Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Prostownica dla żony

Utworzony przez maciek, 20 grudnia 2012 r. o 15:38
Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja oznacza jonową bo coś żona wspominała. Jakąś już ma ale nie wiem co to za firma ale ma ją długo myślicie, że będzie zadowolona z nowej.
Odpowiedz
Myślę , że to dobry pomysł nakładki się wypalają i pamiętam jak moja żona narzekała, że już ciężko się jej prostuje. Nowa prostownica remington i po kłopocie. Jeżeli twoja ma to samo to z pewnością się ucieszy z nowej.
Odpowiedz
remington ma najlepsze prostownice i do tego przystepne cenowo
Odpowiedz
Najlepsze są prostownice z funkcją jonizacji dlatego proponuję prostownicę Philipsa
Odpowiedz
Taka z jonizacją - sprzet-fryzjerski.pl/fox-samba-prostownica-do-wlosow-z-jonizacja-i-podczerwienia.html I raczej trudno mi sobie wyobrazić inne rozwiązanie w tym miejscu. Nie ma wielkiego kosztu,  a jest porządna jakość. I to powinno wam dać zdecydowaną różnicę. 
Odpowiedz
Mam prostownicę babyliss, super prostuje. Ma regulację temperatury, jonizację, nawet na niskiej da się ładny efekt uzykać. Teraz w euro rtv są w promocji promocji, duża obniżka ceny jest.
Odpowiedz
Przykład sprzętu z górnej półki jakościowej - pro-sprzet.pl/prostownica-fox-samba.html Można wydawać zdecydowanie więcej, ale czy to ma sens? Tutaj macie już wszystkie istotne parametry, które wam wystarczą pod domowe potrzeby. Zdrowy rozsądek i wtedy osiągniecie to, czego chcecie. A najważniejsza jest jakość...
Odpowiedz
Patrzcie tutaj - pro-sprzet.pl/blog/ranking-prostownic-do-wlosow.html Zdecydowanie polecam te pozycje, bo jeśli już kupować, to sprzęt z górnej półki jakościowej, który po prostu robi różnicę. I wtedy to nawet ma dużo lepszy wpływ na same włosy. 
Odpowiedz
Ewentualnie jeszcze coś z tego - pro-sprzet.pl/category/prostownice-do-wlosow Wyznacznie sobie budżet i oceńcie, który sprzęt spełnia oczekiwania. Nie powinniście mieć problemów z dopasowaniem czegoś odpowiedniego. Ale to też kwestia taka, na jakim rozwiązaniu wam zależy. 
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...