![]() |
W tamtym roku hitem zdjęć studniówkowych była Panna w czerwonej sukience ? Jak będzie tym razem ... ?
|
![]() |
Stare młode, dlaczego stylizują się na 60 plus
|
![]() |
W tym roku wygrywa łaska w białej sukience
|
![]() |
Straszne bezguścia te dziewczyny. Nie ma się co dziwić, że co drugi chłopak to impotent. Jak można założyć na siebie takie szmaty?
|
![]() |
O Boże, wróciła przedwojenna Polska z ziemiaństwem.
|
![]() |
Co to za zwyczaje??? Studniówka w hotelu?? Biusty na wierzchu.......To powinna być jednak impreza szkolna, bez celebryckich zwyczajów.; odpowiednie stonowane stroje i atmosfera szkoły a nie hotelu!! Co innego, Bal maturalny - wtedy, już po maturze można nieco zaszaleć.
|
![]() |
Bogate menu na stolach - ajfony, samsungi, huawei itp.
|
![]() |
Jest to Bal Studniówkowy, a stonowane stroje ma Pani na myśli czarna spódnica i biała bluzka czy jak?
Oczywiście warto zachować umiar w doborze kreacji ale to juz kwestia indywidualna
|
![]() |
Kiedyś taka dama w kreacji z odkrytymi ramionami, a juz nie daj Boże z biustem pół przykrytym byłaby przez kadrę szkoły odesłana do domu. Gdzie są matki, które te panny puszczają na taką piękną imprezę? Chłopcy jak malowani, a co do niektórych dam, to aż wstyd mi kobiecie. Zaraz wejdą w pełną dojrzałość i to w jakim stylu? Już chyba tyłem i tylko nago, bo wszystko pokazały od przodu. Dziwne czasy, oj dziwne.
|
![]() |
co za czasy .co za obyczaje, dziewczyny , panny stylizujące się na stare dzidzie piernik, niedługo będą pewnie przychodzić nagie na takie bale.
Za moich czasów (lata osiemdziesiąte) studniówka była w szkole,dekoracje przygotowywali sami uczniowe-u mnie była pieknie przystrojona sala z obrazkami z PanaTadeusza, chłopcy w garniurach dziewczyby skropnie ale eleganco biło-czarno lub granatowo. Takie bale wspomina się do końca życia.
A to kolejna impreazaw hotelu jakich wiele przed i w ich dalszym życiu
|
![]() |
WIDZĘ SAMI ZNAWCY MODY SIĘ ODZYWAJĄ, KTÓRZY NA CODZIEŃ CHODZĄ W SKARPETKACH I SANDAŁACH, Z DZIURĄ W SPODNIACH DRESOWYCH. WYGLĄD TYCH MATURZYSTÓW TO ICH SPRAWA OSOBISTA, A WAM NIC DO TEGO. LEPIEJ WRACAJCIE PRZED TELEWIZORY OGLĄDAĆ *** I WSUWAĆ PIWKO DO OBIADKU PRZY FAMILIADZIE.
ELO XD
|
![]() |
W szkole to się uczeń powinien uczyć.... bo imprezy robi się w miejscach do tego przeznaczonych.
|
![]() |
Nienawidzę studniówek.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|