mój znajomy zlecił mu jedną sprawę i miał dobre wrażenia ze współpracy. Facet ma zdrowy stosunek do klienta: nie obiecuje gruszek na wierzbie, nie wprowadza w błąd. A przy tym podobno jego usługi są niedrogiePan Radosław Borowiec wzbudził moje zaufanie jako pełnomocnik w sprawie o pozbawienie mojego męża władzy rodzicielskiej nad pięcioletnią córką. Przejął sprawę na moje żądanie po porzednim pełnomocniku, który delikatnie mówiąc czekał z założonymi rękami na wynik sporu. Ostatecznie postawiłam na swoim i mąż stracił władzę nad dzieckiem. Duża w tym zasługa adwokata Radosława Borowca, który nie boi się zadawać przed Sądem konkretnych i krępujących pytań, zgłaszać wniosków dowodowych pomimo wyraźnego niezadowolenia sądu. Młody adwokat, ale ma ikrę! Grażyna |
|
Ja polecam kancelarię prawniczą Błach - według mnie całkiem dobra oferta jeśli chodzi o Warszawę.
|
|
W sprawach karnych polecam adw. Katarzynę Słapczyńską. Profesjoanlnie podchodzi do każdej sprawy klienta, a przede wszystkim działa szybko. - zarówno jeśli chodzi o uzyskanie porady, jak i prowadzenie sprawy.
|
|
Ja z kolei bardzo polecam kancelarię z Gdyni mieszczącą się na ul. Starowiejskiej 25/6. Uzyskałem odszkodowanie powypadkowe bez jakichkolwiek opłat wstępnych. Jestem pewna że fachową i kompleksową pomoc otrzyma Pan w sprawach karnych i cywilnych. Pan Piotr Roczkowski reprezentujący tą kancelarie to zdecydowanie najlepszy prawnik Gdynia z jakim współpracowałam a było ich kilku.
|
|
Witam Jak w temacie jeżeli znacie jakieś dobre kancelarie adwokackie, które polecacie przy prowadzeniu spraw: karnych, cywilnych oraz spraw o odszkodowanie piszcie. Proszę podawać ile mniej więcej biorą za sprawę. Dzięki temu nie będziemy tracić czasu na kiepsko prowadzone kancelarie adwokackie lub firmy dochodzące odszkodowania, które wyciągają 25 % prowizji od ugranych kwot. Chodzi mi tu głównie o odszkodowania za wypadki komunikacyjne oraz przy pracy.Na mnie korzystne wrażenie wywarł mecenas Radosław Borowiec. Zleciłam mu sprawę z nakazu zapłaty jako pozwana nie miałam zamiaru wpłacić powodowi pokaźnej kwoty pieniędzy. Adwokat Radosław Borowiec reprezentował mnie w sądzie, nie było łatwo, przeciwnik procesowy potrafił nieźle namącić, powództwo udało się oddalić w całości. Teraz będę przy pomocy tego samego adwokata egzekwowała koszty procesu w egzekucji. A tak w ogóle, to Pan Radosław wzbudza zaufanie i cieszę się, że właśnie na niego trafiłam. Marta Goliszewska |
|
Według mnie adwokat Zielona Góra jest godny polecenia.
|
Strona 1 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|