|
Gdy premier Pawlak i kilku innych z P0/PSL zasiadało w radzie portu, to było tam eldorado?
|
![]() |
1,2 mln miesięcznie na minusie? Czyli wygląda, że straty są mniejsze, kiedy nic nie lata, bo w okresie "świetności" tego śmiesznego aeroportu wynosiły one, o ile dobrze pamiętam, po 30 mln zł rocznie.
|
![]() |
Zaorać, zasiać dęby i za kilkadziesiąt lat zwróci się część zainwestowanej kasy. A wszystkich pomysłodawców tego lotniska za kratki za malwersacje finansowe.
|
![]() |
1,2 mln miesięcznie na minusie? Czyli wygląda, że straty są mniejsze, kiedy nic nie lata, bo w okresie "świetności" tego śmiesznego aeroportu wynosiły one, o ile dobrze pamiętam, po 30 mln zł rocznie.Przecież to są tylko luźne szacunki portalu branżowego i to w dodatku oparte na wynikach finansowych z 2018. Raczej nie mają za dużo wspólnego z aktualną sytuacją. Tak na logikę to raczej niemożliwe, żeby strata spółki była mniejsza przy braku jakichkolwiek dochodów. |
|
CBA kaucja Carpatair samorządowcy loty 2014 Timisoara.... coś się wyjaśniło?
|
![]() |
Zdecydowana większość małych regionalnych europejskich lotnisk jest deficytowa i trzeba do nich dopłacać. Co więcej, ponad połowa lotnisk w Europie notuje straty. Sorry taki mamy klimat. Tak czysto informacyjnie dla zajadłych krytyków tej inwestycji: z lubelskiego lotniska przez 7 lat skorzystało 2,2 mln ludzi, z czego około 30% to pasażerowie mieszkający na stałe poza regionem i turyści, a każdy z nich wydaje u nas średnio 150 euro.
|
|
witamy minusujących trolli - prawda boli ?
|
|
... minus 20 głosów w niecałą minutę? lubelski oddział СОК з БУРАКА na froncie ?!
|
![]() |
witamy minusujących trolli - prawda boli ?Śmieszny człowieczku napisałeś połowę ze wszystkich zamieszczonych tutaj komentarzy(4na8) i masz czelność nazywać kogolowiek trollem? Sam jesteś etatowym trollem i wszyscy już to wiedzą |
![]() |
Gdy premier Pawlak i kilku innych z P0/PSL zasiadało w radzie portu, to było tam eldorado?I ty twierdzisz (w innym wątku), ze nie masz nic wspólnego z PiSem, a przy każdej sprzyjającej okazji walisz w ugrupowania opozycyjne... |
|
Mało tego... jestem nawet tego pewien! :)Gdy premier Pawlak i kilku innych z P0/PSL zasiadało w radzie portu, to było tam eldorado?I ty twierdzisz (w innym wątku), ze nie masz nic wspólnego z PiSem, a przy każdej sprzyjającej okazji walisz w ugrupowania opozycyjne... |
![]() |
To mało, że walisz w opozycję. Ty jawnie wspierasz PiS. A więc masz z nim cś wspólnego.Mało tego... jestem nawet tego pewien! :)Gdy premier Pawlak i kilku innych z P0/PSL zasiadało w radzie portu, to było tam eldorado?I ty twierdzisz (w innym wątku), ze nie masz nic wspólnego z PiSem, a przy każdej sprzyjającej okazji walisz w ugrupowania opozycyjne... |
|
Bezinteresowna ideowość była i jest dla lewactwa niezrozumiała. Nieprawdaż?To mało, że walisz w opozycję. Ty jawnie wspierasz PiS. A więc masz z nim cś wspólnego.Mało tego... jestem nawet tego pewien! :)Gdy premier Pawlak i kilku innych z P0/PSL zasiadało w radzie portu, to było tam eldorado?I ty twierdzisz (w innym wątku), ze nie masz nic wspólnego z PiSem, a przy każdej sprzyjającej okazji walisz w ugrupowania opozycyjne... |
![]() |
Prowadzisz całodobowe dyżury na forum Dziennika, monologując pod co drugim artykułem offtopicowymi wrzutkami o PO, PSL i wszystkich innych spoza PiS i masz czelność wspominać o "bezinteresownej ideowości"? Farsa, prawdziwa karykatura internetowego trolla uprawiającego niezdarną partyjną propagandę.Bezinteresowna ideowość była i jest dla lewactwa niezrozumiała. Nieprawdaż?To mało, że walisz w opozycję. Ty jawnie wspierasz PiS. A więc masz z nim cś wspólnego.Mało tego... jestem nawet tego pewien! :)Gdy premier Pawlak i kilku innych z P0/PSL zasiadało w radzie portu, to było tam eldorado?I ty twierdzisz (w innym wątku), ze nie masz nic wspólnego z PiSem, a przy każdej sprzyjającej okazji walisz w ugrupowania opozycyjne... |
![]() |
Wskaż mi, proszę, gdzie napisałem coś o twojej interesowności? Skoro ideologicznie wspierasz PiS, to masz z nim coś wspólnego. Nie próbuj odwracać kota ogonem - zawsze zagonię cię w kozi róg. A co do lewactwa, to błądzisz, chłopczyku - nie jestem lewakiem. Zresztą PiS jest de facto bardzo lewicową formacją, tyle że okraszają to religią, co zresztą się nie wyklucza wbrew powszechnemu pojmowaniu lewicowości.Bezinteresowna ideowość była i jest dla lewactwa niezrozumiała. Nieprawdaż?To mało, że walisz w opozycję. Ty jawnie wspierasz PiS. A więc masz z nim cś wspólnego.Mało tego... jestem nawet tego pewien! :)Gdy premier Pawlak i kilku innych z P0/PSL zasiadało w radzie portu, to było tam eldorado?I ty twierdzisz (w innym wątku), ze nie masz nic wspólnego z PiSem, a przy każdej sprzyjającej okazji walisz w ugrupowania opozycyjne... |
|
CBA kaucja Carpatair samorządowcy loty 2014 Timisoara.... coś się wyjaśniło? - drogie trolle z lubelskiej sekcji SOKzBURAKA -czekam tylko na merytoryczne wypowiedzi.
|
|
... w Polsce obecnie nie ma opozycji w klasycznym tego pojęcia rozumieniu, a WALĘ W neoTARGOWICĘ i neomarksistów:)...walisz w opozycję...Mało tego... jestem nawet tego pewien! :)Gdy premier Pawlak i kilku innych z P0/PSL zasiadało w radzie portu, to było tam eldorado?I ty twierdzisz (w innym wątku), ze nie masz nic wspólnego z PiSem, a przy każdej sprzyjającej okazji walisz w ugrupowania opozycyjne... |
|
witamy kolejne lewackie troll-konto:
Nazwa użytkownika:
RyanGlo
Data rejestracji:
dzisiaj o 11:31
|
![]() |
witamy kolejne lewackie troll-konto: Nazwa użytkownika: RyanGlo Data rejestracji: dzisiaj o 11:31Ty jednak jesteś pusty. Ale załóżmy, że masz trochę racji, tak na chwilę. Dlaczego lewackie konto ma być gorsze od prawackiego - twojego? tak samo działało NSDAP - "kto nie z nami, ten przeciwko nam, a my to naród". Myliło się NSDAP, mylicie się i wy, w tym ty. |
|
Cena ropy spada poniżej 3 USD za baryłkę. NIc tylko latać :)
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|