Ja współpracuje za każdym razem z ***radcaprawnykadziolka.pl/ Pełne naangażwoanie na kazdym etapie prowadzenia sprawy. Przedstawianie rozwiązań, nie faktów. Współpraca na najwyższym poziomie.
|
|
Mi trafił się naprawdę dobry adwokat, kiedy szukałam pomocy przy zyskaniu alimentów od byłego męża. Mianowice pan mecenas Mateusz Szymkowiak bardzo mi pomógł, był nastawiony jak najbardziej walecznie do mojej sprawy. A jest on z Katowic, chociaż w Bielsku tez można się umówić.
|
|
Do spraw karnych, jak i rodzinnych mogą Państwu doradzić kancelarię adwokacką Wojas Pawlak. To kancelaria znajdująca się w samym centrum Gliwic, na śląsku. Same dobre rzeczy można usłyszeć o Państwu Wojas. Na przykład mi pomogli zakończyć nieudane małżentwo, a koledze pomogli w jakiejś sprawie kanej.
|
|
Mi bardzo pomogła Pani Justyna z jwc-kancelaria.pl W Krakowie. Zajęła się moją sprawą rozwodową i jestem teraz wolną i szcęśliwą kobietą. Dziękuję Pani Justynie. |
|
Ja mogę polecić kancelarię ***s://***smr-law.at/
|
|
Panie Marku, również miałam do czynienia z kancelarią adwokacką Wojas Pawlak. Ci tutaj, którzy nie wiedzą kto to, polecam wejść na ich stronę, wystarczy wpisać w google "legaleo", no albo własnie po nazwiskach. Z tym że mi pomagali zakończyć małżeństwo, ale również świetnie ich wspominam.
|
|
Najlepszy adwokat z jakim miałem styczność to zdecydowanie Anna Legieć. Sytuacja w jakiej znalazłem, wręcz zmusiła mnie do skorzystania z usług kogoś kompetentnego. Korzystałem już z kilku innych prawników w Lublinie i jedno mogę stwierdzić - u kogoś tak kompetentnego jeszcze nie byłem.
|
|
Świetną kancelarią od prawa rodzinnego jest Wojas Pawlak czyli Legaleo z Gliwic. Sam kilka razy potrzebowałem ich pomocy, ponieważ najpierw rozwód, a potem moja była żona miała płacić alimenty na dzieci i potrzebowałem kogoś kto się tym zajmie w miarę szybko i bezproblemowo.
|
|
Adwokat z doświadczeniem w odszkodowaniach ***s://***kancelariawrzesien.pl
|
|
***kancelariawrzesien.pl
|
|
Kancelaria ***s://***radcaprawnyoz.pl/
dr Bogna Orłowska-Zielińska z Płocka. Świetny fachowiec.
|
|
Jeśli to nagła sprawa, polecam dzwonić do Pani Adwokat Magdaleny Jędrochy. Jest bardzo otwarta na pomoc i współpracę bez oceniania. Zadzwoniłam prosto z komisariatu i nie musiałam długo czekać na pomoc. Z tego co pamiętam kancelarię mają w centrum (Kraków), niedaleko sądu, no i duży plus za osobiste stawianie się na każdym spotkaniu.
|
|
Ja bardzo polecam kanceralię jwc w krakowie :) Pani Justyna jest bardzo miła, a powierzone jej sprawy wykonuje najlepiej jak tylko się da
|
Strona 7 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|