Czas sK0ńczyć zabawę w samolociki, na której K0rzysta garstka cwaniaków. Albo kłódka, albo niech ten P0mnik pychy utrzymuje sobie rząd centralny, a nie jeden z najbiedniejszych regionów UE.
|
|
Niech monisia czy tam tenczowy czy jak mu tam kornik pracuje, może się też załapie do koryta...
|
|
Zdrzemnąłeś się, paliwacek, i nie zdążyłeś zbloK0wać wątku, a teraz próbujesz nadrobić jakimś bełK0tem, licząc, że cfelek z agencji nawali ci zielonych łapek? Jak mam napisać, że chcę zamknięcia K0ryta, a nie otrzymania tam P0sady, żeby dotarło to do twojej małej główki sportretowanej przez "szymusia" na przystankach?
|
|
Specjalista od dodawania bełkotliwych wpisów na forum DW jest tylko jeden. W tej kategorii nikt nie ma z tobą Monisia najmniejszych szans. Piszę to zupełnie POważnie...
|
|
Zdrzemnąłeś się, paliwacek, i nie zdążyłeś zbloK0wać wątku, a teraz próbujesz nadrobić jakimś bełK0tem, licząc, że cfelek z agencji nawali ci zielonych łapek? Jak mam napisać, że chcę zamknięcia K0ryta, a nie otrzymania tam P0sady, żeby dotarło to do twojej małej główki sportretowanej przez "szymusia" na przystankach?Ładna dziś pogoda, nieprawdaż ? |
|
Ten człowiek ma przynajmniej jakieś wykształcenie i doświadczenie w zarządzaniu. A wystarczy prześledzić ścieżki kariery członków PO i tam dopiero słychać płacz i widać rozpacz. Czego się nie dotkną, to bieda i brak pieniędzy. Za wszystko, za ich niekompetencje mają płacić ludzie od nich zależni. O przykłady wcale nie trudno.
|
|
Pudrowanie trupa jakim jest to lotnisko.
|
|
Ten człowiek ma przynajmniej jakieś wykształcenie i doświadczenie w zarządzaniu. A wystarczy prześledzić ścieżki kariery członków PO i tam dopiero słychać płacz i widać rozpacz. Czego się nie dotkną, to bieda i brak pieniędzy. Za wszystko, za ich niekompetencje mają płacić ludzie od nich zależni. O przykłady wcale nie trudno.A jakże jako wybitny pisowiec ma doswiadczeniu w robieniu przelewów na swoje konto, ha ha ha. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|