PiS dąży do likwidacji lotnisk regionalnych. Stadniny prawie zlikwidowali, teraz czas na lotniska. Co na to Pituch? Co na to Tułajew i Soboń?
|
|
Widać cele Rządu są to oczywiste - zlikwidować lotniska regionalne i je przejąć za 1 złotych.
Słowami Posła co szukał "Carycy Katarzyny" - "po to by mieć tam jakiś wpływ na to ..."
|
|
oj ludzie ludzie... obiecali POlske w ruinie i słowa dotrzymują !! A ciemny lud się cieszy że dostali podwyżki... posłowie po 60|%, a obywatele, prądu, gazu, paliwa, chleba, wody...
|
|
PiS robi wszystko ,aby wizualnie centralny port lotniczy miał racy bytu , bo do tej pory to było spełnianie marzenia prezesa .
|
|
Napisano dzisiaj o 10:34 A K0mu P0trzebna ta studnia bez dna utrzymywana przez najuboższy "plebs" w całej UE? Chyba dewelo-buraczK0m, którzy mogą sobie wynajmować biznesowe czartery na pijacK0-roochackie wypady P0 całym świecie (na fakturę vat i w K0szty oczywiście), bo mają pas startowy P0d ręką.Przelogowanko, cyk, przelogowanko...Choćbyś się i milion razy zesr... - nie wygrasz, Monio. Moje zawsze będzie na wierzchu. Porzuć wszelkie złudzenia. Z równowagi też mnie nie wyprowadzisz. Ja mam dużo czasu i cierpliwości. Nie spinaj tak d..y, nie napalaj jak szczerbaty na suchary. Ze mną nie wygrasz. Nie szkoda Ci czasu i kasy za prąd? |
|
Oprezno
Cilj je informirati širu javnost, zdrave muškarce i žene. Koga declines
Odmah donirajte koštanu srž (bubrežne organe) bubrezima, testisima and 100% ozbiljnom contact. E-mail; marialadrimaholyclinic@gmail.com
jer nas ima mnogo
Pacijenti kojima is eating a trenutno potent transplantation bubrega.
Potražite priliku prodati svoj bubreg u gotovini kako biste ga financirali
Mi ćemo kupiti tvoje
Bubrezi for € 980,000
Jetra: € 700,000
Eggs: 9,000,000 €
Koštana srž: € 900,000
a imamo i lijekove Vib / AIDS Ultra Vibros 11 koji ih mogu izliječiti ili omogućiti da idu dalje
Pošaljite us an email
E-MAIL;
E-mail;
Marialadrimaholyclinic@gmail.com
WhatsApp: Pitajte me
Iskreno
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|