![]() |
Czy ktokolwiek z was skorzystał z tego lotniska? Szczerze lepszym rozwiązaniem byłoby powiązanie lotnisk mazowieckich szybką koleją. Lot za 150€ z Monachium do Lublina to jakieś kuriozum. Kogo na to stać? Desperata? Lepiejmzapakować się do własnego auta i podjechać pod sam dom. Bez kombinowania, gdzie zaparkować, czym dojadę po przyjeździe. Czy z tego lotniska w ogóle są bezpośrednie połączenia z Chełmem, czy Zamościem? Pewnie trzeba cofać się do Lublina i stamtąd kombinować czym podjechać. Nie. Auto jest znacznie praktyczniejsze. A przy dwóch osobach, to nawet nie ma co się zastanawiać.
|
![]() |
Lublin jest za mały na samoloty. To lotnisko od początku nie miało sensu, natomiast miało służyć tylko masowaniu kompleksu niższości prowincjonalnego Lublina.
|
![]() |
Przypomnijmy, że ta zabawka lokalnych kacyków politycznych już na długo przed koronawirusem praktycznie zwinęła skrzydła, a jedyną rzeczą, którą "rozwijała" za czasów swojej "świetności", była emigracja zarobkowa. Ale jak po-pis chce koniecznie sypać grosiwem w tę czarną studnię, to już lepiej niech to idzie z budżetu centralnego. Dewelo-sułtan wkrótce zresztą i tak straci zapał do zabawy w samolociki, kiedy pato-deweloperka pozbawiona dopływu świeżych jelonków zażyczy sobie wydatnego zwiększenia POmocy z budżetu miasta-wydmuszki.
|
![]() |
Ja kilka razy skorzystałem z naszego lotniska. I z czystym sumieniem mogę je polecić innym - pełna profeska.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|