Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Szukam adwokata, prawo rodzinne, Lublin!

Utworzony przez marcinpiec, 15 marca 2018 r. o 10:26
W podobnej sytuacji pomógł mi adwokat Piotr Nawocki, tutaj masz namiar 692-975-652, jest z Łodzi ale warto się skonsultować bo moja sprawa zakończyła się szybko z dobrym dla mnie rezultatem 
Odpowiedz
korovitz i jak sprawy?
Odpowiedz
hahahhahaha, adwokat z Łodzi/ co on poradzi w Lublinie, trzeba brac kogos z lokalnego rynku, ktory sie orientuje w zagrywkach innych adwokatow i zna metody pracy sedziow, ja malem adwokat zz Warszawy i nic nie poradzil, dopiero prawnik z Lublina ogarnal temat bo wiedzial co i jak, piszcie na erer_rty@o2.pl, wymienie doswiaczam, dam donbre rady :)
Odpowiedz
Ja polecam adw. Annę Nieśpiał. Pomaga mi w mojej sprawie. Jest profesjonalna i uważna, zawsze odbiera telefony, oddzwania. Sama chodzi do sądu, nie wysyła aplikantów. 
Odpowiedz
Witam wszystkich, widzę, że temat trochę ucichł, ale odgrzebuję, bo nie mogę już dłużej trzymać swoich przemyśleń tylko dla siebie. Bo może ktoś inny potrzebuje, jak ja potrzebowałam i jakoś nie ma skąd wziąć namiarów na dobrego adwokata (tak, szukałam w sieci adwokata, tak wiem, że w necie się adwokatów nie szuka, ale akurat nie miał mi kto polecić, więc proszę bez uświadamiania...) i też trafi na ten wątek. Ja tu znalazłam Mecenasa Kutrzubę, jakoś tak ruszyły mnie historie opowiadane w tym wątku i skontaktowałam się. Ogólnie byłam pewna obaw, kto to będzie i jak będzie czy rzeczywiście jest taki super, zwłaszcza, że jedyne co słyszałam , to że każdy adwokat tylko weźmie kasę i oszuka, to ogólnie nie nastraja dobrze w sytuacji w jakiej się człowiek pod murem znajduje. Ale po przeszło dwóch miesiącach współpracy mogę z czystym sercem powiedzieć„, że polecam. Przede wszystkim rozumny człowiek, po drugie, może to głupie, ale bałam sie iść do kogokolwiek z moją sprawą. Kilka lat temu popełniłam błąd, bo związałam się z nieodpowiednim człowiekiem. Z tego narodziło sie najwieksze szczęście mojego życia, czyli Synek, ale cały czas miałam problemy z jego ojcem i było tylko gorzej, dla Niego nasze dziecko było karta przetargową do terroryzowania mnie. Było mi wstyd, że tak się dałam, było mi źle, byłam bezradna i obwiniałam się za wszystko. Mecenas postawił mnie na nogi, nie do końca byłam nawet pewna, czy powinnam o cokolwiek walczyć, zresztą mój były straszył mnie, że jeśli pójdę do sądu to ujawni "całą prawdę" o mnie, głównie kłamstwa, ale jednak bałam się, że ktoś w to uwierzy, że sąd uwierzy, że zabiorą mi dziecko. Byłam zastraszona i w końcu uwierzyłam, że nie mam prawa o siebie walczyć. Na początku poszłam do Mecenasa do poradę, później okazało się, że jednak jest o co walczyć. Teraz sprawa jest w toku, niestety to trwa, ale widzę, że napradę bja i moje dziecko byliśmy tu ofiarami i mam dużą szamsę na pozbawienie ojca władzy rodzicielskiej. Nie wiem, może chaotycznie napisałam i chyba dość dużo mi wyszło, ale polecam Pawła Kutrzubę za uczciwość, za wiedzę i doświadczenie i za to, że w końcu widzę szansę życia bez rezygnacji i strachu dla mnie i dla Synka.
Odpowiedz
Dzięki wszystkim, którzy dali tu swoje opinie! Jakiś czas temu szukałem prawnika i tu trafiłem, i może nie jestem zbyt przychylny też do szukania w internecie tak poważnych tematów, ale chciałem sprawdzić o kim się mówi i kogo się poleca. Ten wątek mnie zainteresował i opisywane tu przypadki, więc skontaktowałem się z Mecenasem Kutrzubą i polecam wszystkim. Jesteśmy w trakcie rozwodu i ustalania opieki, ale ja już odżyłem, bo wiem, że jestem w dobrych rękach. Jeszcze raz dzięki i polecam!
Odpowiedz
Od spraw rodzinnych, wiem że jest dobra mecenas Ewa Nowacka, ma kancelarie gdzieć na Chopina. Potrafi słuchać i odbiera telefony czego nie można powiedzieć o moim wcześniejszym adwokacie. Jest taktowna i widać że zna się na rzeczy. Poprowadziła mnie za rękę przez dwie sprawy rodzinne. Dodam na koniec, że ceny są do przełknięcia:)
Odpowiedz
Witam, Polecam Pana Karola Piotrowskiego, z kancelarii Adwokaci Piotrowscy. Człowiek prze miły, wysłuchał doradzić i nie zabrał miliona monet. Polecam w 100%
Odpowiedz
Też ostatnio potrzebowałam adwokata specjalizującego się w prawie rodzinnym. Chodizło o prawa do opieki nad dziećmi. Zdecydowałam się na kancelarię adwokacką Anny Legieć i wam również mogę ją polecić. Tam spotkałam się z profesjonalną pomocą i obsługą prawną.
Odpowiedz
Witam wszystkich, widzę, że temat trochę ucichł, ale odgrzebuję, bo nie mogę już dłużej trzymać swoich przemyśleń tylko dla siebie. Bo może ktoś inny potrzebuje, jak ja potrzebowałam i jakoś nie ma skąd wziąć namiarów na dobrego adwokata (tak, szukałam w sieci adwokata, tak wiem, że w necie się adwokatów nie szuka, ale akurat nie miał mi kto polecić, więc proszę bez uświadamiania...) i też trafi na ten wątek. Ja tu znalazłam Mecenasa Kutrzubę, jakoś tak ruszyły mnie historie opowiadane w tym wątku i skontaktowałam się. Ogólnie byłam pewna obaw, kto to będzie i jak będzie czy rzeczywiście jest taki super, zwłaszcza, że jedyne co słyszałam , to że każdy adwokat tylko weźmie kasę i oszuka, to ogólnie nie nastraja dobrze w sytuacji w jakiej się człowiek pod murem znajduje. Ale po przeszło dwóch miesiącach współpracy mogę z czystym sercem powiedzieć„, że polecam. Przede wszystkim rozumny człowiek, po drugie, może to głupie, ale bałam sie iść do kogokolwiek z moją sprawą. Kilka lat temu popełniłam błąd, bo związałam się z nieodpowiednim człowiekiem. Z tego narodziło sie najwieksze szczęście mojego życia, czyli Synek, ale cały czas miałam problemy z jego ojcem i było tylko gorzej, dla Niego nasze dziecko było karta przetargową do terroryzowania mnie. Było mi wstyd, że tak się dałam, było mi źle, byłam bezradna i obwiniałam się za wszystko. Mecenas postawił mnie na nogi, nie do końca byłam nawet pewna, czy powinnam o cokolwiek walczyć, zresztą mój były straszył mnie, że jeśli pójdę do sądu to ujawni "całą prawdę" o mnie, głównie kłamstwa, ale jednak bałam się, że ktoś w to uwierzy, że sąd uwierzy, że zabiorą mi dziecko. Byłam zastraszona i w końcu uwierzyłam, że nie mam prawa o siebie walczyć. Na początku poszłam do Mecenasa do poradę, później okazało się, że jednak jest o co walczyć. Teraz sprawa jest w toku, niestety to trwa, ale widzę, że napradę bja i moje dziecko byliśmy tu ofiarami i mam dużą szamsę na pozbawienie ojca władzy rodzicielskiej. Nie wiem, może chaotycznie napisałam i chyba dość dużo mi wyszło, ale polecam Pawła Kutrzubę za uczciwość, za wiedzę i doświadczenie i za to, że w końcu widzę szansę życia bez rezygnacji i strachu dla mnie i dla Synka.
  Malice, szukałam po interneci i forach polecenia na adwokatów. Trafiłam na ten wątek, gdzie naprawdę dużo poczytałam nie tylko o adwokacie Kutrzubie ale o tym z czym mi się przyjdzie mierzyć... Twoja historia jest bardzo wzruszająca i jako matka i rózwódka współczuje, przykro bardzo że życie tak Cię doświadczyło. Ale dziękuję za to co tutaj napisałaś bo powiem szczerze, że też mam już mętlik od tego szukania dobrego adwokata i stawiam po prostu na to co pojawiło się w tym wątku. Skoro Tobie to pomogło to i mi pomoże. Jak tylko kobieta może z całego serca drugiej kobiecie życze Tobie powdzenia!
Odpowiedz
Ale dziękuję za to co tutaj napisałaś bo powiem szczerze, że też mam już mętlik od tego szukania dobrego adwokata i stawiam po prostu na to co pojawiło się w tym wątku. Skoro Tobie to pomogło to i mi pomoże. Jak tylko kobieta może z całego serca drugiej kobiecie życze Tobie powdzenia!
 Trzeba sobie pomagać. Jestem pewna, że wszystko dobrze się skończy. Opisałam swoją sytuację, żeby po prostu komuś pomóc, zwłaszcza jeśli ktoś jest w takiej sytuacji jak ja. Kiedyś nie myślałam, że może mnie spotkać coś takiego, a teraz myślę ile jest takich kobiet jak ja. Na przestrzeni kilku misięcy kontaktowałam się z kilkoma adwokatami, badałam grunt, ale Mecenas Kutrzuba w ogóle jakoś tak inaczej podszedł, przede wszystkim uświadomił mnie, że jest o co walczyć, że straszenie mojego byłego nie może mnie powstrzymać przed normalnym życiem. Niektórzy tylko słuchali po krótce i kończyli "to jak się pani zdecyduje, to proszę dzwonić...". Dzwoń śmiało zwłaszcza jeśli się obawiasz! PS Z okazji jutrzejszego Dnia Kobiet życzenia dla Wszystkich Wspaniałych Kobiet na tym forum!
Odpowiedz
Czy możesz powiedzieć na jakim etapie jest sprawa? Tez zastanawiam się nad skorzystaniem porady prawnej u Pana Kutrzeby. Wczoraj ojciec dziecka, przyjechał po mnie do galerii aby odwieźć do domu. Powiedział, ze tylko odwiezie dziecko, myślałam ze żartuje. Ku mojemu zdziwieniu, zatrzymał się przed drzwiami i powiedział ze jedzie a ja żebym wracała sobie na piechotę i wyszedł z galerii. Zdębiałam. Na moje szczęście, ojciec dziecka nie miał pojęcia jak złożyć wózek i widząc mnie, wrócił i niby skruszonym głosem powiedział, ze przyjechał zabrać mnie i dziecko i żebym mu powiedziała jak złożyć wózek. Nie wiem czy to już nie podchodzi pod próbę porwania rodzicielskiego. Dodam tylko, ze dziecko ma 4 miesiące.  
Odpowiedz
Witam, prosze aby wszyscy uczestniczący w sprawach rozwodowych bacznie zwracali uwagę na obowiązki stron, określone przez sąd w wyroku rozwodowym. Niestety nie miałem pełnomocnika procesowego i sam występowałem przed sądem. Wszystko zostało ustalone i sąd wydał wyrok rozwodowy. Okazało sie, iż alimenty na jedno dziecko wynoszą mnie 1800pln oraz za rok poprzedzający rozwód, gdy wyprowadziłem sie z domu dodatkowo 1200pln, czyli do końca roku prace 3000pln na jedno 10-cie letnie dziecko. Pozew złożyłem ja, była małżonka była w sprawie pozwana i pomimo 4-ro krotnie wyższych zarobków, sąd ustanowił tak wysokie alimenty. Dodatkowo, co dwa tygodnie zabieram do siebie corke ze stolicy. Żona nie ma ochoty i czasu ani przywieźć ani zabrać dziecko z Lublina. Koszty i czas dojazdów sa dodatkowym obciążeniem dla mnie i to nie małym. W miasiacu to 2 kursy do stolicy - 1536km i 12 godzin w aucie wiec niewiele czasu dla córki, ale to akurat nikogo nie obchodzi. 
Odpowiedz
Adwokat Ewa Nowacka jest świetna jeżeli chodzi o sprawy okołorozwodowe. Przy tym potrafi załagodzić konflik. Ma całościowe podejście, widać to było przy mojej sprawie, gdzie były dzieci, kredyt i namolna teściowa. 
Odpowiedz
W prawie rodzinnym najlepiej sprawdza się Krzysztof Bilski - adwokat Katowice / Gliwice. Polecam z doświadczenia !! ***kancelaria-prawna-katowice.eu
Odpowiedz
Zdecydowanie polecam Adwokat Monikę Ławecką. Zajmmowała się moją sprawą rozwodową wraz z ustaleniem opieki nad dziećmi gdzie wykazała się bardzo dobrym przygotowaniem merytorycznym, zawstydzając czasami drugą stronę (czyli mojego ex-męża). Widać było, że prowadziła wiele takich przypadków mimo dosyć młodego wieku, a przy tym  jej zaangażowanie w moją  sprawę wydaje mnie się, że znacząco przekraczało standardową usługę prawniczą. 
Odpowiedz
Polecam Wam adwokat Anetę Sośnicką - prowadzi kancelarię w centrum Lublina, na ul. Chopina. Ma bardzo dużą wiedzę na temat prawa rodzinnego, do tego potrafi wszystko dokładnie wyjaśnić, odbiera telefony i zawsze stara się na szybko coś pomóc, no i sama chodzi ze mną do Sądu, pilnuje moich spraw, a nie jak inni adwokaci, po zainkasowaniu wynagrodzenia, wysyłają jedynie aplikantów. 
Odpowiedz
Ja bardzo polecam Szymkowiaka. Warto zerknąć na ***s://***adwokat-szymkowiak.pl/ ]kancelaria adwokacka bielsko . 
Odpowiedz
Ja znam też Szymkowiaka! ma stronę , gdzie można znaleść informacje na jego temat  ***s://***adwokat-szymkowiak.pl/ . można sie zainteresować, słyszałam że jest dobry
Odpowiedz
Nie polecam i PRZESTRZEGAM przed Latochem - wszystkie te opinie są ustawione, sfingowane i pisane przez ludzi z kancelarii. 
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...