Ja z moich osobistych doświadczeń polecam adwokata Marcina Gałązkę. Doświadczony, obeznany w tematach rodzinnych i rozwodowych. Pomocny dla klienta i dobrze się z nim współpracuje, potrafi wysłuchać ,a potem przygotować dobrą argumentację i pisma i przedstawić odpowiednie dowody.
|
|
Mamusia się znalazła pazerna na alimenciki
|
|
Szczerze polecam adwokata Mariusza Janigę, sprawa była bardzo trudna, myślałem, że już nic nie da się zrobić.
|
|
w moich sprawach rodzinnych i nie tylko, bardzo pomogła mi adwokat Karolina Kamińska, kancelaria na ul. Jasnej. Wszystko mi wytłumaczyła "ludzkim" językiem, wysłuchała, na sprawy przychodziła przygotowana, wszystkie pisma na czas i bez proszenia. Jest miłą i empatyczną osobą, więc nerwów i stresu nie było. Z tego co widziałem to ma dużo spraw, a ludzie zadowoleni, tak jak ja.
|
|
Kancelaria ***s://***legalsalutaris.pl/ - w moim przypadku udało się faktycznie przeprowadzić dla mnie sprawę o rozwód I uzyskać pozytywne rozstrzygnięcie, tak więc wydaje mi się, że to kancelaria, z której usług będzie warto skorzystać. Świetny kontakt z prawnikami, którzy są dostępni przez cały tydzień i służą poradami jeśli będzie taka potrzeba.
|
|
Dla mnie alimenty podwyższyła pani Magdalena Morawska jeszcze wtedy jako aplikantka w 2017 r. za darmo, teraz już ma własną kancelarię i sporo moich znajomych korzysta z jej usług - sprawy rozwodowe jak i karne, kancelaria na Orlej - ***s://prawniklublin.com.pl/
|
|
Polecam mecenas Ewę Nowacką. Bardzo mi pomogła, wykazała się nie lada cierpliwością.
|
|
Jeżeli chodzi o prawo rodzinne to kancelaria ***s://***vindigo.com.pl/oferta , bo mają na koncie wygrane związane z zaprzeczeniem ojcostwa. To jeden z najbardziej skomplikowanych tematów, praktycznie tabu w niektórych sądach rodzinnych. Według niektórych danych ponad 30% ojców wychowuje cudze dzieci, a podejrzewam, że skala jeszcze wyższa.
|
|
Jeśli masz jakieś kwestie rozwodowe, to dobrze jest poszukać prawnika, który w tym się specjalizuje. Może zwróć uwagę na p. Anetę Lipską? Na jej stronce ***s://adwokatlublin.info.pl/ jest sporo informacji o tym, w czym specjalizuje się w ogóle ta kancelaria. Piszą, że właśnie rozwody i podziały majątków to przede wszystkim.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|