![]() |
Najlepiej by było zacząć zwolnienia od związkowców i kapelanów-dwie grupy największych pasożytów i darmozjadów!
|
![]() |
Może usługobiorcy Poczty zwanej polską, nie są zadowoleni z dostarczanych AVIZO. Kiedyś Poczta roznosiła listy, prasę, renkę królewny, a dziś AVIZO, powinni zmienić nazwę PocztaAvizo. Załatwili sobie do SPÓŁY z sądmi (wolnymi zanzaczę) przesyłki OBOWIĄZKOWE. Właśnie zostałem skazany za chuligaństwo z wniosku PP, za to, że kilkadziesiąt razy prosiłem o CZYSTY RYSIK. Dziś już nie ma obowiązku, ale jeszcze w 1rok temu był obowiązek tzw"podpisu" na tablecie, a rysiki w k u p i e , bo kto tam , to dezynfekował. Żółtaczka, coli i takie tam - żaden problem: grunt, że chuligana, bandytę złapali i ukarali Sądem. To biedni pracownicy, współczułbym im, ale to nic nie da. PZDR czyt
|
![]() |
Nie będzie zwolnień, jak Sasin kasę zwróci, którą "na wydrę" zajumał na kopertowe party....
|
![]() |
Dziwne, bo słyszałem, że pracownik poczty w dużym zachodnim mieście wojewódzkim, z pierwszej piątki największych miast, pracujący na poczcie w centrum, na umowie etatowej na czas nieokreślony, po 5 latach pracy, nie dość, że musi robić niepłatne nadgodziny, to jeszcze dostaje dokładnie 2500zł na rękę. Skąd wy bierzecie te średnie to ja nie wiem...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|