Zapytajcie Posła Suskiego i Posła Sasina - oni wiedzą najlepiej ! Z Radomia to lata sie na południe ...
|
|
A co to da przecież to linie lotnicze decydują skąd mają latać i ciekaw jestem czy będą loty do Tokio LA Rzymu czy innego Pekinu bo tak ludzie chcą
|
|
ja wam powiem za darmo - powinny wrócić loty do Frankfurtu ,bo ma najlepsze połączenia na cały świat,ewntualnie może być Berlin
|
|
A to coś jeszcze lata z tego upadłego lotniska?
|
|
"Były premier i szef PSL Waldemar Pawlak do rady nadzorczej Port Lotniczy LUBLIN wszedł niespodziewanie w 2016 r. – Jego doświadczenie na pewno będzie pożyteczne dla funkcjonowania lotniska. Będzie też znakomitym transmiterem między spółką a właścicielami – tak wówczas tę decyzję tłumaczyła Beata Górka, rzeczniczka urzędu marszałkowskiego (województwo lubelskie i miasto Lublin są głównymi udziałowcami portu)." - DW 2018
|
|
Zawracać głowę naukowcom tym, co leży w gestii zarządu?! A może wystarczy kompetentnego menadżera zatrudnić? W razie potrzeby mam namiary na takiego. Problem jest tylko w tym, że nie należy do żadnej partii.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|