Zaczęłam niedawno studia na UMCS, zajęć mam mnóstwo, więc ze znalezieniem pracy ciężko tym bardziej że to dzienne, a chciałabym zarobić trochę. Warto zostać np. konsultantką kosmetyków??
|
|
To jest super pomysł dla takiej osoby, jak Ty. Przede wszystkim jesteś w stanie pogodzić pracę z nauką, wiadomo, że w miesiącach, kiedy jest sesja, nie musisz pracować dużo, albo nawet wcale, tylko skupiasz się na nauce. Na studiach masz ten kontakt z różnymi ludźmi, więc masz gdzie sprzedać kosmetyki. Myślałaś o jakiejś konkretnej firmie? Ja od niedawna działam w Mary Kay, dopiero się rozkręcam, ale bardzo mi się to podoba.
|
|
Fajny wątek, bo sama zastanawiam się nad tym od dawna. Jak zacząć pracę jako konsultantka w Mary Kay? Jak to się zaczęło u Ciebie?
|
|
Zaczęłam niedawno studia na UMCS, zajęć mam mnóstwo, więc ze znalezieniem pracy ciężko tym bardziej że to dzienne, a chciałabym zarobić trochę. Warto zostać np. konsultantką kosmetyków??Z tego co ja wiem, bo siostra się tym zajmuje, to podpisuje się umowę z konsultantką i bierze na początek starter. |
|
Słuchaj, to tak naprawdę żadne ryzyko, bo jeśli stwierdzisz w przeciągu piewszego miesiąca, że to jednak nie jest dla Ciebie, to dostaniesz 100% zwrotu poniesionych kosztów, jeśli w ciągu roku, to 90%, więc wydaje mi się, że warto spróbować :)
|
|
A duży taki starter? Co jeśli nie uda mi się go sprzedać? Czy to nie jest ryzykowne takie kupowanie w ciemno?Zaczęłam niedawno studia na UMCS, zajęć mam mnóstwo, więc ze znalezieniem pracy ciężko tym bardziej że to dzienne, a chciałabym zarobić trochę. Warto zostać np. konsultantką kosmetyków??Z tego co ja wiem, bo siostra się tym zajmuje, to podpisuje się umowę z konsultantką i bierze na początek starter. |
|
starter nie jest duży, jak nie sprzedasz całości to możesz zwrócić i część kasy zawsze odzyskasz
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|