![]() |
Wow ile lotow hahaha. Po kiego ch.ja loty do Tel Awiwu i Kijowa? Polaczenia maja sluzyc Polakom (glownie tym pracujacym za granica) a nie zydom podrozujacym na Majdanek czy ukropom dokonujacym inwazji migracyjnej na Polske.
|
![]() |
No niestety, branża lotnicze i turystyczna mocno odczuje ten kryzys. Spadki są na wszystkich lotniskach. Lufthansa ma ponad 150 samolotów uziemionych.
|
![]() |
Mam nadzieję że to już ostatni rok dokładania do tego gniota, zamknąć to i nie udawać metropolii
|
![]() |
Rozebrac i zaorac tą "inwestycję" a pomyslodawcow wsadzic do wiezienia.
|
![]() |
Nic nie trzeba tłumaczyć, bo takie są fakty. Coraz więcej linii uziemia coraz większe ilości samolotów - przez koronawirusa ludzie przestali latać.
|
![]() |
Wiejskie burasy krytykujące wszystko co się da wyprowadzcie się do mojrzeszowa to takie male miasteczko na podkarpaciu strasznie zapyziale a lotnisko mają
|
![]() |
Czyżby ZSLowiec PAWLAK dokonał wczesnych SIANOKOSÓW ?
|
![]() |
Lufthansa odwołuje wszystkie loty do Izraela przez koronawirusa -
|
![]() |
Wiejskie burasy krytykujące wszystko co się da wyprowadzcie się do mojrzeszowa to takie male miasteczko na podkarpaciu strasznie zapyziale a lotnisko mająMegalomanskie "burasy" to wymyslili to lotnisko zeby nakrasc i pokazac, ze cos robia. Niech jeszcze zbuduja tor F1 i kosmodrom kun uciesze zakompleksionych debili z ciemnej prowincji. |
![]() |
Drastyczne środki i ograniczenia podjęte przez rząd Izraela w podróżowaniu lotniczym różnią się od innych krajów. Czy jest to błyskotliwość i odwaga lub histerii i szaleństwo, tylko czas pokaże ...
|
![]() |
Izrael kwarantannie poddanych ponad 60.000 obywateli
|
![]() |
Grecja: 23 turystów, którzy niedawno odwiedzili Izrael chorych na COVID-19
|
![]() |
to nie koronawirus tylko brak połączeń z ważnymi miastami w Europie - gdzie RZym, Madryt, Barcelona, Liverpool, Edynburg itd itd. do W-wy to mam Contbus, ogarnijcie sie w końcu na tym lotnisku albo zamknijcie go w diabły i ludzi nie denerwujcie
|
![]() |
CFR grypy: 0,2-0,3%
CFR Covid-19: -3-4%
|
![]() |
Ta. Jasne. Zawsze mówiłam że te lotnisko do zaorania. Sama wole busikiem jechać. Dłużej ale z bagażem na miejsce zawiozo i języków znać nie trza. Taka prawda.
|
![]() |
Niestety to lotnisko nigdy nie będzie dochodowe - można zganiać na wirusa - ale główną przyczyną jest zły zarząd lotniska. Niech dalej wymyślają biegi 5km po płycie lotniska - zamiast zająć się komunikacją z liniami lotniczymi, chyba że już nikt nie chce rozmawiać z lubelskim lotniskiem - tylko patrzeć jak będzie drugim Radomiem !
|
![]() |
Prawdziwą przyczyną klęski tego smutnego projektu było zaatakowanie komórek mózgowych co POniektórych polityków przez wirusa dewelo-rozwoju, który kazał im myśleć, że samo otwarcie POrtu sPOwoduje nalot inwestorów z walizkami pełnymi dolarów. Co z tych mrzonek wyszło - każdy widzi i czuje w kieszeni.
|
![]() |
POczekajcie do kwietnia. Wtedy frekwencja będzie rekordowa na POziomie 50 tys pasażerów. Głowka do góry. Inwestycja 100 lecia Lubelszczyzny odżyje i to POdwójnie.
|
![]() |
No niestety, branża lotnicze i turystyczna mocno odczuje ten kryzys. Spadki są na wszystkich lotniskach. Lufthansa ma ponad 150 samolotów uziemionych.A spadkom na lotniskach towarzyszyło (w Chinach) niemal całkowite zamarcie transakcji na rynku nieruchomości. Tymczasem pół Koziego Grodu jest rozgrzebane przez dewelopków, którzy liczą na ciągły dopływ nowych jelonków wchodzących w "pewny" byznes apartementów pod wynajem. Oj, będzie się działo. |
![]() |
Wow ile lotow hahaha. Po kiego ch.ja loty do Tel Awiwu i Kijowa? Polaczenia maja sluzyc Polakom (glownie tym pracujacym za granica) a nie zydom podrozujacym na Majdanek czy ukropom dokonujacym inwazji migracyjnej na Polske.brawo ! |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|