![]() |
Liczę na porady, od czego zacząć? Ile mniej więcej trzeba na start żeby rozkręcić pizzerię?
|
![]() |
Dzień dobry, jeżeli myśli Pan o otwarciu lokalu gastronomicznego, to zachęcam do otwarcia pizzerii pod szyldem marki DaGrasso. Oferujemy przejrzyste warunki współpracy i partnerską atmosferę w relacjach biznesowych. Wspieramy Franczyzobiorcę na każdym etapie rozwoju inwestycji mające na celu ułatwienie startu biznesu oraz zapewnienie stałego i zrównoważonego przychodu: • oferujemy sprawdzony know-how • mocne wsparcie marketingowe dzięki ogólnopolskiej promocji sieci • dostęp do projektów graficznych i materiałów marketingowych, które umożliwiają działania franczyzobiorcy w ramach marketingu lokalnego • wsparcie szkoleniowe dla Ciebie i Twoich pracowników • przygotowanie projektu technologicznego i aranżacja wnętrza lokalu • wsparcie w podstawach rachunkowości biznesowej • sprawdzony system dostaw produktów podlegających stałej kontroli jakości. • wsparcie operacyjne Managera Regionu Więcej informacji: dagrasso.pl/franczyza Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji. Konsultant marki DaGrasso
|
![]() |
Jaki wkład muszę mieć na start? Czy organizują Państwo jakieś szkolenia?
|
![]() |
Jaki wkład muszę mieć na start? Czy organizują Państwo jakieś szkolenia?Szanowny Panie, opłata wstępna wynosi 12 000 zł netto. Zawiera się w niej projekt lokalu, szkolenia dla franczyzobiorcy oraz przyszłych pracowników, a także wsparcie przy podpisywaniu umów. Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji. Konsultant marki DaGrasso |
![]() |
A jakie są późniejsze miesięczne koszty i z czym się wiążą?
|
![]() |
Ja zastanawiam się na własną naleśnikarnią sezonową. Co myślicie?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|