Może mi ktoś polecić firmę w naszym mieście, która zajmuje się skupem katalizatorów? Słyszałem, że Tomkat jest ok.
|
|
Polecam ich są naprawdę konkurencyjni
|
|
Sprzedawałem im ostatnio katalizator, cena naprawdę była bardzo dobra w porównaniu z innymi
|
|
Wie ktos moze gdzie w okolicy Lublina moge sprzedac katalizator za dobre pieniadze ? Szukam jakiegos poleconego skupu, bylem w kilku, ale az szkoda gadac...ceny jakie proponuja to porazka jakas :/.
|
|
Ja w tej samej sprawie, panowie polecacie kogos ?
|
|
Tomkat-Lublin.pl, teść ostatnio sprzedawał i powiedział, ze ceny maja naprawde konkurencyjne
|
|
Również polecam Tomkat jeżeli chodzi o Lublin. Katalizatory są sporo warte, a najczęściej skupujący najczęściej na nich kantują. Ja sprzedałem właśnie w tomkacie i dostałem za niego przyzwoite pieniądze. Lepszej ceny w okolicy raczej nie znajdziesz...
|
|
Tomkat jak najbardziej ok, mają naprawdę wysokie stawki, a trochę porówannaia mam. Monolity tez skupuję, mają abrdzo dobry sprzęt, tylkjo sprzedawać, hehe :D
|
|
dzieki za tomkat! czegoś takiego szukałem, ceny wyższe niż u firmy co poprzednio u nich sprzedawałem, ma troche dalej, to fakt, ale za to pianiążki lepsze, czyli elegancko!
|
|
tomkat też skupuje wysyłkowo. Czyli jak ktoś ma daleko no i ma tego trochę, to nie musi u siebie sprzedawać za słaby hajs tylko dzowni, umawia się co i jak i wysyła !
|
|
bardzo fajna firma, nie ma co ukrywać, liczy się uczciwosc i cena, i tutaj jeśli chodzi o te rzeczy, to bardzo polecam. ceny konkurencyjne i nikt na niczym nie kantuje!
|
|
Ja też dołaczam do grona entuzjastów Tomkatu. Faktycznie maja najwyższe ceny, a musze powiedzieć, że robiłem rozezanie w wielu skupach.
|
|
haha, chyba wszyscy u nich sprzedają jak tak na to patrze :D ale ja też w sumie. Ale ja się ma takie ceny, to sorry, ale jak sie można z tego dziwić?
|
|
no nie ma co się dziwic, bo ceny świetne, sam tylko raz sprzedawałem, bo normalnie nie mam takich rzeczy, ale z tego co sie potem od kumpli dowiedziałem, to ciężko o lepsze ceny - więc dobrze trafiłem
|
|
***katalizatorychrzanow.pl
cennik jest na stronie
|
|
Dobre ceny mają w Tomkat-Lublin, ładnie tam zarobiłem na starym, zurzytym katalizatorze.
|
|
zdecydowanie skup Tomkat Lublin jest przyzwoity zarówno cenowo jak i w profesonalności wykonania. Polecam jestem stałym bywalcem.
|
|
Ja korzystałem z oferty skupu "katalizatorów u kowala" ******katalizatoryukowala.pl/ i mają naprawdę spoko cennik, polecam sprawdzić :)
|
|
Ja korzystałm z oferty ***s://katalizatorychrzanow.pl/. Wszystko super. Polecam.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|