Najelepiej byłoby to g..no zaorać. Rok w rok przynosi stratę ok 30mln zł. Ten port potrzebnym jest co najwyżej kolesiom żuka z peło.
|
|
A gdzie te działania z tarcz antykryzysowych ???? Słowa, słowa, słowa .............
|
|
Najelepiej byłoby to g..no zaorać. Rok w rok przynosi stratę ok 30mln zł. Ten port potrzebnym jest co najwyżej kolesiom żuka z peło.To, że ty siedzisz na d*pie, bo nic nie potrafisz i na nic cię nie stać, to nie znaczy, że lotnisko jest niepotrzebne. Inwestycje w infrastrukturę nie zawsze zwracają się bezpośrednio. |
|
Myślę, że elektorat powinien dobrze zapamiętać nazwiska tych posłów z PiS...
|
|
Słuchajcie, Pawłowska: ten aeroPOrt zwijał skrzydła na długo przed koronawirusem, a teraz nawet, gdyby nie było zakazów, i tak nie byłoby desperatów chętnych do wdychania potencjalnie morowego powietrza w aluminiowej puszce z sardynkami. A wy, Soboń, zarezerwujecie lepiej środki na pomoc waszym Panom dewelocwaniakom, bo w ich biurach sprzedaży podobna posucha co na lotniskach, a lex-developer wobec braku jelonków można sobie w buty wsadzić.
|
|
Karierowicz Tułajew zagłosował przeciwko wsparciu lubelskiego lotniska, ale w Sejmie pewnie nie będzie miał problemu z podniesieniem ręki za dokapitalizowaniem radomskiego trupa z którego nikt nie chce latać. Ot, taki lokalny patriotyzm w wersji pisowskiej.
|
|
Daj Ci Boże tłumoku byś miał choc połowę mojego wykształcenia. Nie musze latać tak jak ty i myś gary w UK i wiem, że to lotnisko NIGDY nie będzie przynosło zysków. Wiem, że za te pieniądze można by dać sporo darmowych posiłków biednym dzieciom i wiem, że to lotnisko jest tylko po to by kolesie z PO mieli cieple posadki. |
|
Widzę Zuk sypnął groszem wysyp trolli ... Ile wam k..wy teraz płacą ?
|
|
Te lotnisko jest potrzebne tym co pracujo na zmywaku w Londynie itp. Lubelszczyzna nic z tego niema. Najlepiej zaorać i zapimnić że kiedykolwiek było.
|
|
Odmowa pomocy dla jakiejkolwiek polskiej firmy to jak zdrada stanu. A jak firma z Lubelszczyzny - podwójnie.
|
|
I to ten tułajew co chciał na prezydenta Lublina? Normalnie sprzedawczyk jak nic. Tak jak i reszta z pisu. Nic dla regionu. Niby nic do niego nie mam, nawet szacunku.
|
|
Zdradzieckie m....? PZPR jak mówił Moczulski? Kim są ci działacze z PiS, że tak nienawidzą naszego regionu?
|
|
niemozliwe!!!!Lubelszczyzna bastion i ostoja PIS-u a tu taki afront!!!! p osly wybrani z tego regionu pokazali srodkowy palec tym co na nich zaglosowali!!!!bo co im teraz zrobia???nic....sa pod opiekunczymi skrzydlami przydupasow "guru" i zrobia wszystko co im ten przywodca oblakanej sekty kaze!!!!!nawet przeciwko swojemu regionowi.......kiedy ci wyborcy wreszcie zmadrzeja????
|
|
Tu widać wyraźnie, że wykształcenie (o ile faktycznie je masz) nie idzie w parze ani z inteligencją, ani z obyciem. Ja nigdy nie pracowałem za granicą, ale dużo podróżuję. Nigdy nie latałem z lubelskiego lotniska, ale to nie znaczy, że uważam je za niepotrzebne, wręcz przeciwnie. Ludzie, którzy stąd latają, w określony sposób poprawiają sytuację ekonomiczną naszego regionu. Widać więc, że woje wykształcenie jest nic niewarte, a ty jesteś najwyraźniej PiSowskim klakierem, który może i ma jakąś magisterkę, ale z rozumem, to się ewidentnie rozminąłeś.Daj Ci Boże tłumoku byś miał choc połowę mojego wykształcenia. Nie musze latać tak jak ty i myś gary w UK i wiem, że to lotnisko NIGDY nie będzie przynosło zysków. Wiem, że za te pieniądze można by dać sporo darmowych posiłków biednym dzieciom i wiem, że to lotnisko jest tylko po to by kolesie z PO mieli cieple posadki. |
|
kto sie urodzil wroblem skowronkiem nie bedzie....prezydent naszego kraju tez szczyci sie wyzszym wyksztalceniem a zostal tylko "straznikiem dlugopisu"(Adrianem),ktory podpisuje wszystko co mu podsunie "guru" sekty zwanej pis-em......tak samo Ty szczycisz sie wyksztalceniem a sloma Ci z butow wychodzi......to typowe dla czlonkow i sympatykow tej sektyDaj Ci Boże tłumoku byś miał choc połowę mojego wykształcenia. Nie musze latać tak jak ty i myś gary w UK i wiem, że to lotnisko NIGDY nie będzie przynosło zysków. Wiem, że za te pieniądze można by dać sporo darmowych posiłków biednym dzieciom i wiem, że to lotnisko jest tylko po to by kolesie z PO mieli cieple posadki. |
|
Nie wspominając już o tym, jak obecna władza zdewaluowała tytuły. Adrian, to jedno, ale podobno niejaki Jaki też zrobił doktorat.kto sie urodzil wroblem skowronkiem nie bedzie....prezydent naszego kraju tez szczyci sie wyzszym wyksztalceniem a zostal tylko "straznikiem dlugopisu"(Adrianem),ktory podpisuje wszystko co mu podsunie "guru" sekty zwanej pis-em......tak samo Ty szczycisz sie wyksztalceniem a sloma Ci z butow wychodzi......to typowe dla czlonkow i sympatykow tej sektyDaj Ci Boże tłumoku byś miał choc połowę mojego wykształcenia. Nie musze latać tak jak ty i myś gary w UK i wiem, że to lotnisko NIGDY nie będzie przynosło zysków. Wiem, że za te pieniądze można by dać sporo darmowych posiłków biednym dzieciom i wiem, że to lotnisko jest tylko po to by kolesie z PO mieli cieple posadki. |
|
Bielecki tak zagłosował bo mu kazali. On swojego zdania nie ma. W Sejmie przez całą kadencję raz się odezwał i zapytał czy można otworzyć okno.... Ot cała prawda! O wielkim P ośle!
|
|
ciekawe co zrobi jak beda mu kazali pocalowac "guru"???nie bede pisal w co....
|
|
Taki z niego doktor jak z "guru"wybitny maz stanu....jedno co ich laczy to falsz i obludaNie wspominając już o tym, jak obecna władza zdewaluowała tytuły. Adrian, to jedno, ale podobno niejaki Jaki też zrobił doktorat.kto sie urodzil wroblem skowronkiem nie bedzie....prezydent naszego kraju tez szczyci sie wyzszym wyksztalceniem a zostal tylko "straznikiem dlugopisu"(Adrianem),ktory podpisuje wszystko co mu podsunie "guru" sekty zwanej pis-em......tak samo Ty szczycisz sie wyksztalceniem a sloma Ci z butow wychodzi......to typowe dla czlonkow i sympatykow tej sektyDaj Ci Boże tłumoku byś miał choc połowę mojego wykształcenia. Nie musze latać tak jak ty i myś gary w UK i wiem, że to lotnisko NIGDY nie będzie przynosło zysków. Wiem, że za te pieniądze można by dać sporo darmowych posiłków biednym dzieciom i wiem, że to lotnisko jest tylko po to by kolesie z PO mieli cieple posadki. |
|
CARPATAIR - kto za to odpowiada ? Gdzie poszła kasa?Jak to gdzie, pisiory rozkradły |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|