Tylko niedojdy jadą pracować dla obcego
|
|
Tyko nieroby i dziecioroby zostały w tym kraju...
|
|
Prywatne agencje pracy to przede wszystkim łowcy danych osobowych od naiwnych jeleni w potrzebie i zysków za zatrudnionych na mocno okrojonych warunkach. Szukajcie pracy sami na oficjalnych stronach www państwowych Agentur pracy w krajach docelowych. I wytrwale uczcie się języka kraju docelowego.
Powodzenia!
|
|
500+ niech zacznie pracować na te swoje naklepane bachory
|
|
Czekam na dystrybutory z darmowym olejem do łbów kodziarstwa.
|
|
szczerze to sporo się zastanawiałam czy wyjechać ale się zdecydowałam. jestem po pielęgniarstwie. zatrudniłam się w ***s://***eurabota.ua/jobs/nurse/jobs-offered jako opiekunka i pracuje w niemczech. tutaj mam większą pensję niż pielęgniarka w polsce. zresztą coraz więcej młodych ludzi zatrudnia się jako opiekunki. nie wiem co to będzie za 5 czy 10 lat.. nie będzie miał kto się opiekować ludźmi w polsce.. bo nie sądze by podwyższyli płacę.
|
|
Wow, wspieranie obcych gospodarek najtańszą w unii siłą roboczą ?
|
|
Zarobki są znacznie lepsze, warunki też. Wiem co mówię bo od lat jeżdżę z otto do oss w holandii.
|
|
Warto jechać do pracy za granicę. Ale też dobrze wiedzieć dokąd warto jechać, a jak się nic nie wie, to pojechać ze sprawdzoną agencją. Ja z polecenia trafiłam do otto, i ta agencja wszystko za mnie załatwiła, nie musiałam się o nic martwić.
|
|
Świetne reklamy agencji zatrudnienia, czy panowie redaktorzy mają jakieś udziały w zyskach agencji zatrudnienia, które reklamują?
|
|
Bałabym się jechać bez znajomości języka, bo wtedy łatwo paść ofiarą oszustów. Miałam doświadczenie jako opiekunka starszych ludzi, przypomniałam sobie podstawy angielskiego i co raz wyjeżdżam do UK na kontrakty z promedica. Kasa bez porównania z tym, co mi w kraju proponowali, a ze wzrostem doświadczenia stawki też idą do góry. Wszystko załatwione na miejscu plus szkolenia, kto mi w Polsce takie warunki pracy da?
|
|
Wyjeżdżają i dobrze robią!Za taka samą pracę jak u nas za granicą zarabia się o wiele więcej. Ja od kilku lat pracuje w Norwegii i nie żałuje.Jak słyszę co się dzieje w kraju to w ogóle nie chce mi się wracać ale każdemu wyjeżdżającemu polecam kupić dobre ubezpieczenie i dokumenty z offshoreidcardscom!Warto!Mając takie dodatkowe kopię człowiek czuje się zdecydowanie pewniej tym bardziej, że te z offshoreidcardscom mają mega jakość i w ogóle niczym nie różnią się od oryginału a cena jest na prawdę super.
|
|
Najkorzystniejszym krajem według mnie są Niemcy. Chodzi mi nie tylko o płacę ale i o życie, które nie jest tu ogromnie drogie. Wiem, że w krajach skandynawskich można zarobić znacznie więcej jednak odliczając życie oraz jedzenie nie wychodzimy na tym aż tak kolorowo. Wyjeżdżam od lat z mg solutions i bardzo duzo przez ten czas udało mi się zrealizować w życiu prywatnym. Warto wyjeżdżać i nie trzeba się bać, a języka zawsze można się nauczyć. Mówię jako 50latek - da się!
|
|
Pracuję jako opiekunka w Niemczech. Zatrudniłam się w agencji Pflegehelden i nie żałuję mimo wszystko. Praca nie jest super łatwa, ale zarobki są duże wyższe niż w Polsce. Agencja dba o moje interesy, zapewnili mi kursy językowe i medyczne, mam ubezpieczenie, dobry kontakt z koordynatorem. Mnie taka praca odpowiada i to bardzo.
|
|
NIe wiem co wy piszecie za głupoty. Ja pracowałam przeez agencję pracy John-Personal GmbH i wszystko wyglądało ok. Koleżanka też tam kiedyś pracowała i chwaliła tą agencję.
|
|
U mnie sprawdziła się agencja medipe. Byłam rok temu z nimi w Niemczech. Wynagrodzenie mi bardzo odpowiadało i były fajne bonusy. Czasem warto wyjechać na trochę - i tak tyle ile tam nie zarobimy w Polsce. Czasem nie jest łatwo ale jak się człowiek zmobilizuje i zepnie pośladki to da się wytrwać.
|
|
ja mam same dobre wspomnienia z agencjami pracy, a szczególnie z Market Access, nie rozumiem skad ta niechęć do pośredników pracy. wynagrodzenie wcale nie mniejsze niż normalnie, wszystko jasne i klarowne. polecam.
|
|
A u nas sprawdziło się mg solutions. Bardzo dobra agecja pracy tymczasowej.
|
|
Też się zgadzam. Zdecydowanie lepiej iść do agencji EuroKadra. Tam dostaniecie zatrudnienie.
Jeśli komuś zależy na pracy, to ją dostaje. Warunki? Wszytko zależy od tego, gdzie traficie.
Ale generalnie - praca jest dla każdego, w różnych branżach, na różnych warunkach. Trzeba tylko chcieć pracować.
Powodzenia.
|
|
A u nas sprawdziło się mg solutions. Bardzo dobra agecja pracy tymczasowej.U nas tak samo. Mój facet ma dzięki nim zatrudnienie,a wcześniejsze oferty pracy były naprawdę takie sobie. |
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|